m e m o r i e s


(åsa morfar mamma jag och linda)


(min moppe)


(adam och jag)


(adrian adam och jag)


(linda)


(linn linda becka och jag)


(anders jag mamma johanna och linda)


(tiger <3)


(hasse)


(pappa och quai)


(becka och jag)


(jag och linda)


(linda och jag)


(mamma pappa och quai)


(linda och johanna)


(JAG 2006)


(jag 2007)


(linda och jag)


(lollo malin och jag)


(vänner)


(lollo och jag)


(simon jag malin)


(lollo och malin)


(melinda)


(linda adam jag och adrian)


sover i stan!

Kom hem till linda vid ´20 över 3 typ! Då snackade vi bara och tog de lugnt! Sen drog vi till grottan och käkade där, så himla gott :) Tjockisar är vi, hihi, som becka fis sa ;)  Men ikväll ska vi bara ta't lugnt och kolla på idol! Längtar till de :)


(HAHAHAHA, sommras när jag somna i linda säng, vet inte vad jag gör med munnen men..)




/ helen spjuth


grattis till världens bästa mamma towe!

Idag fyller mamma år, ett STORT grattis till dig mamma gull! Vi firade henne i lördags men de är ju ändå idag hon fyller! Så grattis grattis grattis grattis till dig mamma!!!  <3


bild på mormor och mamma från gran canaria! :)



/ helen spjuth


?

Hade bara två lektioner idag.. och sovmorgon till 11.20, ganska nice faktiskt! :D Efter skoan drog jag och becka ner til poilsen och tog pass! Hög tid till att göra de nu :) Åker om cirka 6 veckor..  och en utav dom veckorna (v 44) har vi lov! Så de kommer gå fort nu alltså! Kul som fan :D  Imorgon är de en vanlig tisdag igen.. men de är snart helg igen, så de är nice :D






Förövrigt är jag kluven itu!




/ helen spjuth


premiär på statt




Igår så åkte jag in ti stan vid 6 tiden! Åkte till Lindas lägenhet dit även becka och agnes kom efter ett tag! Då började vi förfesta lite smått :) Spela kort osv..  Sen så skjussade hörjemo och shabby oss till någon av agnes jobbar kompisar! Dom förfestade också, så vi var där ett tag :) Sen drog vi ner med bussen till stan, och sen in på statt, där de var premiär! Och shit vilken kul kvä/natt jag hade! Eller ja vi hade :) Hur mycket folk som helst! :D Skit nice :) Träffade mycket trevliga personer :D Efter statt så drog vi till babylon.. där becka och agnes käkade :) Och sen drog vi hem efter en stund, åkte med david och dom i bilen lite med.. :) Hur ku kväll som helst!





Till denna kvällen så sminkade linda mina ögon :) Och visade sina skills som hon lärt sig i skolan! Riktigt duktig är hon.. och tänk då hur bra hon kommer bli sen efter tre år på stylist skolan i skövde :D SUPER!!
Här är sminkningen:









/ helen spjuth



HAN ÄR BÄST





BÄSTA pepsi commercial ,BÄSTA Michael Jackson!




/ helen spjuth





Övernatta hos becka!!

Idag har skolan gått ganska så fort.. fast vi gick till 20 över tre typ! Efter skolan så åkte jag och becka å hämtade linda på stationen, och sen åkte vi hem :)  Och ikväll ska jag åka hem till becka och sova över hos henne! Hennes föräldrar är nämligen i Kreta! Guud vad svartsjuk jag är alltså! Men hoppas dom får de bra :)  Men vi ska i alla fall ta de lugnt och sådär :) Skratta som vanligt!!

Imorgon är de redan fredag! Helt sjuukt ju!!  :) Men skönt!!



Valborg 2008 tror jag? :)




/ helen spjuth


A P A



Inte bloggat på ett bra tag nu.. men finns inte så himla mycket att skriva om! I måndags sov becka här! Vi kollade på en film som hette "Hush", dugligt bra ändå :) Sen sov vi, båda var trötta! Sen igår så sov jag hemma hos simon, vi kollade på idol sen på Fools Gold! Har sätt den filmen förut och jag tycker verkligen att den är så himla härlig! Den gillar jag :)  Och idag åkte jag och becka bilen in till skolan, sm vi typ gör varje dag :O men de blir bara så.. man blir bortskämd alltså! Usch..

