I'm home

Nu är vi hemma igen! Jag linda mamma pappa och mormor har varit i skövde! Jag övningskörde både dit och hem! Gick faktiskt skit bra! Och jag menar verkligen det, KANON! Vi var på Esplanad eller vad det heter och sen på Rusta. Och jag hittade ingenting i klädväg, men på Rusta hittade jag lite grejjer! Haha, en parfym, två ansiksmaskar, en LdB shower och fransk manikyr. Jag har ju nämligen börjat spara på mina naglar! Tycker faktiskt jag är ganska så duktig.. hihi (a) Jaja, imorgon börjar skolan igen nu då! Ska även gå och hämta mitt, lindas och pappas pass imorgon plus att jag och becka ska gymma! Måste ju försöka komma i så fin form som möjligt till resan! (hur det nu ska gå) Haha, får försöka!!  Jaja, nu ska jag och mormor göra fransk manikyr, ha det!




C ya

 

/ helen spjuth

 

 


BYE

NU DRAR JAG SNART!! :D




C ya

/ helen spjuth


movies

Jag och linda ska nog checka en film snart hade vi nog tänkt oss! Vet inte riktigt vilken det blir men! Har att välja mellan bitch slap, a dangerous man, them och the thaw. Dom två första är action och dom två sista är rysare. Tror inte linda vill se rysarna så dom får jag nog spara till becka och mig (a) HAHA! Men antagligen ska vi kolla på någon av dom första, ingen aning.. ska snacka med linda nu hade jag tänkt :D

Här är filmerna:






Får se vilken det blir! Medelar det idag eller imorgon.. haha intressant? Not...



C ya

/ helen spjuth



Gran Canaria, Playa del sol





 

Om två veckor så åker jag mamma linda och mormor till Gran Canaria! Jag vill ju lova att jag är överlycklig alltså! Vet inte hur jag ska kunna beskriva känslan.. kommer bli så jävla kul! Sola, bada, shoppa och gå på resturanger! Kan det bli bättre? Nej det kan det inte!! Kommer bli skit najs.. mer än najs! Bara det är fint väder så är jag den lyckligaste personen i världen typ! HAHA! Faaaaaaaan vad jag längtar!




C ya

/ helen spjuth




my stars

Igår så gick jag och becka på riskettan. 3 timmar tog den, sen kom pappa och hämtade oss. Och då tog jag pappa och linda nya pass. Efter det så åkte vi hem! Släppte av becka hos henne först. Men hon kom efter en liten stund till mig :) Och då gjorde vi ansiksmaskar av chocklad, så jävla nice! Efter det så gjorde jag linda och becka taco! Mums på det!! Sen så gjorde jag och becka oss iordning för kvällen och diggade till musik! Klockan 20 över 6 så gick bussen till stan, till julia! När vi kom till julia så lyssade vi på musik och hade det allmänt jävla trevligt! Det var jag becka julia erika viccan och jenny! Det var verkligen skit kul, älskar er tjejer.

Senare på kvällen så åkte vi ner med törboda bussen til stan. Och då gick vi till björnes. Jag och becka gick in, men inte dom andra. Jävligt tråkigt att dom ej var med! Och jag skämms för att jag gick in, bara lämnade er ju! Förlåt, förlåt förlåt alltså! <3 Men men, hade varit roligare om ni gick med! :D Men det var jävligt kul där inne, dansade så att svetten rann typ! Hihi (a) As najs..

Efter björnes så gick jag becka och david hem till davids syster och sov! Jag sov på soffan, mysigt som fan! Davids syster är allt bra snäll! Men men, sen kom pappa och mormor och hämtade mig och becka. Skjussade hem becka och åkte hem. Och nu har jag mamma och linda suttit och beställt en massa sommarkläder som ska användas flitigt om två veckor på gran canaria! :D

Idag blir det en chill och lugn dag! Är sugen som fan på att kolla på en skräckfilm och bli skrämd som fan! Haha, kan bara känna så ibland :) Men men.. ska fråga linda om vi kanske kan göra det! Senare blir det god mat som mormor ska laga :D MUMS! Hon är så jävla bra på att laga mat.

Vill bara skriva att jag är så jävla glad och jag mår bra, är lycklig och bara älskar mitt liv! Det är jävligt najs, hihi, lite ego här nu va? Men det skiter jag i!  Här är lite bilder från igår med :
















Ni är mina stjärnor! <3



C ya

/ helen spjuth



funny bunny

Måste bara skriva att jag längtar så jäääävla mycket till imorgon! Men det är inte riktigt björnes jag längtar till, utan till att vara hemma hos julia och bara ta't lugnt, eller ja.. lugnt och lugnt, haha! Kommer bli suuuuuper iaf!

