31 mars

Kom nyss in från en timmes promenad med Quai, han var nära på att springa bort en gång för de hoppade förbi två rådjur. Han brukar aldrig springa bort annars.. men jag ropade som en galning och tillslut så vände han. Duktigt gjort, haha! Hade tänkt att öva lite på körkortsteorin. Igår när jag gjorde ett sånt där test så fick jag 54 poäng. Ganska så nöjd. Men jag vill kunna få full pott!! Hur de nu ska gå.. men jag ska i alla fall sätta mig ner och läsa lite. Har ju som sagt hela dagen på mig! Föresten nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller år! Ska verkligen bli skit kul att fylla 18, så himla många ördelar som sagt :) Läääängtar!


längtar tillbaka nått så otroligt!!

 

 

/ helen spjuth

 

 


smått trött

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig i sängen och kolla på lite tv. Finns inte så himla mycket annat att göra just nu :) Men det är skönt de.. jag gillar att bara ta det lugnt, och just nu är det väldigt skönt när man är ganska så trött med! Becka åkte hem runt 12 idag.. då kollade jag lite mer på tv, sen satt jag vid datorn. Efter de så kollade jag och linda på den där filmen som vi hyrde, (jag igen). Jag tyckte den var ganska så bra! Vi hann inte kolla klart på hela för klockan halv 4 kom mamma och hämtade mig, då åkte vi in till stan, eftersom jag skulle övningsköra med min körskolelärare! Gick ganska så bra faktiskt :) Men på torsdag ska de bli kul!! Då ska jag halkköra! Fyfan vad kul, men jag är lite nervös ändå :O Jaja.. nu ska jag gå och kurra ner mig i sängen! God natt :)



Kom hem




/ helen spjuth



snälla rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Klippning!

Igår så var jag och linda å klippte oss! Jag toppade bara (som vanligt)  Men jag vet ingenting annat sm jag kan göra med mitt hår. Jag tycker det bara hänger där och är så tråkigt.. förslag på nått? Jaja, ser även ut som om jag har någon röd färg i håret.. men det har jag inte. Vet inte om de är kameran som gör så att de ser ut så eller om mitt hår är så? Efter jag klippt mig så åkte vi ner och hyrde en rysare. Kommer inte ihåg vad den heter men.

Sen när jag kom hem gjorde jag ansiksmask och la en inpackning i håret. Tycker det är så skönt :) Sen upp som fan och städa på bygget! Lite snabbt dårå men.. såg bättre ut i varje fall!! Och efter ett tag kom shabby david och becka. Då spelade vi lite yatzy och kollade på filmen. Sen vart de lite kort och efter de åkte david och shabby hem. Då satt jag och becka å pratade en massor, sen så gick vi och la oss! Jag var trött!!








/ helen spjuth


take it and break it

Just nu sitter jag med ett cla zero glas och bara tar det lugnt! Funderar på att läsa lite på körkortsteorin.. men usch vad jag är trött! Idag ska i alla fall kvällen tillbringas med att vara med linda och sen mysa med mamma och pappa också! Vi ska kolla på Johan Falk sen ikväll med! Jag tror att den är gör bra! Som typ alla johan falk filmerna är.. :)  Jaja, ni får ha det så bra för det ska jag ha i alla fall!


(HAHA)



/ helen spjuth


örebro

Idag har jag varit i örebro.. eller ja nästan :) Vi var på marieberg! Tycker det är så bra där.. Här är dom grejjerna som jag fick av mamma och pappa :











Tre par trosor, två t-shirtar, två par skor, ett par jeans, ett linne och en jacka!  Sen så köpte jag födelsedags present till min lilla becka som fyller på fredag!



/ helen spjuth


party party

Har inte skrivit här på ganska länge! Men jag vet liksm inte vad jag ska skriva.. de blir typ om skolan bara! Och sen vad jag gjort lite hemma! Haha.. och hur intressant är de då? Njaa.. hehe! Men kan i alla fall berätta att jg var på fest i sjötorp igår, en som heter filip fyllde år. Grattis till honom :) Mamma skjussade mig becka och david till anton vid 6tiden. Sen kom oskar, emil och emils tjej. Så vi var där och förfesta till klockan 9- halv 10 eller nått! Sen drog vi till lokalen. Var ganska så lite folk men ändå skit kul! Dansa som fan.. de har jag inte gjort på länge! Det var kul..

