kvällsplaner?

Nu är de kväll och jag och linda vet inte än vad vi ska göra?! De känns sådär ganska så surt men ändå chill..    Får väll se vad som händer och sker, suger att de spöregnar!!!!


 

 

/ helen spjuth

 

 


Lite smått kräftskiva hos oss!




























Igår så hade vi lite kräftskiva här! Inte direkt en sånn med hattar och seriösa saker, men kräfter var de i alla fall :) Vi var jag linda mamma pappa, simon johan annika rajmo och peter annette richard becca. Sen senare så kom filip och robin! De var faktiskt riktigt mysigt! Men jag fick gå och lägga mig ganska tidigt med simon för han skulle jobba.. men men! De var kul :D




/ helen spjuth


mys pys i sommarstugan!


























/ helen spjuth



AGNES SOMMARSTUGA!

Idag har jag legat i solen lite grann, inte alls länge men! Skönt att ligga en liten stund i alla fall :) Och nu hade jag tänkt att gå ut och gå! Och senare blir de till att duscha/packa för jag linda becka och agnes ska åka och sova i agnes sommarstuga! Vi ska grilla och lite sånt mys! Kommer bli riktigt nice tror jag :D

Börjar ta sig...

 






/ helen spjuth


tvätta mustang!!

Idag har jag solat ett litet tag, sen var jag ute och gick och nu har jag tvättat min bil! Linda damsög där inne :) Så nu är den kanon fin! Men på lördag blir de nog polering! Då kommer den bli hur fin som helst!! Simon ska hjälpa mig med de :) Så snäll så!

Senare idag så ska jag åka in till stan med becka och fia lite saker :) Sen kanske simon kommer hit! Får se hur de blir :D Mys!


bilder sen vi gjorde bilen fin:











/ helen spjuth


LOUISE 18 ÅR !

 

Idag fyller våran lilla Louise Bengtsson 18 år! Jag önskar henne ett stort GRATTIS! Och hoppas att du får en helmysig och kanonbra dag! Så ska vi dra ut på pubben någon dag tycker jag allt! :D

Grattis grattis grattis grattis grattis på dig hjärtat! <3



/ helen spjuth


snabba cash

Igår åkte jag till simon vid halv åtta tiden.. vi kollade på snabba cash, den var väll ganska så okej tycker jag! Inte den bästa filmen men man kan ju inte klaga! :D Efter filmen så gick vi typ och la oss :) Simon jobbar ju och går upp tidigt! Så de blir inte så sena kvällar! Jaja, mysigt hade vi de i alla fall :)







/ helen spjuth


l o v e y o u h o n e y

 

 


SÖTNOSAR!

 

Var bara tvungen att visa denna bilden, tycker den är så himla söt :) Tarzan och Zimba hade lagt sig i min resväska så jag kunde ej packa ur! hihi, SWEEEET

 

 

/ helen spjuth

 

 


förfesten hos martino igår










Igår så åkte jag och linda in till martin där de var förfest! Riktigt trevligt var de där faktiskt. Sen senare på kvällen drog vi till katja, där hon hade party :) Där var de också väldigt trevligt! Fast de var ju nästan bara hovabor som dansade, de var grymt! :D Kul i alla fall var de.. jag var chafför igen! :P




/ helen spjuth


festis



Idag vaknade jag och simon vid 11 tiden kanske.. då gick vi upp och käka frukost! Sen skulle han åka och jobba  :( Duktig som han är tycker jag! :D Senare ska han kommer hit eller jag till han, och då blir de antagligen till att dra på förfest hos martin kanske? Linda hänkar! ;) Sen ska jag skjussa dom till katja :) Antagligen!

Skriver kanske mer senare :P




/ helen spjuth


Påväg...





Igår så åkte jag och linda till hova och tanka för de första! Sen drog vi till filips förfest, där simon martin niklas johan mackan och såklart filip var :) Trevligt! Sen drog jag linda martin och mackan i förväg till stan.. simon och dom kom efter, men dom kom före ändå!! Vi drog till viccan och amandas 18års fest i ullervad.. väldigt mycket folk! Men vi blev inte kvar så himla länge men. Men de var kul den stunden när man fick träffa alla man saknat! :D Sen sov simon hos mig!




