hjärta

 

L O V E    L O V E    L O V E    L O V E    L O V E    L O V E

 

 


överskrift

Igår så sov jag över hemma hos linda! Jätte mysigt som vanligt! Vi kollade på film och lite sådära :) Sen gick vi och la oss i bra tid! Var fan trött igår alltså!! Och idag hade jag sovmorgon till 5 över tio.. hämtade becka vid stationen vid fem i tio eller nått, sen drog vi till skolan :) Skolan gick bra men lite segt kanske.. men så är de ju typ jämt!

Idag har jag varit ute och srpungit som vanligt.. och sen har jag kollat på tv! Kollade på Las Vegas, som går på 5an! As bra program!! Så jävla spännande!!! Måse se de imorgonn med! :P Ikväll/nu ska jag bara ta de lugnt.. är trött :(


skön sommarbild på richard och johan!! :)



/ helen spjuth


Teneriffa..

Här är skolan jag ska jobba på nere i Teneriffa, och en länk till deras hemsida! Ska bli riktigt roligt faktiskt :)

 

http://www.teneriffaskolan.com/teneriffa.html





/ helen spjuth


RUN B***H RUN!



Jag förut.. spillde vatten på linnet!!


Skolan idag gick ganska så snabbt! Hade en ganska så kul labb på naturen idag med, jag och becka var riktigt snabba och duktiga! :D Så de var kul! När jag kom hem idag så drog jag typ direkt ut och sprang! Sen in och träna mage mm. Helt slut blev jag, blev en banan efter :) Sen en timme senare så drog jag och simon och träna på gymmet! Sjukt skönt! Tränade armar, rygg, rumpa och bröst. Nice som fan :) Blev riktigt trött efteråt! Efter de så drog jag hem.. 

Nu har jag ätit en kanon god middag! Grillat kött utomhus och en god sallad till! KANON! Och nu sitter jag här.. inte så hippie men är trött så orkar inte göra så mycket annat!!  Så ikväll blir de väll film och mys med familjen! Mormor är ju här med,  och linda är hemma! :D



/ helen spjuth


äntligen är de fredag snart igen..

Då har redan veckan snart gått! De känns som om de varit en bra skolstart! Gått bra i alla fall.. schemat är KANON! Och de tycker jag att vi har förtjänat för vi har haft kassa scheman varje år! Förövrigt så sov jag hemma hos linda igår :) Jätte mysigt! Jag mamma mormor och linda käkade mat från tacobar. Jag åt en sallad :) Så gott!! Sen när mamma och mormor åkt så åkte vi till åkes och hyrde två filmer! Hann inte riktigt klart på den sista men.. bra i alla fall :)

Idag har vi fått reda på var vi ska åka och jobba i fyra veckor! Och jag ska jobba på en skola i tenneriffa! De ska bli skit kul! De är jag jenny erika och amanda som åker ner dit. De enda som suger är att inte becka och julia kom med! SKIT tråkigt! Ville verkligen ha med min beckabus! Vet inte hur de kommer gå men ..  :( Nee men.. de sa nog gå bra men! hoppas jag :) Hihi! Men jag är rikigt nöjd med där jag kommer att vara iaf ! :D

Nu ska jag snart dra ut och springa! Som jag har försökt att gjort dom senaste dagarna :) Riktigt skönt måste jag säga att de är! Jobbigt men samtidigt väldigt härligt!!






/ helen spjuth


första dagen igen!

Då var de redan första dagen på skolan igen då.. sen sommarlovet! Känns helt sjukt! De har gått fort! Men har gjort endel i alla fall :) Plus att igår sov jag becka och linda i lindas nya lägenhet för första gången! De var jätte mysigt! Vi kollade på film och spelade yatzy mm.Sen beställde vi hem från tacobar på kvällen! haha, Jätte mysigt! :)  Och idag som sagt började vi klockan 12.. men imorgon blir de vanlig tid!! alltså 08:00!

