sun sun sun, love it!

Igår så åkte jag till becka och david vid 10 tiden. Då åkte jag och becka å handlade hamburgare och dricka och sånna grejjer! Sen åkte vi tre till sjötorp, sen kom anton också! Då drog vi ut med davids pappas båt ut till lite klippor på sjön! Där sola och grillade vi hela dagen! Riktigt mysigt :) Sen så drog jag becka och david å tog en glass i sjötorp när vi kom tillbaka! Efter de drog jag hem. Väl hemma ringer jag till becka typ direkt.. frågar om hon vill komma och kolla på film och sova över! De ville hon, så hon kom till mig sen! Då åkte vi in till hova och hyrde Shutter Island och köpte lite smask! När vi kom hem spelade vi yatzy och kolla på filmen! Sen mer yatzy!! Haha :)

Idag gick vi upp vid halv 10, och då körde jag hem becka till lyrestad! Ikväll drar vi till sjötorp igen :) Jag vill också skriva här i min blogg att jag hoppas att de går super bra för dig simon på första dagen på jobbet! :D Lycka till!

 

 

 

/ helen spjuth

 

 


Grattis i efterskott Richard!

Jag brukar ju (oftast) säga grattis här på min blogg till kompisar som fyller! Och på midsommar fyllde Richard Bertilsson 18 år, en mycket god vän till mig! :) Jag har redan sagt grattis och allt men jag ville bara skriva upp de här också! Så GRATTIS SOM FAN RICHARD! Du är hel skön! :) grattis grattis grattis






/ helen spjuth


Midsommar 2010 / Richard 18 år!



















Årets midsommar vart lyckad som fan! Richard fyllde ju även 18 så de blev ännu bättre! Midsommar festen hölls av richard, tack för de richard! :D



/ helen spjuth


MJ <3

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Gå in och kolla på klippet, lite läskigt ändå! Men jag trr att Michael är död. Han hade de inte lätt och han var sjuk. Men vem vet, man kan aldrig vara säker. Men man visste nästan att de skulle komma upp något sånt här om att han lever bara för att de är ett år sen han dog idag. Men vila i frid Michael <3







Vila i frid kungen!



 


Idag är det ett år sedan Michael Jackson avled. För mig kommer han vara en kung och en legend i resten av mitt liv! Hans musik kommer alltid att leva vidare och kommer att lyssnas av flera andra generationer. Jag kände inte Michael personligt men ändå kan jag säga att jag kände honom. Jag har läst om hur han var, hans uppväxt och om hans musik. Alla hans olika album som han har släppt! Och bäst kommer väll alltid "Thriller" att vara? :) De finns ingen artist som har sålt så många skivor som han gjorde, och jag vet att ingen någonsin kommer att göra de heller! JUST därför och med många andra saker är Michael Jackson den bästa och kommer alltid att vara de!



Idag har jag ställt upp två foton i tv rummet på michael jackson med ett ljus brevid, som jag ska tända lite senare. Sen har jag även lagt fram några utav tidningarna som skrevs om michael när han precis hade avlidit för ett år sen. Jag ska även sätta mig snart och kolla på Michael Jacksons This is it! Såhär kommer jag hylla Legenden, Kungen Michael Jackson idag!



Så nu till de viktigaste.. Vila i frid Michael Jackson, du kommer alltid att finns kvar som den BÄSTE!





/ helen spjuth


haha



hahahaha :)


I Love You



















 

 


torsdagen

Jag kan ju börja med att ge vädret ett stort jävla fett plus! De är ju skit bra väder och de gillar jag starkt! :) Hoppas bara att vädret inte sviker oss imorgon! Hoppas de blir lika fint. Idag har jag i alla fall solat lite.. sen så var jag och becka i odensåker och lämnade min frack och hatt. Efter de åkte vi in till stan och kolla lite i affärer, ifall becka skulle hitta nått :) Sen gick vi och beställde foton på oss från utkastningen :) Ska hämtas nästa vecka! KANON! Efter de åkte vi hem.

Och nu har jag och min kära familj precis ätit grillad lax oxh färsk potatis, så himla gott! Ikväll ska jag annars bara ta de jävligt lugnt.. ganska så trött faktiskt! Och imorgon är de ju midsommar! Man måste ju börja tagga! :D Jag och linda sover väll på bygget kanske eller nått :) Får se !

PS: Anledningen till att jag inte har haft några nya bilder eller nått här på bloggen är för att jag tappade bort min kamera på lennarts 50 års kalas. Och de borde vara någon som snott den.. SUGER! Men nu vet ni :)


 

 

/ helen spjuth

 

 


SUNSHINE

Idag har de varit lika kanon bra väder som igår! Och jag gillar det verkligen, älskar att steka! :D Fett skönt.. Idag har jag även varit i skövde med mamma linda och becka! Käka där och sen köpte jag två klänningar och en ny bh! Nice som fan.