/ helen spjuth


23/7 Cinderella (Viking line)










Till frukost åt vi en bakadpotatis med skaldjursröra. Sen gick vi på taxfree där jag fick en mascara :) Vilket behövdes!! Sen blev de en drink uppe på däck..  Senare vid halv 4 började vi gå av :) Sen åkte vi taxi till mormor och gjorde iordning våra grejjer, sen drog vi hem :D



/ helen spjuth


22/7 Cinderella (Ving line)
















 

Kvällen på båten var kul :) Fast de var ändå grejjer som inte var så himla kul kanske men.. vi hade de allt bra! :D Maten var kanon och drinkarna :D De gillar jag!

 

 

/ helen spjuth

 

 


21/7 hos mormor i stockholm














Idag var de jätte fint väder så vi gick ner till bryggan å solade! Skit härligt :D Sen tog vi de bara lugnt hela dagen :) Och på kvällen åt vi jätte god mat, kött och potatis :) Efter de kollade jag och linda på "Two and a half men" hela kvällen! Sen blev de sängen så man skulle orka med morgondagen! :D




/ helen spjuth


20/7 hos mormor i stockholm


 

När vi kom till mormor så drog jag och linda ner till bryggan och kollade och myste, sen senare på kvällen så käkade vi kräftor, kex och olika ostar. De var verkligen jätte nice :) Sen så kollade vi på tv och myste både jag linda mamma och mormor. Sen blev de sängen!

 

 

 

/ helen spjuth

 

 


Riddarveckan 17/7


















/ helen spjuth



Riddarveckan 16/7








/ helen spjuth


FREDAG!!





Då var de redan fredag!! Fy fan vad nice eller.. men snart är riddarveckan slut :O slut igen... känns konstigt! Jaja.. idag ska jag i alla fall dra hem till malin! Sen blir de ner på byn. Hotellet eller nått kanske? Får väll se :) Sen kanske jag sover hos simon..

Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran och att ta bilder! :D För de är jävligt kul att ha sen! :) Hihi! Nu ska jag nog dra in i duschen, sen fixa mig och sen dra in till hova :)



/ helen spjuth


Julia 18år / BJÖRNES









Snodde bilder från jenny och en ifrån julia :)



/ helen spjuth


filmkväll!

Har precis haft en mysig film kväll med familjen! Riktigt mysigt faktiskt.. Vi kollade på Shutter Island (som jag redan har sätt) och Edge of darkness. Båda är bra :) Ganska i alla fall!! Annars idag har jag inte gjort mycket alls.. bara tagit de lugnt. Igår fyllde ju julia 18 och vi fick mat och sådär hos henne, sen drog vi vidare till björnes :) En mycket trevlig kväll! :D HAHA!  Nu vet jag inte vad jag ska göra.. ganska så trött faktiskt! Så blir väll sängen snart tror jag :)

Lite bilder sen nyss:
















/ helen spjuth


riddarveckan

 


 

Nu har de redan gått 5 dagar på riddarveckan med idag.. helt sjukt vad tiden går fort när de händer något som är roligt! Dom senaste dagarna har jag varit med simon och becka! Jag ch simon har varit ute på hotellet/veras två dagar i rad nu..  Tagit nån öl och sådär. Riktigt trevligt! Och jag och becka har typ bara tagit de lugnt :) Sovit här en dag.. linda var även med då :)

Men nu till dagens!! Världens bästa julia fyller nämligen 18 år idag :) STORT GRATTIS till henne!! Så alla vi tjejor har blivit hembjudna på middag! Och sen ska vi alla dra ner till björnes :D Kommer bli riktigt mysigt och kul!! :D Ska försöka ta så många bilder jag kan :)  Bara jag ej glömmer..