Tre bilder på mig från igår, snodde dom från linda :) Hon tog dom..






Jag längtar! :)



/ helen spjuth


sweet

Idag har jag inte gjort mycket alls! Har fått ondare i min hals tyvärr.. men jag är inte hes eller någonting (än) och de är jag glad över! Bara de att de gör så förbaskat ont.. och att man måste hosta ibland, vilket gör ännu ondare! Haha, jaja vilken gnällfis jag är..

Har pluggat lite idag.. kunde ha pluggat mer! Men lat som man är.. får se hur omvårdnadsprovet går imorgon! Usch fy blä.. måste ju gå till skolan pga de! Annars hade jag ng varit hemma. Men funderar på om jag ska göra provet och sen åka hem typ direkt. Men vilken buss/tåg? Är ju bara skit tider! Stöööör mig... jaja, får väll se!

Nu ska jag väll snart gå och lägga mig.. kanske kolla på this is it? Haha, nej men.. jag vet inte :) Lägga mig ska jag i alla fall göra! :D Så.. god natt!





/ helen spjuth


THIS IS IT

Idag har det varit en seg dag.. har haft ont i halsen hela dagen idag, men ändå envisades jag med att gå ut och gå min "timme" och se boxas efter. Men det blev ju inte bättre i halsen kan jag inte påstå! Nu har jag ännu ondare än vad jag hade i morsse. De låter inget på min röst att jag har ont men jag har ont som fan. Jaja.. har i alla fall pluggat, suttit vid datorn och kollat på Michael Jacksons this is it idag också. Älskar den filmen.. man får verkligen se hur gulliga michael var. Ja ja.. började gråta som fan när jag kollade på bonus material som var Memories of Michael. Herrgud vad sorgligt.. brukar inte gråta, men nu släpptes de löst.

Funderar på att kolla på de igen.. tycker de är så himla bra :)











 Love to you




beachwear

 





Idag vaknade jag och hade jätte ont i min hals. Inte alls kul.. så jag fick vara hemma idag. Har ju böcker med mig hem ifrån skolan så de ska nog gå bra i alla fall! Hoppas på att jag kan gå imorgon.. vi ska ju på studiebesök på ljuspunkten då! Får se hur jag mår.. men hoppas :) Jag funderar på om jag ska gå ut och ta en promenad.. fast de kanske inte är de bästa att göra just nu? Jag vet inte.. kanske får lägga mig snart igen.

Jag satt i alla fall och kollade runt på h&m efter bikinis till sommaren! Jag är så trött på mina så usch! Hittade ganska många fina bikinis! Lite svårt att välja när de finns så himla många.. men men! Vilken tycker ni? :)




C ya

/ helen spjuth


good morning

God morgon! Har precis vaknat och käkat fil och flingor, så himla gott! Sen satte jag mig här.. har kollat runt lite. Finns inte så mycket att se men. Nu funderar jag på att gå ut och gå och sen boxas. Men det finns en nackdel.. det regnar som fan! Visst kanske det inte gör jätte mycket, men gud vad jag kommer att frysa! Men jag har bestämt mig, jag ska ut i alla fall! Sen så ska jag plugga på både omvårdnaden och teorin! Efter det så blir det nog till att städa mitt rum, ser förjävligt ut nu.. USCH

 

Just nu är jag jävligt svartsjuk också! Mormor landade i gran canaria igår! Hon ska vara där i två veckor nu.. och jag är jävligt avis kan jag ju säga!! Vill också tillbaka dit! Åååååh... Men jag hoppas att hon får det bra i alla fall! Hon skulle hälsa från mig i alla fall ;)



C ya

/ helen spjuth


big heart

 

du är bäst

 


Michael Jackson - Dirty diana

 

 


super bowl

 

michael jackson

 


young

Haha, jaaa.. idag gick jag upp klockan 9, då gick jag direkt ut till mamma och fråga om hon ville ut och gå. Så vi gick ut och gick i en timme typ, så himla skönt! Sen när jag kom hem så gick jag och boxades, så jävla känsla i armarn efter.. helt lam typ! :) Efter de så gjorde jag och mamma ett körkortstest. Var riktigt bra att diskutera tillsammans! Sen så övningskörde jag ett bra tag! Först till sullspång och hämtade linda. Sen så övade jag med pappa på att parkera. Gicka ganska så bra, hihi!  Sen handlade vi lite, sen hem!