¨



C ya

/ helen spjuth



three days grace- break


Tonight my head is spinning
I need something to pick me up
I've tried but nothing is working
I won't stop, I won't say I've had enough

Tonight I start the fire
Tonight I break away

Break away from everybody
Break away from everything
If you can't stand the way this place is
Take yourself to higher places

At night I feel like a vampire
It's not right but I just can't give it up
I'll try to get myself higher
Lets go were going to light it up

Tonight we start the fire
Tonight we break away

Break away from everybody
Break away from everything
If you can't stand the way this place is
Take yourself to higher places

If you can't stand the way this place is
Take yourself to higher places

Break away from everybody
Break away from everything



break




Gymmade idag på morgonen med becka jenny och amanda, sen vidare till skolan, engelska och idrott. Man kan nästan säga att vi tränat två ggr idag! Naaaaaaaaaaaajs! Eller nått.. Efter skolan så åkte jag mormor och mamma till gammelfarmor och hälsa på! Hon är så söt, saknar henne <3 Sen hämtade vi upp linda. Och nu har jag suttit här en stund.. typ inte gjort nått. Varit typ sur och irreterad! Men ska skita i att vara de nu har jag bestämt!

Imorgon ska jag och becka gå på riskettan. Kommer nog bli kul och långtråkigt.. haha! Sen hem till mig, fixxa med en massa saker.. ansiksmask osv. Sen till julia och sen björnes! Kommer bli skit kul! Som alltid!




C ya

/ helen spjuth






must have

Vill ha, vill ha, vill ha denna kavajen! Har velat ha den sedan halenskatalogen kom ut.. men har inte beställt den. Plus att den är så dyr ( tycker jag då ) , men men! Önskelista nästa på den!



Imorgon har vi sovmorgon och slutar klockan kvart över 11! NAJS, då ska jag becka jenny och amanda träna på morgonen, och sen åka hem tidigt :D bra dag! Sen på fredag blir det risk ettan med becka, sen hem till mig och chilla, sen till julia och sist björnes! Kommer bli riktigt kul tror jag! :D Längtar...

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 

 


Die proud

Igår var jag och becka på körkortsteorin. Gick jätte bra faktiskt! Ganska så intressant men lite långtråkigt med om jag ska vara ärlig! Men men, allt kan inte va kul som sagt! Innan så åt vi ju taco på Mariestad's eller vad de heter. Såååå gott! Jaja, sen kom hennes föräldrar och hämta denna gång. Snällt :)

Idag så var det en ganska chill dag i skolan, som alla andra dagar har varit sen lovet tycker jag nästan!? :O Vet inte om jag inbillar mig,  i don't know! Efter skolan så gick jag becka jenny och amanda och tränade. Kände att det gick AS bra idag. Kändes super iaf!  Efter de så åkte vi hem med bussen, och nu har jag ätit mat och bara tagit de lugnt. Funderar på att läsa lite i omvårdnaden.. men pallar fan inte! Jaja.. får la göra det!

Ikväll kommer jag somna tidigt.. yesp!


Min(vår) älskade hund Quai! 




C ya

/ helen spjuth



schooool



Sitter i skolan nu.. väntar på att få sluta lektionen! Har socialt behandlingsarbete nu. Håller på med narkotika missbruk.. intressant men svårt! Efter skolan ska jag och becka äta på tacobaren och sen blir det teorikursen.


C ya

/ helen spjuth



SECRET

Jag har en hemlighet som ingen annan vet..

            

drive for your life!

Idag började skolan igen efter helgen! Det har faktiskt varit en av dom bästa helgerna på länge! I fredags så var jag ju med becka och dom i lyrestad och grillla och sånt, i lördags hade vi lite födelsedagsfest för wille och i söndags var jag med simon/familjen. Det har verkligen varit en kul och mysig helg! Och dom sagt så tänkte jag ta en lugn helg nästa helg, bara vara hemma med familjen och mysa! Älskar det! Men självklart kommer det upp något.. nämligen att det är björnes på fredag. Och det är ju självklart kul men! Får se vart vi är och lite så på fredag, om det inte fixar sig så blir det väll till att vara hemma helt enkelt. Men men, hoppas det löser sig :) Alltid kul med lite "disco".  Jag och becka har även risk 1:an på fredag, och den ska bli intressant som fan!  Och imorgon har ju vi våran andra körkortsteori lektion. Ska bli intressant faktiskt.. blir nog till att äta på tacobaren igen.. eller ja mariestads eller vad det nu heter? Gott i alla fall!

Idag har jag annars inte gjort så himla mycket än skolan, skalade potatis och gjorde sallad förut åt mamma. Och sen kom ju hennes jobbarkompis och fixade internet till oss. Han är as duktig! Så tack till honom alltså.. direkt när han åkte så satt jag på min dator, linda på sin dator och mamma på sin dator! HAHA, vilka jävla datasnillen vi är eller?! Jaja, ikväll är det i alla fall paradise hotel! Ska bli kul.. om jag inte somnar som vanligt! Och jag vill inte att en viss person ska ringa och väcka mig! Haha, "host"simon"host"..  hihi (a) Nej men!..





C ya

/ helen spjuth



Willes birthday party at my place!

Förlåt för dålig uppdatering och blabla vad man nu ska skriva? Men vårt internet har inte funkat så har inte kunnat ladda upp bilder eller skrivit något! Men nu är det äntligen fixat! Tänkte börja med all skriva lite om i lördags och lägga upp bilder där ifrån. Jaha, som sagt.. i lördags fyllde Wille 18 år! Och då hade vi kompisar(inte alla men) lite party för wille!  Det var mycket trevligt och jag vill önska Wille ett stort grattis igen! :D Jätte kul var det, och hoppas att alla andra tyckte det med!