/ helen spjuth



Toodaaay

Idag vaknade man med lite huvudvärk men de får man väll ta! Jag och simon åt frukost och sen kollade vi på tv! Någon film.. efter de kände vi att vi behövde ta tag i nått! Så vi tvättade min och lindas bil :)  Sen vart de så varmt så vi badade! :D Nu har simon åkte hem , och becka kommer om en halvtimme! Så måste skynda mig nu!!!

Lite bilder sen idag:



 






/ helen spjuth



Starten på riddarveckan!

Igår kom simon, becka, david, oskar, anton och shabby hit å grillade! Jätte mysigt med musik, god mat och skratt! Sen kom även richard en stund, men åkte ganska snabbt tyvärr! Senare åkte vi in till hova, väl där gick vi vidare till posthusen där de var mycket med folk som satt och drack mm. Sen gick vi vidare till hotellet jag simon och lundberg. Där satt vi hela kvällen och prata med trevligt folk och drack. Dansade även bugg med lundberg! haha, gud så dålig jag är! Han var förövrigt duktig! Sen vid halv tre tiden tror jag.. åkte vi hem! Jag , simon och sen hämtade vi upp linda. Sen sov vi här! :)
























































/ helen spjuth


Och nu drog dom..














Ett litet videoklipp, väldigt dåligt kvalite men.. vet inte varför!




/ helen spjuth


Harley Davidsson





Detta är en av min mormors harleys. Hon har en annan som är mer lila..





Detta är pappas harley, en v-rod :)



Nu ska mormor och pappa åka ut och åka en tur! Vem vet när dom kommer tillbaka.. gud så länge dom åker! Jag tycker själv de är skit kul att åka med bakom.. men jag tycker man får så himla ont i rumpan efter ett tag ;)
HAHA!


Nu nyss har jag däremot ätit lite frukost, och sen gick jag ut och tog dessa kort. Och nu sitter jag här! :P Ikväll får vi hoppas att de blir skit nice! Men jag känner de på mig :D




/ helen spjuth


Shinedown


Simple man



Call me



Kamera & Kamerafodral

Såhär ser min kamera och mitt kamera fodral ut, bara de att kameran är svart :)








/ helen spjuth



SONY 14.1 mega pixles

Nu har jag äntligen fått min nya kamera!! :D Och jag är överlycklig verkligen :) Den är skit fin och jätte bra! Den är svart! Jag tycker den tar fina bilder i alla fall, jag är jätte nöjd :)

För en stund sen kom jag hem ifrån hova, var där inne med simon martin becca ebba gurra richard och erik! Ett tag var filip och johan med också :) Vi satt ute vid hotellet, några av oss drack öl och sådär. Jätte mysigt :) Efter de så åkte jag hem, för min gullmormor är ju hemma :) Trevligt! Så nu ska jag bara ta de lugnt och kolla på tv och sen sova! Har ganska ont i nacken... hoppas de är över tills imorgon!! :D

Några kort jag tog nyss:










Ring efter båten i sjötorp!




oseriösa bilder, men de är i alla fall några bilder sen  igår när vi åkte ring! :D


Videor sen igår:


Här åker jag själv efter båten!


Här åker jag david och oskar ihop!


Här försöker jag komma upp..


Här blir jag i slängd..





/ helen spjuth


Mariestad..

Idag vaknade jag av att simon ringde! Så himla jobbigt när de händer så men.. aja :) Så nu har jag ätit frukost, kollat på tv och suttit här! Ganska segt men.. förövrigt så har jag ont i nacken som fan!