Och nu sitter jag här.. funderar på att läsa lite teori! Sen blir de mat i alla fall, lax! :D gooottt..

 

C ya

/ helen spjuth


yesterday

Var tillslut så att jag åkte till becka, fick skjuss av mammsen! Var lite hemma hos henne, och sen åkte jag hon och david å hämtade anton. Sen hämtade vi shabby, sen drog vi in till stan. Åkte runt lite och tog en glass på mcdonalds :) Sen så åkte vi hem på kvällen. Jag fick skjuss hem, snällt! Då gick jag och la mig med en gång.. var as trött!!










C ya

/ helen spjuth


*

Idag har det inte hänt alls mycket! Men nu ska jag nog åka till becka eller nått :D  hej svejs



(haha)



the years


2006


2007


2008


2009


2010



Hade ingenting att göra.. :)


back on track

Nu har jag inte skrivit på ganska så länge! Har varken haft lust elelr tid känns det som, elelr ja tid har jag väll haft :) Men men, dom senaste dagarna så har jag pluggat, varit ute och gått och boxats. Ganska slut i armarna fast jag bara har hållit på i tre dagar! HAHA, jaja..

Imorgon är det äntligen fredag, sen går vi nästa vecka och sen är de en veckas lov. Då vill jag egentligen till gran canaria (vilket jag kan) Men jag får inte, för jag måste sköta körkortet nu.. TRSIT JAG VET! Efter lovet så är det bara fyra veckor kvar tills vi går ut på apu. (praktik) Då ska jag vara i gullspång, på social psykiatrin. De ska bli intressant! Och då "jobbar" jag där i 6 veckor och sen har vi sommarlov!! Visst låter de sjukt? Det är rikigt nice. Så jag har alltså bara 5 veckor kvar sammanlagt i skolan innan sommarlovet, skönt..

En sak som mer har hänt är att jag har fått reda på att i höst så åker jag och några mer utomlands, blir antingen teneriffa eller gran canaria tror jag, och gör praktik där i 4 veckor :) Det kommer bli hur kul som helst! Blir antagligen på ett rehabcenter då! Jag är överlycklig!






C ya

/ helen spjuth


bodaborg

Då var det redan tisdag och imorgon börjar skolan igen! Ganska så segt faktiskt! Dom här 4 dagarna har gått sjukt snabbt!  Igår var i alla fall jag, becka jenny agnes viccan erika julia jenni nicole och amanda på bodaborg! Och gud va roligt det var! Man var ju helt slut klockan fem sen när de stängde! Och idag har jag fullt med blåmärken! Men så går de när man kämpar.. mitt lag var: jenny amanda och jenni. Vi fick ihop 10 stämplar. Ganska så bra tyckte ju jag då.. men vi kom sist! Erikas lag fick 15stämplar tror jag, och julias lag fick 13. Så de sket sig för oss.. men vi hade de JÄVLIGT KUL! När jag kom hem sen så kollade jag och linda på Michael Jacksons This is it. Som jag nyss köpte :) Så himla bra tycker jag! Sen gick vi och la oss!

Idag har jag hunnit äta frukost, varit ute och boxats, varit ute och gått och pluggat lite körkortsteori! Ska väll göra de snart igen.. sen så kanske jag ska räkna lite matte, de kan behövas!  Annars blir det bara till att det det lilla lugna idag.






C ya


/ helen spjuth


more pictures

Här finns fler bilder från gran canaria! Lite sent.. men bättre sent än aldrig :) Mormors bilder.. LÄNGTAR TILLBAKA




























alexander är fett söt!