Här är lite bilder sen i lördags i alla fall :
















C ya

/ helen spjuth



la la laah

Idag så vaknade jag hemma hos becka klockan 12 eller nått? Och då ringer mamma typ direkt efter, hade precis öppnat ögonen och sträckt på mig typ.. haha! Och då säger hon att hon är ändå ute och åker, eller ja påväg från hova och om hon kunde komma och hämta mig, och visst kunde hon det. Så hon kom på 10 minuter.. vart ett väldigt snabbt hejdå till becka och så! Men men, vi ses ju i skolan snart igen :D Hihi! Till frukost nu så åt jag revben! Haha, och cola zero! Det var fett najs! Och nu sitter jag här, funderar på om jag ska läsa i körkortsteorin! Får se om jag pallar, fast det är ju ganska så kul! Men men, idag kanske jag ska vara med simon, jag vet inte riktigt men, får väll se! Annars vet jag inte vad jag hittar på..  but but

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


Congratulations to Wille Gustavsson!

 

Idag fyller våran Wille 18 år! Ett stort jävla GRATTIS TILL DIG! Jag hoppas och önskar dig en jättebra födelsedag! Du är speciell gubben! Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattis igen! <3

 

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


yesterday

tjaaaaaaaaaaaa

Igår så åkte jag till becka vid 6 tiden efter skolan. Och då åt vi sallad på pizzan, jätte mysigt var det! Och gott såklart! Efter det så åkte vi hem till becka och kolla lite på tv, jätte mys! Fick träffa söta Felicia. Så himla gullig, men jag älskar ju bebisar så :) Sen efter ett tag så gick jag och becka till detta vindskydd som vi skulle tillbringa kvällen i! När vi kom dit var det helt mörkt.. så vi försökte få eld, men det gick inte! Var fullt med snö i grillplatsen eller vad man ska säga.. men vi försökte ju ialla fall! Sen kom shabby, anton, hörjemo och marcus. Och då fick shabby eld dirket! :D Haha, han var bra på det! Efter ett tag så kom david, han hade bastat hos becka. Och senare så kom pontus.

 

Så vi var där ett bra tag, grillade korv och hade det jätte trevligt! Var faktiskt inte så jätte kallt.. bara om fötterna typ! Så det gick bra. Efter ett tag så gick hörjemo och pontus. Sen gick anton och marcus. Och sist gick jag becka david och shabby! Och då gick vi hem till becka och lyssnade på musik. Sen åkte shabby hem och vi gick och la oss! Jag var trött då.. så det var skönt att lägga sig!












 

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


music ffs!

Michael Jackson- Dirty Diana
Michael Jackson- Give into me
Michael Jackson- Blood on the dance floor
Michael Jackson- Jam
Three Days Grace- Break
Three Days Grace- Last to know
Nickelback- If today was your last day
Nickelback- I'd come for you



Musik att dö för! I alla fall michael jacksons!






homework



Funderar på att gå och plugga lite till.. men jag pallar typ inte! Men får väll görat ändå!! Sen blir det tven och sen sova! :D Imorgon har vi provet.. kommer gå skit känns det som!



C ya

/ helen spjuth



best sister in the whole world



Ville bara berätta för er att jag har världens bästa syster! Och inga kommer någonsinn kunna ta henne ifrån mig, jag älskar henne mest i hela världen! Du är bäst linda <3  (www.lindamemyselfandi.blogg.se)


C ya

/ helen spjuth





chill day!


love


Idag så hade vi utvecklingssamtal i skolan.. annars schema fri dag! Chill som fan.. Utvecklingssamtalet gick jätte bra! Hon tyckte att mina betyg var bra, förutom matten dårå.. men jag ska försöka jobba upp till ett g! Får hoppas att jag fixar det! Efter utvecklingssamtalet åkte jag och becka ner till stan och tränade på gymmet. Det gick bra! Längesen nu.. min rygg gjorde lite ont på vissa grejjer, men annars gick det bra! Tror kroppen kommer att vara i chock imorgon med träningsverk som fan! Haha, får väll se! Efter träningen gick vi till fiket och käkade en macka, gott gott. Sen åkte vi med 12.13 tåget hem. Och nu har jag pluggat och lite så.. ska väll plugga mer snart! Men det är ju bara så himla tråkigt!! USCH!


Michael Jackson- Blood on the dance floor



C ya

/ helen spjuth



heart

Varför ska det vara så himla svårt? Det är ju egentligen inte svårt.. fast det är det! Det är uppenbart på två olika saker. Men jag vet inte riktigt vilken utav "grenarna" som överväger. Jag vet ju vad jag känner och allt det dära fjantet.. men räcker det? Jag vet inte alltså, vet inte rikigt hur du känner heller längre. Men jag antar att det inte är nått man bara bestämmer.. som man gjorde när man var liten! Då var det lätt.. men nu? Jag tycker egentligen att jag har visat alla tecken? Att du borde fatta? Jag vet inte men, vad mer kan jag göra? Jag kan nämligen inte göra något mer än jag redan gjort.. nu släpper jag detta, vill inte gå runt och undra, vänta och tänka på en massa olika saker. Jag tänker leva livet nu, antingen med eller utan dig. 



