Inner Circle - Bad Boys

Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you
Bad boys, bad boys
Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you

like it

 

:)


helen rebecka julia jenny

Happ happ, dagen igår började med att jag och becka skulle vara hemma hos mig och fixa med våra naglar. Men icke sa nicke. Då bestämde vi att vi skulle åka till jenny och sova där. Så vi åkte till henne vid halv 6 tiden, när vi väl kom dit åkte vi ut och åkte ett tag och fixa med lite grejjer! Sen bestämade vi att vi skulle vara hemma hos julia och chilla! Så då drog vi dit, sen kom typ några killar dit, richard vet jag att en utav dom heter, men sen är det svårt.. simon hette en också tror jag. Trevliga :) Sen senare på kvällen kom david, shabby och dom. Och vi alla tog de lugnt, snacka och lyssna på musik. Sen bestämde vi oss för att dra ner till stan. Då gjorde vi det, men det fanns inte mycket att se där! haha , sen fick vi skjuss av robin och danne hem, snällt! :D Sen sov vi!

Idag vaknade vi vid 10- halv 11 tiden. Eller ja jenny var uppe tidigt och duscha. Men jag och becka sov kvar. Men tillsist gick vi upp. Och då kom Ola, beckas pappa och hämtade oss. Sen bar det av hemmåt. Så nu har jag käkat frukost och tänkte göra klart socialt behandlingsarbetet. Sen kanske lite körkorts teori? :) Vem vet, vem vet..






C ya

/ helen spjuth


Hit me, kick me - You can never get me

Redan lördag nu då! Igår satt jag mamma pappa och linda i tvrummet och myste! Kollade på let's dance och lite på a man apart, som jag sätt typ tusen gånger! :) Men men, sen gick jag och linda upp på bygget och spela kort och dunkade musik + snacka. Sen sov vi! Och idag ska jag göra klart socialt behandlingsarbetet. Hur det nu kommer gå? Jaja, sen så ska ju becka komma hit! :D Vi ska nog hyra film och så. Sen får vi väll se vad sm sker! Vi har alltid roligt så det spelar ingen roll vad vi gör!





C ya

/ helen spjuth



nice

 