FIGHT

IMORGON KÖR VI BRUUUUUUUUUUUUUUUUDAR !!!




BECKA JENNY JULIA VICCAN AMANDA ERIKA NICOLE AGNES JENNIFER
(några finns med på bilden, och några inte)


FLY HIGH

Idag har jag inte gjort mycket alls! Suttit här och vid tven. Sen så har jag gjort i ordning min stora tavla med en massor av michael jackson bilder! Älskar den tavlan nu! Laddar upp en bild på den någon gång. Sen så har jag pappa och linda varit inne i hova och köpt taco sm vi ska käka senare, becka också :) Ja som sagt så kommer becka idag! Jag hon och linda ska sova uppe på bygget! Får se vad vi hittar på, hihi






SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER



C ya

/ helen spjuth


malin mellgren

Ja som sagt så fyllde ju malin den 18 februari, och vi var väldigt sena med att göra något åt henne. Så de vart idag tillslut. Det blev en överraskning, några väldigt elaka ena. För det första så skulle malin ta på sig en stor t-shirt över jackan. där de stod att hon är 18 och att man ska säga grattis. Den skulle hon ta på sig, sen fick hon en håv. Som hon skulle gå runt och tigga pengar i. (HAHA) Sen fick hon ett par tuffa festglasögon och en partyhatt. Och de skulle hon ha på sig. Sen skulle hon gå med en lång sked mitt på torget och balansera ett ägg på de. Som sagt som jag förstod så gjorde ju inte malin detta.. tyckte så himla synd om henne! Inget som jag skulle vilja utsättas för. Men men, det var ju som sagt inte min idé :) Vem var den skyldige? Millan, lollo, julia eller nathalie? Vem tror ni.. haha! Jaja, hon fick i alla fall några grattulationer på ryggen. Sen så gick hon in till adde på klädaffären där han jobbar och fick ett skrivet grattis av honom :) Det var i varje fall kul! Sen i slutet fick malin cider, chockladkaka, badring(haha, skojj) och en väska.










the day

Imorsse så åkte jag med becka och david till sklan igen, åkte nämligen med dom igår också. Så jag har gått av i lyrestad varje morgon :) Öh, idag har det varit en vårdhund hos oss. Och hundens matte såklart. Så vi fick höra om utbildningen, tester och vad dom sysslar med. Så himla duktig och fin var hunden! Förstår inte hur man kan lära en hund så mycket, jätte duktig var hon i alla fall! Sen efter skolan så åkte melinda med i bussen, och då gick vi av i stan. Sen så överraskade vi malin eftersm hon fyllt 18. Ganska längesen nu men.. vart lite föresnat! Haha! Bilder kommer snart :) Sen kom i alla fall erik och lämnade en sak som vi skulle ge malin. Sen hjälpte vi även erik lite inne på team sportia eller hur de stavas? :) hihi. Sen åkte jag och malin med han hem, tack erik för skjussen!  När jag kom hem grillades de förfullt här av morfar och pappa! Riktigt mysigt och kul att se morfar igen. Han stannar aningen till imorgon eller till på söndag. Så då åt vi grillat kött UTE med pommesfrites, sallad och sås. Så jävla nice!! Efter de så satt vi och snacka hur länge som helst, jag morfar pappa och linda. Massa minnen och morfar berättade om när han var i kongo och en massa saker! Rikigt mys. Sen satte jag mig vid datorn, och sitter här än.. och de är fan deprimerande! Inte alls kul att sitta här :( Men men, nu ska jag ladda upp lite bilder sen malins överraskning :) I nästa inlägg då..

Outfit






C ya

/ helen spjuth


my own secret

Idag efter skolan så fick jag och becka skjuss till vår körskola. Och då började jag att övningsköra.. det gick ganska så bra! Men jag var skit nervös! Alltså seriöst aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Jag var fan nästan blöt.. haha, kanske inte så överdrivet, NÄSTAN! Började ju inte så himla bra med att jag ej satte på mig bältet! Haha, det gör jag ALLTID annars, och då menar jag alltid. Men denna gången glömde jag de såklart.. pinsamt. Sen så gick det väll ganska bra, fast inte van vid så ny bil så de blev ju lite tvärborms osv. HAHA. Men det gick bra ändå.. Sen så åkte becka och körde.