PUSS HEJ!


old pictures










 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 

 


my back hurts!

Igår är jag och pappa skulle åka in till hova så halkade jag i våran trappa som är här utanför. Jag smällde i ryggen i alla trappsteg, och det kändes fanimej som att svanskotan gick av! Igår hade jag jävligt ont, men idag är det värre.. I morsse gick jag upp och skulle börja fixa mig, men insåg ganska snabbt att jag inte skulle fixa att gå till skolan såhär. Bara någon liten rörelse så gör det ont som fan ;s Men men, hoppas det blir bättre imorgon! Jag som skulle träna idag :( Åååhå... men men, kommer fler ggr innan sommarlovet :D

Nu ska jag antingen gå och lägga mig i sängen igen, eller öva på prov. Har provet på fredag.. hoppas på att det kommer gå bra! Sen har vi omvårdnads prov snart med, usch fy blää.. Jaja!

 

C ya

 

/ helen spjuth

 

 


great

Happhapp, då var det redan söndag igen nu då! Veckorna går segt och helgen bara rusar förbi! Men det är ganska skönt med bara 4 veckor kvar tills nästa lov :) Hihi, idag har jag inte hunnit med så mycket. Tar det mest lugnt och så. Får väll se vad som händer sen, men det blir nog inte så mycket!  Äta lite mat och mysa..  Jag vill åka in och hyra en film med! En skräckis! Men jag vet inte om någon i min familj vill titta på de.. men jag ska i varje fall fråga! Sen skriver jag igen hur det gick med det ;) HAHA! Igår var det i varjefall roligt!

Öh ja... imorgon ska jag börja gymma igen! Ska försöka gymma någon gång varje vecka i alla fall, fram till sommaren! Måste ju ligga i för att få den snygga kroppen! Hoppas jag får med mig alla flickorna till att gymma också! Jag tycker det är ganska roligt! I alla fall när man är många..  Jaja, nu ska jag... öhm vet inte vad jag ska göra! Men ciaaaaaaaao iaf!


(blek fejja)




C ya

/ helen spjuth



PARTY!

Igår var det då daniels 18års fest! Som höll till hemma hos daniel. Jag och linda kom dit vid halv 8 tiden tror jag.. och då var det redan ganska mycket folk där! Kvällen/natten var mycket rolig, bortsätt från nån sak. Men jag vill tacka Daniel Schill för festen, och jag tyckte det var jätte roligt! Grattis igen daniel!





















C ya

/ helen spjuth



yum yum



Mamma bakade kärleksmums eller vad dom heter förut.. dom ser jävligt goda ut och det tror jag faktiskt att dom var! Jag fick ju avstå dårå på grund av mitt nyårslöfte! Men men, mamma kan göra dom i sommar istället. När mitt nyårslöfte går ut ;) Hihi (a)


Idag så är det i alla fall daniels 18 års fest, har kanske redan skrivit det? Men jag skriver det igen! För det ska bli såååååååååååå KUL! Ska väll fixa iordning mig och äta och sånt där, sen drar jag väll dit :D Hihi!



C ya

/ helen spjuth


party al night long?

Jag är taaaaaaaaaaaaggad! Jag är jätte sugen på fest! Hoppas bara på att det blir någon 18års fest nudå för daniel, det vore verkligen jätte roligt tycker jag! Sen väntas ju jenny, erika och nathalie fest, och sen min och beckas! Kommer bli många 18års fester tror jag? :D Hoppas på det!

Idag vaknade jag vid 11 tiden.. då gick jag upp och åt frukost och kollade på disney channel med linda! Efter det satte jag mig här, och nu är jag spänd som fan! Jag sitter typ och håller tummarna :d HAHA, kanske inte så seriöst, men typ! Annars idag så vet jag inte vad jag ska göra.. blir väll till att sitta här och typ INGET annat. Haha, kanske tven? men de är typ samma.. jaja!






C ya

/ helen spjuth



go to bed



Nu ska jag nog gå och lägga mig å titta på tv! Eller ja, först ska jag fråga linda om hon vill spela yatzy med mig.. för jag är sugen på lite mer cola, och då vill jag sitta i köket. Så HOPPAS hon vill! För jag vill ha revanch från förut! hihi (a)




C ya

/ helen spjuth



-

Never drive faster than your guardian angel can fly..

                  


food

Åt nyss mat.. och jag är proppmätt! Var så himla gott med, godaste jag ätit på länge! Fast jennys smörgåstårta var ju ganska svårslagen.. men men, godaste maten jag ätit på länge! Fräscht och fint! AS gott, det hoppas både jag, linda och pappa på att mamma gör igen! Flera gånger! Göör gott! Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter här med mitt coca cola zero glas, gott gott! Funderar på om jag ska läsa "Moon Walk", så bra ju :) Ska dra och göra det! Byeeeeeee

sjötunga, sparriss och sallad <3 MUMS! Mamma är bästa kocken ever!




C ya

/ helen spjuth


weekend!