Idag har jag bestämt mig för att jag bara vill vara hemma och sova i min egen säng som jag inte gjort på hur länge som helst nu!! Vet inte när de var sist! Så de ska jag göra idag :) Och sen ska jag kolla på idol med mamma och linda, de blir mysigt!!  Förövrigt så blir de nog bussen imorgon ;) haha , tråkigt men!!




/ helen spjuth


myskvällar!

Hej!
Igår så sov jag över hemma hos linda i stan :) Vi var lite onyttiga av oss, käkade chips och godis plus att vi drack cola! Fy på oss!! Men tyckte man var värd de.. eller? (a)  Förövrigt så tycker jag att något JÄVLIGT sjukt hände igår.. Sverige demokraterna kom med i riksdagen!! Helt jävla insane!! Sjukt dåligt.. fattar inte hur sverige har röstat?! Fet diss på den alltså!! Säger bara vad jag tycker.. tror många fler tycker så med!  Jaja, annars var kvälle gör mysigt igår! Kollade på film oså också!

Öhm, idag så ska becka komma hit och sova hos mig! Har nämligen sovmorgon imorgon, så vi ska hyra en film och snacka massor ikväll! Sen blir de bilen till skolan imorgon :) Kommer bli nice!

Hoppsan..



love yoou , vet inte hur de skulle kunna funka utan dig?!




/ helen spjuth


förfesten hos mig igår!

 









/ helen spjuth


Slingning/FEST

Igår så åkte jag och becka till skövde efter skolan, mötte även upp linda där :) Då gick vi runt där lite. Sen så käkda becka och linda lite på mc donalds. Jag kunde inte äta för att jag var så himla nervös inför slingningen! Vid tre tiden blev jag uppropad av johanna, då var de min tur ! :D Då kom vi överens om att hon skulle slinga mitt hår i lite ljusare nyans. Lite guldigt! Reslutatet blev skit bra! Jag är jätte nöjd! Men nästa gång så kommer de bli lite ljusare :) De blir nice! Johanna var jätte duktig! Efter klippningen så tog hon kort på mitt hår och har de nu på sin blogg..

Här har ni hennes blogg: http://blogg.amelia.se/johanna-toftby/

Resultatet på mitt hår:

 

Efter detta så åkte vi hem och gjorde iordning oss! Sen drog vi upp till bygget och förfesta! Vi var nog runt 13 tjejer :) Skit kul!! Bara de att vi var ju ej där så jätte länge.. ;) Men men kul ändå. Efter så åkte vi till "Party on the view". Var skit kul där, verkligen lyckat!! Sen sov jag hos simon i finnkila hos han :)  Riktigt vra dag :D




/ helen spjuth


pluggtime igen...


cool...  njaa



För en stund sen kom jag hem ifrån en spring runda! Så skönt så :) Innan jag var ute och sprang så pluggade jag lite grann inför naturprovet! Går väll sådär, men hoppas jag blir bättre, de ska jag fixa :) Sen så åt jag och mamsi mat, fiskbullar stod de på menyn idag! Gött gött..

Så nu tänkte jag gå och duscha och sen sätta mig ner en liten stund och öva mer innan simon kommer hit :) Sen ska simon sova här hos mig :) De blir mysigt :D Bara en dag kvar nu!! Sen är de äntligen fredag!! Och då kommer både de ena ch de andra hända :D NICE !





/ helen spjuth


! !

 

Kommer alltid att vara BÄST! Ville bara påminna..  !!




/ helen spjuth

 

 


lite roliga videor..








mysig helg!

Igår åkte jag malin lollo och melinda ner till ica och handlade mat(taco). Sen lagade vi maten hemma hos louise och åt till vi blev proppmätta!! Efter de blev de även kladdkaka! Mums så gott :) Firade ju lollo lite, inte för att de blev så himla stor överraskning eftersom vi var hemma hos henne men. Blev ju alltid nått :) Nu tror jag att de får vara nog med firande, man är ju alltid så pank :O haha! de är ju kul men.. aja ! :D  Sen sov vi alla där! Pratade massor, jätte mysigt :)

I fredags så var ju jag och simon hemma hos becka, med anton och david också! Vi grillade och drack litegrann! As nice :D Fast david och anton skulle typ åka direkt.. så de var bara jag becka och simon! Och simon satt typ inne i tven hela tiden! Medans jag och becka kom på en väldigt bra dans på en beat it! Haha, men de får vi öva mer på! :D Trevligt kväll/natt som fan! Sen sov jag och simon hos mig :)


bara min 

 

 

/ helen spjuth

 

 


Sitter i skolan..