Efter det så gick vi och käka på tacobaren, så jävla gott! Sen så åkte vi upp till jenny och kolla på tv och lite så. Sen fick jag och becka vara själva hemma hos jenny för dom skulle till ljuspunkten. Så då spelade vi kort och lte sådär. Sen när dom kom tillbaka spelade vi lite mer kort och sen drog vi ut ch åkte lite bil.. haha som vanligt! Till oxen också.. fick en dietchocklad av becka! Den är ju så jävla god! Öhm, efter de hämtade vi upp julia och sen drog vi till odens.. nått? Haha, där beställde vi frack och hatt till utskasningen i juni eller när den är. Kommer bli så jävla kul, vi var riktigt taggade när vi stod där inne och testa och såg hur vi såg ut! Super att vi alla har hittat de i alla fall :D

När vi var klara där var de mörkt ute.. och då åkte vi fel väg hem :O Vet inte riktigt vilken väg vi åkte men. Jag kan ju säga att de var längesen jag har skrattat så jävla mycket! Vi hade de as kul.. Sen när vi kom hem till jenny så kom pappa och hämtade mig och becka där. Och sen övningskörde jag hem :)

Outfit

Sen blev de..




C ya

/ helen spjuth



mother

Sitter just nu och övar lite på körkortsteorin! Tråkigt men måste göras! Och helst vill jag ju ha körkort så snabbt som möjligt efter jag fyllt! Får se hur det blir med de men..

Mamma på bilden :) Föresten.. det är sjukt mycket snö! Men det börjar ju försvinna mer och mer.. men ändå! Jag vill ha sommar och alla gosaker med de! (a) Jag är ganska så avundsjuk på mamma och mormor också! Dom ska nämligen åka på någon spaaweekend i stockholm imorgon till söndag! Tror att dom kommer att ha det riktigt skönt, men de är dom värda!


Jaja, nu ska jag plugga vidare... "JESP"



C ya

/ helen spjuth


prisoner

Redan onsdag och imorgon är de redan torsdag och sen är de fredag :) Veckorna går ganska så snabbt ändå! Snart är det lov, det ska bli riktigt skönt (igen). Haha. Idag på sociat behandlingarbete så var vi nere vid häktet och fick lite undervisning och kolla runt. Riktigt, riktigt intressant! Efter de blev det bussen hem. Och nu ska jag noga öva lite körkortsteori..

Outfit





C ya

/ helen spjuth



CRAZY

Jag tror just nu att jag och becka håller på och bli gaaaaaaaaaaaaalna


LOVE

Darius & Finlay feat. Nicco - Destination
Alex Gaudino Feat. Christal Waters - Destination Calabria
Rihanna-  so hard
Lil wayne- paradise
Shakria ft lil wayne- give it up to me
Thin Lizzy-Whiskey in the jar
Skid Row - 18 And Life

 


boring..

Tråkigt...

 

 


zero

Inleder ju alltid med skolan.. så varför inte göra det nu med? HAHA, skolan gick ganska så snabbt.. gjorde inget särsklit idag! (Som alla andra dagar). När jag kom hem så snacka jag lite med becka på msn, sen har jag övat lite svenska och sen körkortsteori! Jag önskar att jag bara kunde allt redan.. så man slapp att plugga en masor! Men men..

Ikväll är det "dating in the dark", var inte så himla kul förra gången.. men vill ändå kolla på de, HAHA! Fast får se om jag inte somnar innan eller nått.. är så jävla trött!! (vanligt), HAHA..

Outfit






C ya

/ helen spjuth



paradise



så braaaaaaa!



black and white

Seg dag i skolan idag! På socialt behnalding arbete så var det en person från frivården som "undervisa" oss. Om anstalt, häktet och frivården. Ganska så intressant men långtråkigt! Var ju så jävla trött med så.. Nu efter skolan har jag suttit vid datorn och pluggat lite svenska. Jag funderar på att lägga mig i sängen snart, är så jävla trött!

Outfit






C ya

/ helen spjuth



humm..