Då var det äntligen fredag! Så jäävla skönt.. fast veckan har gått ganska snabbt ändå, nu är det bara 4 veckor kvar tills nästa lov, chill som fan! Som sagt så fyller daniel 18 år idag, grattis som fan till honom! Jag vill med bli 18 nu :) Menmen, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! I skolan idag så hände det som vanligt inte så mycket. Eller ja en sak, fick reda på mitt historia prov som vi gjorde EN dag innan avslutning! Och jag fick VG. Jag är faktiskt nöjd! Men IG varning i matte är ju inte bra.. ska hobba upp det som fan!

Öhm, idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt! Måste ju tagga till daniel imorgon! Kommer bli jätte roligt verkligen! Ska väll umgås med familjen idag dårå, vi ska äta jätte god mat! Sjötunga eller nått.. tror det är gott i alla fall :D Hihi! Kanske någon film ikväll? Vem vet, får se! Nu ska jag dra, hörs kanske senare? :D




C ya

/ helen spjuth



happy birthday to daniel!

Idag fyller undarbara daniel schill år! Han fyller 18 hela år! Han är en stor pojk nu ;) Jag vill önska honom den bästa födelsedagen man kan få! Jag hoppas att han haft en jätte bra dag och att kvällen kommer vara super med! Grattis till dig bubben! <3












C ya

/ helen spjuth


good for me

Nu blir det situps och sånna här "rullgrejjer" innan man går och lägger sig! Måste få lite magmuskler till sommaren sen... hihi (a) Vi hörs imorgon, PUSS

 

 

C ya

/ helen spjuth

 

 


song to hear





Won't you listen please?
Baby don't walk out that door
I'm on my knees
You're all I'm living for





C ya

/ helen spjuth




videos






Här har ni två stycken videor från dagen hemma hos jenny!



C ya

/ helen spjuth


Jennys place!

Idag så slutade vi ju som sagt skolan kvart över elva (GÖÖÖÖÖÖTT!), och då gick vi till busshållsplatsen och tog 50 bussen upp till högelid. Och sen gick vi resten till jenny. Väl där så filmade jag lite, dom andra satt väll och snacka, och jenny duscha. Men sen när jenny var klar så åt vi smörgåstårta! Den var hur god som helst! Mums, heelt jävla fantastisk om ni ursäcktar mitt ordval. Jävligt god i alla fall! Vart as mätt.. sen så pratade vi ett tag, och efter det gick vi ner till jennys rum och kollade på när bla. hon julia nathalie malin och virre var små! Sjukt söta alla, men jag diggar fanimej jennys  olika sätta att säga till om saker :D HAHA, hur skön som helst!  Sen vid 2 tiden så gick jag och becka ut till bussen, och åkte hem. Väl hemma så duschade jag och gjorde mig iordning för frissan.  Sen vart det till att åka in, klippa sig och sola en stund, SKÖNT! Efter det så åkte vi hem och jag skrev lite på svenskan, sen så övade jag lite på social omsorg..  Och nu sitter jag här! Tänkte ladda upp lite bilder och filmer sen idag!
















Tycker om er alla väldigt mycket! Och tack jenny för maten och allt bra hos dig! <3

 



C ya

 

/ helen spjuth








loooooook

Haha, värsta fula minen!



T-shirt - BikBik

Linne- Ginatricot

Jeans- BikBok



C ya

/ helen spjuth


summertime










FYFAN VAD JAG SAKNAR SOMMAREN, OCH JAG SAKNAR EN MASSA ANNAT MED! MEN MAN HAR JU I VARJE FALL MÅNGA FINA MINNEN! OCH DET ÄR JAG JÄVLIGT GLAD FÖR <3




C ya

/ helen spjuth


one more time

Nu har jag övat på provet och läst ganska mycket i engelska boken, ska läsa lite till sen! Men jävligt tråkigt.. men ska väll gå an. Inget paradise att missa idag i alla fall.. Funderar även på om jag ska dra in i duschen snart. Imorgon blir det chill dag, som vi kommer ha varje torsdag fram till sommarlovet, gött som fan! Börjar halv tio och slutar kvart över 11. Två lektioner, kan de bli bättre? Efter skolan ska vi tjejer med jenny hem ock käka smörgåstårta! Det ska bli kanon gott! Jenny är så snäll!  <3

Ett stort grattis till Jenny gumman igen <3

 

C ya


/ helen spjuth

 

 


why I like it!

Jag saknar sommaren så in i helvete! Allting kommer att bli så jävla bra i sommar tror jag! Och hoppas på. Mycket hänger på vädret också men.. det ska nog fixa sig hoppas jag! Nu har det ju varit en enormt kall vinter, då tycker jag det kan bli en enormt varm sommar! Det finns även masor av fördelar denna sommar som inte har funnits på någon annan sommar!

- jag kommer kanske ha körkort/bil? Eller ja, jag ska ha det!
- jag kan gå ut på pubbar/discon, (får dricka alkohol)
- kanske ett bättre sommarjobb? mer betalt..