Direkt när vi kom hem så åkte jag och linda och hämta niklas i hova sen drog vi till laxå! Där bowlade vi gärnet :D Niklas vann, linda kom tvåa och jag SIST! :( Jag är sämst på de..  haha :)  Jaja!

Nu ska jag och linda ta en liten macka sen ska vi la chilla och sen hämta niklas i hova och köra hem pojken :) Bra dag ialla fall :D Som alla andra typ.. :)






/ helen spjuth


Sol för hela slanten!

Idag har det verkligen varit kanon bra väder! Man blir så himla glad och lycklig! Jag och linda gick ut och sola vid 11 tiden kanske? Sen ringde vi till simon och tyckte att han skulle komma och sola med oss, så han kom nästan på direkten :) Så idag har vi tre legat och solat hela dagen! Men vid halv 2 tiden så åkte simon in och köpte skinsallad till oss alla på pizzan! Så då satt vi och mumsa på de, skit gott!! Sen gjorde vi en liten drink :) Efter de sola vi mer, linda gick in, hon tröttna ;) Men jag och simon låg kvar! Vi snacka om allt och inget :) Lyssna på musik också! Nice! Sen åkte simon hem vid halv 7 tiden. Nu ska jag snart dra in till hova och hämta simon, sen ska vi hyra film!

Bilder:





/ helen spjuth



Gårdagen!

Igår vaknade jag upp med linda och becka! Becka hade sovit hos oss, jag och hon hade varit i stan i söndags och käkat och lite så! Sen spelade vi kubb med david anton och oskar! Vi vann båda gångerna! Mot killarna, VI ÄR BÄST! Aja, i alla fall så gick becka upp tidigt och drog till jobbet. Jag och linda låg kvar :) Haha! Sen gick vi ner och sola lite, senare drog vi till skövde! Shoppa lite :)

På kvällen drog vi in till hova och var med wille, niklas, fredrik och marko! Drack dricka, käka glass, satt på pizzan medans dom åt och sen åkte vi runt :) Sen på kvällen så kom simon och alla hem från cypern! Så då träffade vi några av dom på torget och sen åkte vi upp till simon och johan och hälsa på dom! Kul att se dom igen killarna :D

Sen drog jag och linda hem och sov på bygget! :D

Bilder:





/ helen spjuth


Lady Gaga- Alejandro




Said with love, L O V E

 

 


Utkastare 2010

I fredags så var de utkastningen! De betyder alltså att vi 2or "kastar" ut 3orna! Vi cyklar runt på stan och dricker och åker och sjunger för studenten! De här med att vara utkastare har man bara här i mariestads komun! Fränt tycker jag!

Dagen började med att vi alla tjejer (9stycken, 10 med julia) åkte till julia på morgonen och åt en stor och god frukost! Med allt möjligt! Sen efter de så åkte vi ner till skolan och väntade på att bli fotograferade. Senare så åkte alla utkastare med i paraden där alla studenter även gick! Efter de åkte vi hem till julia och käka lite grann. Sen åkte vi runt till några studenter och sjöng! Jätte kul :D När allt var klart så följde jag och becka med agnes hem! Där fick vi mat och allt, as snällt av hennes mamma! Tack så himla mycket Anki! Sen gjorde vi oss iordning till olstorp och så hemma hos agnes.

Och sen klockan kvart-tjugo över 9 skjussade agnes styvpappa oss till olstorp, (tack för de), väl där var de redan folk! Och sen allt eftersom kom de ännu mera! De var ganska så kul där bara att man var så jävla trött och hade ont i benen! Var inte alls där så himla länge! Men dagen var bra i alla fall :D

Bilder:

 



































































Nu drar..

Nu drar jag till stan!


Onsdag



Nu är de redan onsdag som sagt! Veckorna går faktiskt snabbare än vad man tror! :D Snart är de utkastningen, de längtar jag en massor till! :D Kommer bli super! Och imorgon är de ju bara skolavslutningen :) Har ju redan berättat detta, men tänkte att en gång till skadar väll inte? (a)

Nu kanske jag ska dra in till stan med becka och david! Vet inte riktigt än hur de blir.. jag är ganska så slö och trött! Men har sovit ett tag i alla fall.. så kanske piggnar till! De är ju förfan beach partyt idag! Men man kan inte ha råd att göra allt känner ju jag :/ Skulle gärna vilja!!




/ helen spjuth


becka dagar!