Just nu sitter jag i skolan.. jobbar om teneriffa. Har kommit ganska så långt nu faktiskt :) Våra biljetter dit är beställda nu också! De känns skönt! Ikväll blir de hem till becka och festa lite! Eller ja laga mat mm. Kommer att bli riktigt trevligt! :) Längtar dit! Fast efter skolan ska jag hem till linda och vänta på henna i några timmar.. ganska tråkigt men men :) De blir nog bra!





/ helen spjuth


skön dag!

Idag har jag varit hemma från skolan! Riktigt skönt.. hade bara några valdebatter att gå på eller vad de var. Och då var jag hemma istället.. kändes ganska onädigt att åka in bara för de! Men men :) Har haft en skön dag i dag i alla fall.. både varit ute och gått och sen varit ute och sprunngit! Fyfan va skönt de är eller! En befrielse! LOVE IT. Sen har jag även pluggat natur idag lite.. de kanske inte var så kul men! Aja :) Linda har också varit hemma.. för hon har varit lite dålig! Men är hon är bättre nu så vi ska åka in till stan och sova idag, och se ska vi till skolan imorgon! Sen är de ju äntligen helg! Och jag känner på mig att de kommer bli en KANON helg! Imorgon ska jag till becka och dom, mina älskade vänner, ska grilla och lite sådär! Kommer bli så himla mysigt :) Sen på lördag ska jag vara med melinda malin och louise! Och de var jätte länge sedan, så de ska bli skit kul!! :D :D Så denna helgen kommer bli kanon :)


mina änglar  <3




/ helen spjuth


städ!




Jag och linda hos morfar!


Idag gick skolan skit fort! Hade bara två lektioner! :D Etik och natur! Så de gick snabbt! Nu har jag städat hela huset här hemma! Tänkte överraska mamma lite, och de gjorde jag med :) Hade ändå ingenting annat för mig så de passade bra :) Fint blev de med. Nu om en stund ska jag äta och sen ska jag ut och springa som vanligt!

Igår kollade jag och linda bara lite på en film (dumpad) och sen gick vi och la oss! Kom dit rätt sent så :)




/ helen spjuth


övernattning!

Gokväll! :)

Nu ska jag och linda snart dra in till stan. Vi ska nämligen sova i hennes lägenhet inatt, de ska bli mysigt :) Blir väll till att kolla på lite tv och sen sova! Jag är skittrött fast jag och simon gick upp vid typ 12 idag :O Herregud! Igår föresten! Då åkte jag becka och linda in till stan och gled runt! Var race och massa roligt! :) Sen innan vi åkte hem så stannade jag och linda till hos filip, där de var lite party :) Massa sköna människor där! Drog ganska fort men.. var trött!  Sen har jag ju inte berättat om i fredags! Herreuuuud! Då var jag och becka i skövde efter skolan! Käkade världens godaste sallad på Presto! Så jävla gott där! Sen gick vi runt lite, becka hitta lite grejjer! Efter de drog vi till lindas lägenhet och gjorde oss iordning! Sen drog vi på lite tjejkväll hos nicole! Blev en massa sång och skratt i alla fall! :D KUL! Sen efter de så drog jag och becka ut på äventyr! Jag säger bara: Clerens!! :D hahahahhahahaaha!!! Åkte med hörjemo shabby david vicco och anton! Skit kul :) Sen senare på natten var de race. Efter de åkte vi och sov :)

Rolig helg har jag haft i alla fall! Skit nice :) Men nu blir de nog lugnt hedanefter! :)






/ helen spjuth

 


i plugget

Just nu sitter jag i skolan och jobbar på mitt arbete om Teneriffa. Hittar inte så jätte mycket.. men de går väll framåt! De är ju i varje fall kul!  Efter skolan idag så ska jag och becka åka till skövde och kolla runt och mysa :) Ska även käka på Presto. Så himla gott där! MUMS! Efter vi varit där ska vi åka tillbaka till stan och sen bär de av till Nicole, där vi kommer att vara några tjejer! Sjunga och ha de riktigt trevligt, (som alltid.) Sen ska vi sova där också. De ska bli rikigt kul! Hörs väll imorgon!


saknar sommar!!



/ helen spjuth


RSS 2.0