Ja herregud det finns så mycket mer! Men dom grejjerna ser jag mest fram emot! Det kommer bli så jävla härligt ocg fritt! Kommer älska den dagen jag fyller 18! Wihooo.. det roliga är att jag kommer ihåg för jätte längesen så skrev Andreas Gornik i min "vänbok", eller vad man ska säga.. Och då var det en fråga som löd såhär: Vad önskar du dig mest? Och då skrev han: Bli 18 år! Och tänkta sig, nu är vi 18 hörredu adde! :D Riktigt nice! Det som kommer bli så jävla härligt som jag längtar till i sommar är att jag kan gå ut på en bar, där man kan sitta ute, och ta en stor stark kall öl och kolla när solnedgången går ner. Prima skinka det det! :D


 

(tror ej mammsen blir så glad att se detta, men men, älskar dig mamma!) 



C ya 

/ helen spjuth 




 


todaaay

Idag i skolan har det inte hänt mycket mer än att det har varit våran lilla jennys 18års dag! Så imorsse satte amanda och viccan upp en massor av lappar på jenny, och på hennes skåp satte dom ballonger och en skylt(papper) som det stog grattis på. Jätte fint var det verkligen. Men det finns ju personer som helt klart är dumma i huvudet.. Ritar kryss och förstör ballongerna? Hur moget och värt är det? Fyfan vad jag hatar sånt alltså.. om jag skulle veta vem de var så skulle jag ta mig fan sagt till! Jag brukar inte överdriva och överreagera med saker.. men sånna där saker, omogna TÖNTIGA saker får mig att blir så jävla arg! :@  Jaja, på gympan så lyfte vi upp jenny och kasta henne ner och upp i luften! Hon blev lite skraj.. men  hon tyckte nog det var kul :) Hihi! Öhm, fick även sluta tidigare idag.. slutade fem i 2. Anledningen var för att Vivvianne skulle till tandläkaren på vår lektion så hon sa att vi ej behövde ha den! Så det var ganska najs, 10 över 2 bussen hem :D

Nu sitter jag här en liten sväng, ville vara in och skriva grattis till jenny :) Men vart lite mer också.. men har i varje fall pluggat i typ en timme snart. Ska plugga vidare nu.. blir till att läsa ett kapitel i engelska boken också som vi ska ha till imorgon. Bllääääh







C ya

/ helen spjuth


Birthday child!

Idag fyller våran lilla Jenny Hedström 18 år! Och jag vill önska henne ett jätte grattis! Och jag hoppas att hennes dag har varit bra i skolan och kommer blir ännu bättre hemma! Love you


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNY! <3





C ya

/ helen spjuth


paradise hotel

Föresten!? Var det någon mer än jag som diggade gårdagens avsnitt i paradise hotel? Alltså det kommer bli så jävla bra när hon kommer in så jag kommer sitta fastklistrad varje jävla måndag/tisdag kväll! Francesca är en jävligt kanske elak person, men hon är forfarade hon! Nu tror jag det kommer hända saker igen! HAHA, så jääävla kul!





C ya

/ helen spjuth



hard work work..

Skriver om skolan idag igen.. kommer typ att börja bli en vana nu igen, och plus att man typ INTE har några andra saker att skriva om.. men men det får gå! Ni läser ju om ni vill, inte måste!  Var i varjefall på det dära studiebesöket idag. Det var mycket intressant och jag tycker verkligen att det verkar roligt att jobba där. Tycker om hur dom behandlar dom funktionshindrade personerna. För det är inget mer än ett funktionshinder liksom.. Väldigt mysigt där, och man fick träffa en heldel mysigt folk! Tyckte det var jätte intressant. I skolan händer det inte mycket alls annars.. som vanligt. Andra dagen och man är redan uttråkad och trött.. kan det inte hända nått spännande i skolan? :D Jag tycker om spänning! Jaja.. När jag kom hem så gjorde jag och linda taco lite snabbt.. och sen övade jag på Social omsorg. Har inte kommit så jätte långt men det går i varje fall frammåt! Imorgon är det i varje fall gött som fan, vi har nämligen sovmorgon till klockan 5 över tio eller nått? :) Nice nice! Hoppas som vanligt på att becka kan komma in till skolan och hålla mig sällskap! (a) Hihi!



Har en sak som jag funderar JÄVLIGT mycket på.. fast jag tror jag har bestämt mig men! Jag är fortfarande osäker som fan alltså! Det gäller våran valblankät som kommer att gälla i 3:an sen.  Och då ska man välja på fyra olika fördjupningar, och dom är följande: barn-och ungdomsvård, internationellt arbete, psykiatri och sjukvård. Internationellt arbeta är att man åker utomlands och jobbar på olika verksamheter. Vilket jag tycker värkar jävligt intressant och verkligen något som jag skulle vilja göra! Men jag är ju den där lite sega personen av mig så jag vet ju inte om jag vågar åka! Men man får väll helt enkelt bestämma sig. Och annars tycker jag om dom 3 andra skit mycket med! Psykiatri har ju jag läst lite om redan, och det var verkligen intressant! Men jag är inne på sjukvård också! Tycker om det med! Så detta kommer bli gör svårt! Och blankäten ska vara inne ganska snart.. faaan alltså, help eller nått? ;p




C ya

/ helen spjuth




school

Idag började skolan igen nu då.. dessa trp 3veckor har redan gått, och det suger fett! Jag kan knappt fatta att vi redan har börjat igen. Men det sköna är att tänka att vi är inne på VÅRterminen. Det låter ju också helt sjukt alltså. Vår liksom.. fyfan vad najs! Skolan gick ändå bra.. har inlämning i omvårdnaden på onsdag, någon redovisning på svenskan som ska vara inövad och klar till på fredag? Och sen Social omsorg och Omvårdnads prov nästa vecka.. buhu! Eller om omvårdnaden var första veckan i februari? Jaja, ganska mycket redan i varje fall.. inte så himla roligt! Men man får väll stå ut antar jag? Ingenting slår ju alla våra prov som vi hade innan lovet! Man var ju fan slutkörd!! Jaja, imorgon ska vi på studiebesök på Ankaret eller vad det heter? För utvecklingsstörda. Ska bli kul och intressant faktiskt.. Skönt med lite omväxling än att bara sitta i skolbänken!