Nu har nyss becka åkt hem! :( Hon har tillbringat 2 nätter här hos mig :) I måndags hyrde vi två stycken filmer som vi kollade på uppe på bygget och drack nån cider! Sen spelade vi även yatzy :) Och igår åt vi frukost ute och spelade yatzy mm. Sen åkte vi in till stan och grejjade med olika saker! Åt även en god sallad på Bistro! Sen åkte vi hem och spela och kollade på Rambo- first blood. Vid 11 tiden hämtade vi linda i hova, hon hade varit på liseberg :D Och idag vaknade vi av klockan.. gick upp och duscha och fixa, sen drog vi mustangen in till skolan! Fick betyg i historia och snackade om våran praktik. Sen fikade vi. Efter de slutade vi! Då åkte jag becka och jennifer ner till stan och hade de allmänt bra!! Sen åkte jag och becka hem till mig.. satt och snacka ett tag och sen kom hennes mamma och hämtade henne!

Imorgon åker jag vid halv 11 tiden och hämtar becka och david! Då drar vi in till skolavslutningen!! Sen blir de hem till julia och fixa med cyklar och handla en massa mat! Taggar till fredag!!!!! Imorgon har även linda sin skolavslutning! Då ska jag på den, mysigt :) Min älskade linda!

Bilder sen dessa dagar:


 








(ser ju knappt mitt ansikte.. läskigt!)





/ helen spjuth


Helgen!

Helgen har varit bra! Var ledig i fredags från jobbet men började tidigt på lördag morgon.. På jobbet i lördags så var vi nere till laxdagarna och kollade! Såg min syster sjunga och lite sådär :) Jätte bra!  Senare på kvällen så åkte jag till sjötorp, till becka och alla :) Så himla mysigt! Gud vad jag gillar er alla! :D Sen i söndags så började jag klockan tre! Jobbade alltså kväll. Men de var helt okej ändå! Helgen har gått fort som fan :) Nu väntar man tills nästa helg! Och längtar gör man med! Till både de ena och de andra :)

Idag var alltså min sista dag på jobbet! Både skönt och sorgligt!! Kommer att sakna alla så himla mycket! Vi var som en familj kändes de som.. haha, nej men :) Man fäster ju sig till alla goa människor! Jaja.. nu är jag hemma i alla fall! Vet inte vad jag ska göra nu.. men de löser sig!

Bilder sen i lördags:

 











Sen måste jag bara berätta de att david vann första pris på stövvelkastningen! Han vann en resa på göta kanal! Och jag kom faktiskt på andra plats på damsidan då! Jävligt bra ändå tycker jag :D Stolt! Jag vann en väska.












/ helen spjuth


nattinatt

 

NU ska jag soooooooova! Godnatt! :D

 

Born to be wild




/ helen spjuth


stek!

Jobbet idag gick skit bra.. förutom lite grejjer som hände på morgonen, men de blev bra tillslut :)  Jobbade till fyra idag! Idag var de riktigt kul faktiskt! Fast jag kan väll aldrig säga att de är riktigt tråkigt.. bara när man ej har nått att göra!! Men så är de väll med allt? :)  Jaja..

När jag kom hem så la jag mig brevid linda och sola! Så himla sköööönt!! Pappa höll på att bygga vid terassen och mamma laga mat. Grillat kött och pommes blev de idag! Gott! :D Sen badade jag faktiskt en sväng idag med! 19 grader än. Sen gick jag in och duscha och nu sitter jag här som vanligt.. haha, dödstråkigt :P 

Bilder sen idag: 




PUSS! 













/ helen spjuth 


 

sooooool

Igår fick jag färg som fan på jobbet! Satt ute för de mesta med linne.. så har inte så jävla snygg bränna nu kan jag ju lova! Usch så himla fult!! Aja, den får jag väll försöka jobba bort på lovet om de blir fint väder! (VILKET JAG HOPPAS!)




Idag så jobbade jag från åtta till typ 2.. hade så himla nt i huvudet och mådde illa. Kanske för värmen? Satt ute ganska mycket idag med.. med linne!!! USCH! Aja, åkte hem i alla fall, hämta upp linda :) När jag kom hem tog jag lite fil och flingor, och en knäckemacka! Allt blev genast bättre faktiskt! Sen så solade jag och linda ett litet tag! Och jag bada!!!! Första doppet för iår! :D 19 grader var de i poolen idag.. inte varmt men inte kallt! Gött att svalka av sig i alla fall :) Senare så åkte jag och linda å hämta upp becka, då drog vi in till stan nercabbat. Körde runt, snackade med anders en sväng och käka en glass på mc donalds :) Riktigt mysigt! Kul att se becka igen med :)

Bilder sen idag:
























/ helen spjuth


RSS 2.0