Lorentz & M.Sakarias - Lever min Dröm
Lorentz & M.Sakarias - mayhem
nelly furtado- maneater
nelly furtado- jump
Al Azif vs Adam Tensta - My Cool Feat Dr Alban



~~~





Lite oseriösa bilder som jag tog nyss.. föresten jag har äntligen skaffat mina egna naglar! Det gillar jag :D Och en sak till: min solbrända hud börjar flaga bort!! Blir så ledsen, ser till och med ut som om jag har fräknar :P haha!



C ya

/ helen spjuth


;)

THATS MY COOL AND I CANT TAKE IT OFF!

Robin and Erikas birthday!

Jenny kom och hämtade mig på stationen idag med, amanda var även med :) Sen drog vi till skolan och gjorde engelska provet, sen drog vi ut med bilen igen och käka på donken. Sen tillbaka till skolan för svenska lektion, sen ut och åka igen och sen tillbaka till skolan och kolla på en två timmars film "En sång för martin", sen slutade vi! Har åkt bil som fan idag kan man ju säga ;) Har varit riktigt trevligt! Synd bara att becka har varit sjuk i två dagar :( Saknar henne redan, men hon kommer till mig imorron! :D  När jag kom hem så åt vi gratäng och kyckling, annars har jag bara chillat! Ska väll kanske sova på bygget med linda sen. Är jävligt TRÖTT! Men dunkadunka sugen! 

Två viktiga saker som händer idag är att Robin Johansson fyller 18 år! Grattis till dig Robin, hoppas att du haft och kommer ha den bästa födelsedagen! GRATTIS! Och Erika fyller också 18 år! :D Ett stort grattis till dig gumman! <3 Hoppas du med haft den bästa dagen!



längtar till sommaren! 18, antagligen körkort och uteliv! NICE



C ya

/ helen spjuth





miss it















Alltså dessa låtar! Påminner mig om playa del sol, och själva gran canaria! Verkligen saknat!


good music!

Steavie Wounder- i just called to say i love you
CCR-Have You Ever Seen The Rain
Cascada - Evacuate the Dancefloor
Crash Test Dummies-Mmm Mmm Mmm Mmm
Alexandra Burke - Bad Boys (Ft. Flo-Rida)
Amanda jensen- happyland
Toto- africa
Owl City - "Fireflies"
LOZT - I Gotta Feeling


BAD BOYS



Alexandra Burke - Bad Boys Feat Flo Rida , riktigt bra låt!


sleep me down

Hade sovmorgon idag som vanligt. Och då åkte jag ner till stationen med bussen och där hämtade amanda och jenny upp mig! Jenny har ju precis fått körkort! Och då åkte vi runt ett bra tag, hon är så duktig! Sen kom julia och då åkte vi mer. Och sist så åkte vi till willys och hämtade viccan vid busshållsplatsen :)  Sen drog vi till skolan. Skolan idag gick ganska så fort.. som sagt så går vi ju bara till kvart över 11 varje torsdag. Men idag gick vi över tiden, för vi skulle ha matteprov. Vi läser ju mattematik b, och det suger! Har tyvärr fått ig på vaje prov, och jag tror detta blir ett till! Så himla arg och ledsen över det! Jag måste klara det helt enkelt.. men fattar inte hur! Har frågat om hjälp hur mycket som helst nu! Fyfan alltså.. får hoppas, och då menar jag hoppas på att jag får ett g nu. Om de nu skulle hjälpa! :( suck.. 

Efter matteprovet så åkte jag med jenny amanda och erika till stationen och där kom pappa och hämtade mig! Han hade precis kommit hem från jobbet i göteborg. Så då överraskade vi mamma med att komma hem i smyg båda två, haha! Annars idag så har jag läst lite i boken, sen gjort lite på socialt behandlings arbetet. Fan, vi har börjat med kriminalitet på socialt behandlingsarbetet nu! Fett kul! Sen sov jag ganska länge förut.. vet inte vad det är med mig, men jag är trött hela jävla tiden! Pallar inte detta landet :P hihi

Idag var även becka bus sjuk :( Så himla träligt, tycker synd om dig gumman! Du får krya på dig så ses vi imorgon eller på lördag hoppas jag!!







C ya

/ helen spjuth




funny

Då var det redan onsdag! Jag tycker att veckan har gått ganska snabbt! Imorgon är det redan torsdag och sen fredag! Mys tycker jag. Fast att jag längtar tillbaka.. men som mamma sa: "Det är som i en dröm där, men man måste komma tillbaka till verkligheten, från drömmen." Det stämmer precis.. men hur ska man kunna göra det?

Efter skolan så åkte jag med becka hem, vi har pluggat mattematik som bareden! Eller ja det kanske var lite att ta i men.. vi har övat i alla fall! Sen så har vi försökt komma på något bra sätt att sammla in pengar på! Men kommer ej på nått bra och som går snabbt! Hjälp? Sen kom mamma och hämtade mig vid 7 :)

Har en viktig sak att skriva idag även! Jenny klarade uppkörningen idag! Jag är så himla stolt över henne!! Hon är så JÄVLA duktig! Hon klarade uppskrivning och uppkörningen på första försöket! Andra: SLÄNG ER I VÄGGEN! Hon är ju bara så jävla bra.. grattis till hedströmen ;)





C ya

/ helen spjuth


Ulcerös Colit

Sitter i skolan just nu och håller på med ett grupparbete! Jag becka, julia och erika är tsm, vi håller på med ulcerös colit. Vet inte riktigt än vad det är men.. det ska jag väll ta reda på! Får se om detta arbete blir kul eller inte, jag börjar tvivla lite.. haha!