Vi har också nu fått reda på att vi slutar kvart över 11 på torsdagar! Först har vi sovmorgon till typ halv tio, sen engelska och sist idrott. Två enstaka lektioner! Ganska värdelöst, men ändå gött som fan! Frågan är bara hur jag kommer hem från tåget varje torsdag? Varannan så kan ju mamma komma och hämta mig. Men resten? Jag får väll helt enkelt gå hem.. :) Bra med motion! Dessutom så har jag och becka kommit på en brilijant ide! Och der är att vi ska gymma varje torsgda morgon, sen åka till skolan, ha engelska och sen gympa. Och efter det åka hem :D RIKTIGT bra träning alltså..

Jaja, nog om skolan! Kom nyss hem i varje fall.. och har satt på mig mjukiskläder och tvättat av mig sminket. HAHA! Efter det så gick jag och gjorde en god sallad, som ska ätas upp om ett litet tag! Längtaaaar, är fanimej hungrig! Efter maten blir det till att plugga. Ska börja med social omsorg. Det är nog bäst det...







C ya

/ helen spjuth



eeh..

eeeh fyfan vad lat jag är! har inte börjat städa eller nått! och tyvärr är jag inte på de dära städhumöret längre! faaan också.. hihi! kanske kommer igen.



C ya

/ helen spjuth




thinking...

Jag funderar på om man ska ta en storstädare av rummet? Typ rensa allt osv.. jag vet att det kommer att ta hela dagen, och att jag skulle njuta av denna dag? Men jag tycker det är ganska roligt att städa.. när jag får sånt här städryck! Så får väll sätta igång om ett litet tag.. måste bara smälta det lite (a)


                                                                stökigt..


stökigt..


stökigt..


mega stökigt!


Jag får fan ta mig an detta nu....  !!

 


C ya

/ helen spjuth

 

 


one day to rock!

Jahapp, igår så åkte jag och linda till simon johan och gurra klockan halv 9 eller nått. Och när vi kom dit så åkte jag simon och linda direkt ner till statoil och hyrde en film. Minns ej vad den hette! Men men, vi kollade i varjefall på den, spelade yatzy och gjorde någon annan lek. Det var faktiskt göör mysigt! Jätte trevligt.. sen så skjussade simon hem mig och linda vid ett! När jag kom hem så la jag mig i sängen och läste i min nya bok, "Moon walk". Jag bara älskar den! Kunde läst hur länge som helst! Men kände att det var bäst att sova tillslut..

Idag är det sista dagen på jullovet! Och det känns förjävligt rent ut sagt! Okej det kommer kanske bli kul första dagen i skolan, att träffa alla liksom, men sen kommer det att suga! Vafan har 2 redovisningar/inlämningar och 2 prov direkt! Hur fan kommer det att gå? Jag ska i alla fall njuta så in i helvete idag! Hoppas att dagen går segt som fan..


 

C ya

/ helen spjuth

 

 


moon walk

När jag och pappa var och handlade förut så fick jag boken: "Moon walk" av mamma och pappa. Av Michael Jackson! Jag har redan börjat läst några sidor och jag bara älskar den redan! Det är ju Michael Jackson?!







C ya

/ helen spjuth





linda-becka, my angels..

Igår så kom becka till mig klockan 6 typ. Då åkte vi in med hennes pappa och handla och hyrde en film! När vi kom hem så gjorde vi maten, mysigt att laga lite mat tycker jag. Det var taco som typ VANLIGT! haha, men båda tycker ju det är så himla gott så det är fine för oss båda! Mer än fine.. Efter vi ätit oss riktigt, riktigt mätta så skärde vi upp morötter och gjorde dipp. Sen vart det lite fix med det ena och de andra.. efter det gick vi upp till bygget och spelade yatzy. Jag vann! :D När vi spelat klart så började vi kolla på filmen, "The gray man".. men vi slutade kolla typ i mitten. Sen så kom linda upp efter ett tag och då spelade vi mer yatzy, snacka osv. Det var riktigt mysigt! Vart mycket morötter, tacochips och dipp! Gott gott.. Vi gick typ och la oss klockan halv 4 eller nått? Fattar inte varför man alltid ska envisas med att ligga uppe sent och prata. Men det var mysigt!

Idag så kollade både jag becka och linda klart på filmen. Den var väll sådär.. inte som jag förväntade mig men. Fast jag kan ju inte säga att den var dålig, men den var inte bra heller! Mittimellan.. hihi! Sen så övningskörde jag hem becka till lyrestad, efter det åkte vi och handla och sen fick jag sladda på en parkering eller ja.. med pappa då! Han tyckte jag var jätte duktig! Plus att jag kände mig ganska duktig faktiskt (a) gick skit bra!