Igår så åkte nämligen jag becka och linda till stan och skulle käka på mariestads och ta ut kort! Men bilen dog vid snapen.. inget batteri! Så jenny fick komma med sin bil, som tur var hade jag startkablar med mig! Så de fixa sig :) Då följde amanda och jenny med och åt! Mycket trevligt att ses igen :)

Sen så åkte vi till sjötorp med oskar och david! Anton kom också, och då åkte vi ring efter båten! De var jag oskar och david som åkte! Dom andra satt i båten :) De var svin kul! Jag ska försöka ladda upp någon video sen jag åkte så ska ni få se! :D haha, ramla av som fan.. så jag har ont i kroppen idag! :P hahaha... aja de var kul! :D

Idag ska i alla fall jag och familjen åka och handla inför helgen osv.. sen ska jag få min nya kamera! Eftersom min blev snodd eller nått! :( SUUUURT! Men nu får jag en ny i alla fall, de är nice! :D




/ helen spjuth


bilder sen simon&johans 20/18års fest!



















Bilderna är snodda lite här och var :) Men jag hoppas att de är ok! :D Jag får ju min kamera idag! :D :D :D



/ helen spjuth



KAMERA

Min nya kamera kommer nu i veckan hoppas jag på! Då ska jag försöka vara lite roligare här, med mer bilder! NYTAGNA :D haha..




/ helen spjuth


In the name of love

Nu har jag varit sjuk i typ 4 dagar med denna! Är bättre, men känner mig fortfarande inte helt bra! Har ont i halsen och hosta än! Sjukt tråkigt.. men men :) Hoppas jag blir bra till riddarveckan! Kommer bli super :D  Jaja, idag ska i alla fall jag och becka åka in till stan och fixa lite grejjer sen när hon har slutat! Saknar min lilla fis :)

Annars får jag väll se vad som händer idag, är ju inte så jävla pigg så de blir väll hem och ta det lugnt! Föresten, igår kom simon till mig och sov här.. :)

Gamla bilder på mig och simon, (haha) :




 

 

/ helen spjuth

 

 


SJUK!

Tjenaaaaaa!
I lördags var de skit kul! Simon och johans 20/18års fest. I början av kvällen var vi några som grilla sen fortsatte kvällen med glatt humör, dans och trevligt folk! Kvällen blev verkligen lyckad :D Och igår åkte jag dit igen och hjälpte till att städa, fyfan vad de såg ut! Men men, man får väll räkna med de antar jag? :O

Förövrigt så har jag blivit sjuk! Ont i halsen som bara den, sen har jag ont i huvudet, känner mig allmänt trött i hela kroppen! Har legat i sängen hela dagen. Men nu tänkte jag gå upp lite och de vart att jag satte mig här. Men nu känner jag mig varm och konstigt så jag ska väll lägga mig igen! HATAR att vara sjuk! :(







/ helen spjuth


18 & 20 års feeeeeeeeest idag!





Ska snart börja göra mig iordning! Sen blir de grillning, sen fest! Grym 18 och 20 års fest känner jag på mig att de kommer att bli! Och man kan väll inte göra annat än att ÄLSKA vädret! :D :D :D

Idag tar jag nog med mig min gamla kamera till festen, får hoppas att inte den också blir snodd :O :(



/ helen spjuth



torsdag och fredag

TORSDAG: Jag åkte till becka david och oskar! Sen drog vi till hassle med husbilen till en liten sjö! SKIT FINT :) Där grillade vi, drack lite, spelade kort och david å oskar fiskade :) Sen sov vi i husbilen! Riktigt mysigt ställe!

FREDAG: Åkte hem från hassle vi 10 tiden eller nått. Sen låg jag och sola hela dagen typ. På kvällen åkte vi in till hova och mötte upp mathilda och rosina! Sen åkte vi och badade med niklas och dom!(blev ingen bowling) AS varmt i korssjön! Sen åkte jag och linda hem och sov!

Bilder sen i torsdags:












(tröjjan jag köpte i skövde när vi var där för några dagar sen!)





/ helen spjuth


Nu drar jag och..

Nu drar jag och mamma å linda till skövde! Ska bara gå runt och mysa! Får väll se om man hittar något :) Simon klagar så på att jag köper mycket :P haha! Jaja, ikväll blir de mina änglar becka och david :) Hihi!

KENDRA

 

 

 

/ helen spjuth

 

 


GOOD MUSIC





















RSS 2.0