saknar playa del sol!


C ya

/ helen spjuth



TIRED

Ville bara skriva att jag saknar gran canaria och allt där som fan! Vill verkligen tillbaka.. finns inget härligare! Ser på kissies blogg att hon är där nu! FUSK! så avis.. vill dit så snart som möjligt! Men jag hoppas att jag och becka får vår internationella kurs i gran canaria! Då kanske jag känner till lite ställen i alla fall.. inte många men! Skulle vara helt sjukt kul! Blir till höst i så fall.. KANON

Idag har jag varit trött som fan.. antar att det är efter resan, inte vet jag! Och jag är bara så depp, för jag vill tillbaka! Det var roligt att träffa alla igen, men dom får hänga med upp så saknar jag dom inte :) Hihi! Nu ska jag gå och lägga mig tror jag! trött.

Imorgon tror jag att det är sista teorikursen! Sen blir det plugga till körkortet när de nu blir av!





C ya

/ helen spjuth


Gran canaria, playa del sol

flygplatsen, arlanda

 


på flygplanet


vingen


flygmaten


parfymen jag vann på flyget


hallen i mitt och lindas hotellrum


köket i mitt och lindas hotellrum


lindas och mitt hotell rum


mitt och lindas hotellrum


sovrummet


påväg ut och sola, tror jag


första kvällen vi skulle ut


linda och mamma första kvällen


mamma och mormor


jag och linda


linda och jag drog ner till stan


myspys


myspys


trevligt


mamma och mormor


linda och jag


mamma och mormor


linda och jag


mys


skulle åka till las palmas


mamma och linda


mamma och jag


linda och jag


jag och linda


-


helen och linda


jag och linda tog lite oseriösa bilder


lindaaaoo


på resturangen "skansen", jag och mamma


mormor och linda


linda och jag, här flagade jag som fan!


-


på gran canarias flygplats


Hela resan har varit sjukt roligt! Vi har tagit det lugnt  och bara chillat! Ska snart ladda upp mer bilder.. som linda har tagit!



C ya

/ helen spjuth



song

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps getting better




so good




I dag ska vi käka taco! Längtar som faaan dit! :D hihi!


-

Sometimes love comes around and it knocks you down
Just get back up when it knocks you down!



Jenny, Erika and Nathalies party!

Här kommer lite bilder från Jenny, erika och nathlies fest! Väldigt sent jag vet.. men har inte haft någon tid till att lägga ut dom. Så jag gör det nu! Några bilder är snodda från melinda och viccan tror jag! :D  hihi (a)




















Vill bara berätta det att de var jävligt rökigt där inne! Men det var fett kul!

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


my place

Var hemma ifrån skolan idag, + att jag missade körningen! :( suger totalt! Men jag kunde verkligen inte gå.. nu är det bättre men. Mådde illa som fan och svimmade typ. Inte alls kul, fan! Men nu är det ju bättre som sagt..
Ska väll försöka öva lite på historian snart.. men orkar fan inte det! Men antar att jag får göra de strax :( usch..

Idag kommer i alla fall pappa hem, det blir mys! Vi alla har saknat honom, som vanligt.. och föresten, imorgon drar jag mamma och linda upp till stockholm till mormor efter skolan. Och sen sent sent på natten/morgonen åker vi till gran canaria! Jag kommer chilla och ha det hur jävla gött som helst! Men tyvärr så ska det nog bli regn varje dag vi är där. Men jag kommer ha fett kul ändå! Alla problem kan fan dra sig när jag är är i alla fall..


2/ 1 dagar kvar


gammal bild som fan!




C ya

/ helen spjuth


new day - new problems



IGÅR: skola, hem till david med becka, körkortsteorin, hem, plugga lite, sova..
IDAG: skola, gymma, hem, plugga lite, datorn och snart sova..

Imorgon så ska jag och becka även träna på morgonen, blir klockan åtta. riktigt gött att träna då faktiskt :) sen så har vi bara en lektion imorgon, och de är idrott.. sen så sja både jag och becka övningsköra för vår körskolelärare.. jag är nervös och pirrig!  Får se hur det blir.. hoppas på att det går bra!


Who said it was easy?



3 dagar kvar




C ya

/ helen spjuth


...

Sitter i skolan just nu, tråkigt som fan känner jag! Har inte lust med någonting just nu.. Känner mig sviken och ledsen :(

picture


"TAKEN"



Idag har jag spelat yatzy, städat mitt rum, städat iordning i köket och pluggat lite historia. Och nu snart så ska jag och familjen kolla på "Taken". Mamma och pappa har inte sätt den! Så det ska bli jävligt najs, slår vad om att dom tycker den är lika bra som mig och linda, och typ alla andra! :D Haha! Ska bli riktigt mys, blir cola zero till! Älskart



C ya

/ helen spjuth



blah blah blah..

Jaha, igår hade jag och linda det as mysigt! Laga taco, kolla på film och käkade gottitgott! Var riktigt jäävla najs faktiskt. Sen så kom mamma hem senare på kvällen, och då gick vi alla och la oss. Var trötta som fan! :O Vet inte riktigt när pappa kom hem men :) jaja..