Jaja, nu kommer snart mormor och simon! Mormor kommer ifrån en lång biltur från stockholm, och simon kommer från hova ;) Saknar dom båda två, hih! :) Kanske kolla på film och mysa! Sen sova på bygget! MYS!






/ helen spjuth



lindas lägenhet

mormor och jag, älskar henne!

 

 

Idag ska jag linda och becka sova i lindas nya lägenhet i stan! Första gången man sover där då :) Kommer bli riktigt mysigt! Sen börjar ju skolan imorgon.. herregud vad de har gått fort! Helt cp känns de..  Vad har man gjort egentligen? ;) Aja, ska bli både tråkigt och kul att börja igen! Skönt att få lite rutiner igen faktiskt!!

 

 

/ helen spjuth

 

 


bilder sen igår!

























Igår förfestade jag linda rosina filip richard johan och simon hemma hos johan&simon. Spelade en massa kort och hade de kul som fan! Sen drog vi till alfreds fest, vilket var en utefest typ.. lite inne var de ju men! De var kul i alla fall :) Sen drog jag och simon hem hit och sov! :D

 

 

/ helen spjuth

 

 


bilder sen silja line galaxy, 18-19 aug
















/ helen spjuth

 

 


bilder sen ullared, 11-13 aug








/ helen spjuth


Silja line Galaxy 18-19 augusti!

I onsdags så lurade vi agnes att vi skulle ut och campa.. men istället åkte vi galaxy! :D Så jävla roligt, vi var ett stort gäng. De var jag becka agnes david vicco hörjemo anton hallborg rasmus och en till kille! Sjukt kul hade vi! Var uppe till solen gick upp :D Så nice!!!!

Jag är så sugen på att åka igen alltså! Men de har man ju inte råd till men skulle vara skjut kul :D Jag snackade med Nikita, en kille som är medlem i scandinavian hunks. (Som jag becka och david var på förra gången) Och han sa till mig att han trodde att dom skulle uppträda på galaxy igen i november! Då vill jag gå på dom! För fyfan va bra dom var :D

Här har ni en video på dom:




Bilder sen resan kommer senare, orkar ej nu!! Jag tog typ inga.. så får sno av becka och agnes :D hihi!!





/ helen spjuth


Nice!

Sorry att de inte kommit upp någon bild från ullareds resan men jag har ej haft tid. Plus att mitt internet på min dator funkar inte! Så kan inte vara inne på min egen :( Så får sitta i hallen med mammas och pappas! Men men, går de med! I måndags sov becka över här hos mig på bygget, vi käkade fruktsallad och spelade yatzy, riktigt mys :) Igår gjorde jag inte mycket alls, kollade på titanic med linda osv. Nice de med :D

Idag i alla fall så drar vi till stockholm! Jag becka david agnes och vicco! Kommer bli SUPER!! :D







/ helen spjuth



BETTER THAN BEST!


Volleyboll!!

Nu sitter jag hemma hos simon. Ska snart spela volleyboll med ett gäng! Ska bli riktigt kul :) Anledningen till dålig uppdatering är att jag har varit i ullared. Men de kanske kommer någon enstaka bild imorgon :) Ska dra hej!

Träna!

Igår så åkte jag in till simon i hova, då gick vi typ direkt till gymmet. Var där i en timme eller nått :) Kändes riktigt bra! :D Sen åkte vi hem, och då åt simon lite. Och efter de hyrde vi en film "Case 39". Sen drog vi ut till finnkila.. där johan filip och robin var!  Började kolla på filmen och senare kom richard! Filmen var faktiskt ganska så bra! Lite läskig allt! Men de gillar jag!!!

Idag ska jag, linda och becka åka in till stan, till agnes! Men agnes kommer inte hem förrän vid nio tiden.. men vi ska nog åka in tidigare ändå :) Då ska vi sova där och imorgon drar vi till Ullared, kommer hem på fredag!

Sen har jag funderat på en sak ett tag nu.. om jag inte ska färga mitt hår sådär mörkare igen! De blir ju aldrig av med slingor eller nått ändå! För de kommer ju slita på håret som fan.. så jag vill nog tona de mörjare igen! SUGEN SOM FAAAN!