Bilder sen igår:













 

 

C ya

/ helen spjuth







look of yesterday




Ändrade kläder sen igen... hihi öhm, raj raj raj!




C ya

/ helen spjuth


bygget!

Igår så städade jag på bygget iprincip hela dagen! Från morgonen till klockan 4 halv 5 typ. Men jag tycker det är jätte mysigt att vara där och städa, så det gjorde mig inget! Och som jag sa, det blev en hel del michael jackson!Jag tog lite före och efter bilder..

Här har ni "före" bilderna:









Här har ni "efter" bilderna:










C ya

/ helen spjuth




cleaning!

Nu bär det av till bygget för stoooooorstädning! Damsuga, torka golven, nya fräscha lakan och damma av allt! Kommer ju att se helt nytt ut! :D eller nått.. hihi!

 

C ya

/ helen spjuth

 

 


thats life

Nu så har det tyvärr blivit en massor av ändringar.. viccan och jenny kommer inte! TRÅKIGT nog.. tycker det är jävligt tråkigt men dom får ju bestämma själva :) Jag vet i alla fall att becka kommer! Och hoppas på att julia också hänger på! :D Kommer bli najs i varje fall!




C ya


/ helen spjuth



A lovely friday!

Jaha, känns bra med en ny blogg och allt nu när det startats ett nytt år. Och då blir det nya minnen och nytt skojj! Och som jag känner just nu så trivs jag kanon bra på denna bloggen! Men jag har ju inte gjort den själv kan jag ju ej påstå (a) Det var nämligen malin som hjälpte mig! Och det tackar jag henne för :D Verkligen jätte nöjd! Jahaja, idag så vaknade jag vid halv 11 tiden, och nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Men snart bär det av till bygget inför en stor städning! Och jag tycker det ska bli super kul! Ska dunka michael jackson där upp kan jag ju tala om! Kanske blir en bygget skiva med ;) Hihihi.. Sen så kommer ju becka, jenny, viccan och kanske julia! Hoppas på att julia följer med. Vore gör kul! Så ikväll ska vi tjejer mysa. Vi ska laga mat och kolla film, kanske spela något spel och bara ta det lugnt! Jag tycker det ska bli jätte mys alltså! Och jag hoppas att dom andra tycker det med, hihi! Jaja, nu ska jag nog dra upp till bygget!



Julia, Jenny, Viccan, Becka och jag på bygget.. kan det bli bättre? nej.. :)






C ya

/ helen spjuth



Jag tipsar dig!



Detta är min första "jag tipsar dig!". Och jag har valt att tipsa om Naturdiet. Detta är ingenting man ska hålla på med om man redan är smal, utan till dom som vill gå ner några kilon och ganska så snabbt också! Man kan gå ner 2-3 kilon på en vecka. Kanske mer till och med. Jag har testat detta och det har varit as bra! Men så fort man börjar att äta igen så går man ju upp nått kilo. Men då är det ju bara att träna. Man måste ju träna. Eller kanske bara ut och gå varje dag för att gå ner mer. Men detta är verkligen ett kanon hjälpmedel! Jag lovar er, det funkar! Man får bara hålla på i en vecka, sen får man ta uppehåll. Sen så får man välja hur många påsar man vill äta per dag. Men jag tror dom rekomenderar 5påsar per dag. Men det väljer du helt själv! Och jag lovar dig, du blir mätt på den!  

 

 

C ya


/ helen spjuth

 

 


My girls!

Idag så vaknade jag vid 10 tiden. Som jag ville, och jag vaknade faktisk inte av någon väckarklocka utan jag vaknade av mig själv, ganska så stolt! Då gick jag upp och ut på datorn en sväng! Sen vart det tven. Efter det blev det till att ta en match med pappa på yatzy.. han vann, fan alltså! Men men, sen så gick jag och duscha och gjorde iordning mig.  Sen vart det till att dra in till hova kondis. Hämtade upp malin hos henne och sen dit. Efter en liten stund kom louise och melinda med! Det blev en loka naturell för mig.. men det var väll gott det med! Sen så gick vi hem till malin. Då kom vi på att vi skulle kolla på en film och gå och köpa dipp, gurka och morötter. Så vi knallade ner till ica och sen hem till malin igen. Vart ingen film, men en massa snack och skratt! Jätte mysigt.. Sen så åkte jag hem klockan kvart över 7 :) Mys dag tycker jag!

Nu har jag mamma, linda och pappa kollat på L.A. Giglo eller vad den nu heter? Fast jag gick ifrån.. orkade inte kolla klart! Men men, ikväll vet jag inte riktigt om jag och linda ska sova på bygget? Vi får väll se :) Hoppas på det.. imorgon ska i varje fall becka, viccan och jenny komma till mig. Så imorgon blir det STORstädning på bygget. Men det kan jag tycka är ganska så mysigt.. dunka musik mm.










C ya

/ helen spjuth


Välkommen till min nya blogg!

Helen Spjuth

RSS 2.0