Idag tror jag att jag ska läsa lite historia, lär ju behövas! Men det är ju så jävla tråkigt så man kan dö alltså! Men men, bara att görat. Imorgon är det skolan igen då.. helgen går fort som fan! Men denna vecka kommer gå så jävla segt så fyfan alltså! Men men, de får man leva med ;)

Denna helgen har varit den bästa helgen på länge! Och nu när jag väl fick ett tillfälle så vill jag skriva tack till jenny, erika och nathalie för festen i fredags! Det var super kul! TACK!


6 dagar kvar






C ya

/ helen spjuth






happy birthday to niklas!



Idag fyller Niklas Olaussen 17år! Jag vill önska dig ett jätte stort grattis och hoppas att du har haft en kanon bra dag och kommer att fortsätta att ha det! Grattis, grattis, grattis GRATTIS till dig gubben! <3




C ya

/ helen spjuth



So good, so good.. that I got you!

Idag har det varit en lugnt dag sen klockan morgon till nu klockan eftermiddag. Och de kommer att fortsätta att vara lugnt! Jag och linda ska laga taco om ett tag, göra massa mys! Guatemole och sånt där ;) Sen ska jag bryta mitt nyårslöfte genom att käka dipp, chips och godis idag hade jag tänkt :D Men mitt nyårslöfte fortsätter efter det.. haha! Jaja, vi har även hyrt filmer. Två stycken.. eller ja mamma hyrde :) "District 9" och "G-Force", jag kommer fan digga G-Force! HAHAHAHA, jag och linda kommer ha ont i magen efter denna kvällen, av en massa skratt tror jag! Men det kommer att bli super mysigt! Som jag skrev i förra inlägget idag! Men men, nu ska jag dra och ta det mera lugnt! HAHA!

 

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


me and you









Love you


suprise!



Happ happ, igår var det jenny, erika och nathalies 18års fest! Det var kul som fan. Efter skolan så gick jag och becka till david. Gjorde iordning oss där och fick mat osv. As god mat! Potatisgratäng och fläskfile, så jävla najs. Sen så åkte vi med agnes och vicco dit. Sen vart det till att festa! As roligt var det i alla fall! Men vart ju lite tråkigt där på slutet, men jag hade kul som satan hela tiden! Fabbe var fan as bra dj! Fet jävla tummen upp för honom! Jaja, sen så fick jag skjuss av ebba hem, gurra och malin med! Jag kom på nu att jag bara betala 35 spänn, så hon ska ha 15spänn av mig! Haha, pinsamt att glömma de.. men det får hon någon dag! :D Bilderna sen igår kommer någon annan dag!  

Idag ska jag och linda mysa som bare den! Hyra film och lite gotti gott! Vi är nämligen själva och kommer förbli det! haha :D Vi ska även laga taco..  MUMS!!! Kommer bli jätte mysigt.. har längtat till denna dagen (a) hihi!

7 dagar kvar





C ya

/ helen spjuth



skövde todaaay

Idag åkte jag becka och julia till skövde! Najs som fan var det.. köpte presenter åt jenny och erika! Och sen blev det även några egna inköp. Men men, kan inte ladda ner bilder från de jag köpt för kamera batteriet ligger på laddning till imorgon! Som vi kommer köra på som aldrig förr! :D Fyfan vad kul det kommer bli, liksom jenny erika och nathalies 18års fest! FETT kul!  Blir till att dra till becka och david efter skolan och göra sig iordning där! Sen dra dit! :D Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs.



saknar även adam och adrian! <3 dom får fan ta och komma ner till oss snart :)




C ya

/ helen spjuth



happy happy

Skolan som vanligt då.. hade prov i omvårdnaden idag. Hann och öva två sena kvällar.. inte så kul! Men men, kunde det där ganska bra sen innan, så hoppas på ett bra betyg! Jag och becka skulle ha tränat både idag och i måndags men har inte blivit så! Imorgon ska i alla fall jag becka och julia till skövde och kika lite, mysigt! Sen på fredag är det ju jenny, erikas och nathalies 18års fest! Kommer bli skit najs! Och det är också bara en vecka då till gran canaria! :D Vilket kommer bli super, längtar till att komma härifrån ett tag och komma till värmen och allt det där! Jag och linda kommer ha hur kul som helst.. med mamma och mormor med! Fyfan vad najs! 






C ya

/ helen spjuth



boring!

Skolstart idag då! Usch så himla tråkigt verkligen! Och nu börjar skolan att bli tråkig och jobbig som fan igen. På onsdag har vi omvårdnadsprov, nästa fredag har vi historia prov och sen någon dag i veckan har vi inlämning av vårat missbruksarbete.. Och sen har vi snart ett stort jävla prov i svenska! Usch, hatar skolan just nu! Och sen är det ju körskolan med! Den tar fasiken också kol på en.. jobbigt som fan! Men men, tur att man ska åka utomlands om 13 dagar! Ska bli underbart ju! Jaja, imorgon är det i alla fall körskolan igen! Innan blir det tacobaren som vanligt, sjuuukt gott! Jenny och Jenni ska med oss och käka imorgon, det blir mys! 

Nu är det äntligen finalveckan i paradise hotel! Lite tråkigt att man vet vem som vinner.. men men, det blir roligt att se i alla fall! Om jag orkar hålla mig vaken! Men det ska jag försöka med! :D


becca och jag!




C ya

/ helen spjuth


RSS 2.0