Once you go black you always go back


















NU:



VAD TYCKER NI?  MÖRKARE ELLER SÅ SOM JAG HAR NU?




/ helen spjuth


påväg till simon!








Igår åkte jag till simon på kvällen! Då var även johan och niklas där :) Sen kom daniel och martin! Då kollade vi på en film, tror den hette Fun fatboy fun. Ganska bra faktiskt :D Sen blev de mys med simon, har saknat han så himla mycket!!!!!   :D



/ helen spjuth


i stockholm med linda honey!

I fredags så åkte jag linda och pappa till mormor. Sen åkte pappa mormor och kari till en stor HD träff, så jag och linda var själva hemma hos mormor i två och en halv dag! Vi hade de verkligen gör mysigt! Skönt att åka bort lite med tycker jag allt :) Vi kolla på two and a half men, bada, var i farsta centrum, åt god mat osv. De har verkli´gen varit en toppen helg med bästa syster!!

Här kommer några enstaka bilder:





 

I farsta köpte jag 3 dvd med michael jackson: Moonwalker, The Michael Jackson story unmasked och Michael Jackson History on film. Har redan kollat på alla tre! KANON! :D






/ helen spjuth


Förfesten hos agnes 4/8!










/ helen spjuth


igår/idag

Igår  kom becka hit vid 6. Då satt vi och snacka ett bra tag medans vi väntade på att linda skulle bli klar! Tillslut blev hon de, så då skjussade jag och becka linda till ronja i skagersvik. Sen åkte vi en sväng i gullspång sen hem! Då gick vi upp till bygget och kolla på MiaOchKlara.. så jävla bra! hahahahaha :D Skratta som fan gjorde vi! Efter de snacka vi och sen sov vi!!

Idag  åkte becka hem vid halv 11. Efter vi ätit frukost. Och nu sitter jag här och väntar på att jag ska kunna gå in och duscha :) Mamma är nämligen där.. Sen ska vi i alla fall åka till agnes och grattulera henne! Och senare ska vi käka på bistro, sen blir de förfest hemma hos agnes och sen björnes! Kommer nog bli nice :D De tror jag!!

 

SAKNAR MIN SIMON!!  




/ helen spjuth



Grattis Agnes!!

Idag fyller Agnes hela 18år!! Så GRATTIS agnes, hoppas du får en kanon bra dag! De ska vi allt fixa åt dig! Kommer blir skit nice :D Grattis grattis grattis grattis!!!!!!!!!!!!   <3







/ helen spjuth



Martins sommarstuga !
















Igår var jag och min familj hos morfar i nora. Så himla mysigt, fikade lite och så. Sen åkte vi till örebro/ marieberg.. köpte inget men! Mysigt att kolla lite. Sen käkade vi mat där! Efter de så kom simon och hämtade mig där efter jobbet! Då åkte vi hem till honom, han käka! Sen hem till mig (robin var med) och jag bytte kläder. Sen åkte jag simon linda och robin å hämtade martin. Sen drog vi till martins sommarstuga! Där åkte vi ut och fiska, sen grillade vi och tog de lugnt :)  Efter de drog vi hem. Då sov simon hos mig :)




/ helen spjuth




respekt









festen hos martin!

Senare på kvällen igår så åkte jag och linda in till simon, ställde moppen och bilen där och sen kom oskar och hämtade mig och linda där. Sen åkte vi till martin, där festen var :) Vi var ganska många där hela kvällen. Hade skit roligt verkligen! Förutom några saker.. men de kan ju inte alltid vara helt perfekt!! Eller hur? Sen fick jag linda simon och johan skjuss av filip hem till simon. Sen sov jag över där :D :D !


















/ helen spjuth


Polera mussen med simon!

Igår så polerade jag och simon min och lindas mustang! Vi höll på hela dagen typ, de var lite kämpigt men ändå kul :) En hel dag med simon, aldrig fel! :) Bilen vart kanon fin i alla fall! Överlycklig!!

Här har ni lite bilder:









/ helen spjuth


RSS 2.0