Funderar på om jag ska ta hål i naveln igen.. hare ju haft det två gånger. Ena gången tg jag de på cahara i örebro och andra gången tog jag det i hova. Men jag har tagit ut båda två.. och som ni ser så syns det ju ärr där? Ser ut som om det bara är ett, men det är två. Men funderar på om jag kan göra ett till, eller om de blir fel? Vill gärna ha till sommaren :) Tycker det är så himla fint.. men jag tröttnar hela tiden på de när jag väl har de! Men nu vill jag ha de! Så funderar på att dra och ta de?  Vad säger ni? :)

(har ju inga magmuskler, haha! men som vi snacka om igår, varför ha 6 pack när man kan ha ett? HAHA)


C ya

/ helen spjuth


destination




Alexandras birthday!

Happhapp, igår övningkörde jag till becka klckan halv sju eller något vart klockan (a) När jag kom dit satt vi lite vid datorn och lyssna på musik. Sen skjussade ola oss till anton. Vart lite förkrök där. Med hörjemo och shabby också! Sen kom även marcus och två till :) Efter ett tag så drog vi till alexandras 18års fest! Grattis till henne! Var där till klockan 1 eller nått kanske? Sen fick jag skjuss av david hem, han har ju nyss fått körkort, gratis till han! Becka, hörjemo shabby och tor var även med :) När jag kom hem snackade jag lite med mamma, som vanligt efter att ha varit på något kul. Haha! Sen sov jag, somnade direkt!!




 







 



Lite dumt att jag inte har något kort på födelsedagsbarnet! Men jag tog ju inte så många kort :)




C ya

/ helen spjuth


later

Har precis duschat och sådär.. snart ska jag äta god mamma mat! Sen drar jag till becka och dom! :D


på birka paradise



C ya

/ helen spjuth


stricken




keep on moving

Vaknade ganska nyss! Satte mig direkt på datorn, vet inte varför men.. för det är å himla tråkigt här! Men men, ikväll? Ska vi köra becka eller hu blir det?!  haha :D Nej men,ingen aning hur det kommer bli! Men det blir nog bra. Idag ska jag annars plugga svenska och körkortsteori tror jag. Så himla tråkigt, men måste göras. Svenska prov på typ mer än 200 sidor.. haha tjena liksom!


vet inte vad jag gör men.. :O haha! :)




C ya

/ helen spjuth



MJ































BIG LOVE TO YOU!





today

Idag i skolan kom en person från en grupp som heter "svalorna". Som är en slags organisation som hjälper till i b.la. Bolivia. Hjälper barn som vuxna. Det var just om bolivia hon pratade om.. fast jag var trött som fan så var det ganska så intressant och jag lyssnade verklugen hela lektionen utan att tycka att de var tråkigt! En jätte bra redovisning eller vad man ska kalla det.

Klockan 10 över tre slutade vi. Då gick jag ut till parkeringen och efter en liten stund kom pappa i 740. Då var det dags för att övningköra! Vi körde väll i typ en timme runt om i stan.. kanske lite mindre men. Det var riktigt kul! Sen drog vi hemmåt.. och nu sitter jag och väntar på mat! Jag är så himla hungrig nu!!

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt! Linda kanske vill hitta på något vem vet? Men vad finns det att göra här i hova? Seriöst.. haha! Jaja.. får väll se :)


sommras eller nått? kommer ej ihåg.. eller var det julias dundra fest?! haha



C ya

/ helen spjuth


outfits


onsdags

torsdags

 


dagens, fast jag hade inte mjukisarna, hade ett par svarta leggings



C ya

/ helen spjuth


drive for your life!

Har precis varit ute och övningskört medl linda och pappa i bilen. Gick faktiskt mycket bra idag.. testade att parkera lite och backa osv. Jag är väldigt dålig på att parkera! Blir snett och alt möjligt :( Så de måste jag öva som fan på! Sen så var vi uppe på en plan och sladdade som fan! Gick ganska så bra ändå.. men endel gånger så sladdade jag bara runt runt runt.. haha! Men det var kul som fan var det! 

Nu ska jag nog kolla en extra kik på pyskologin, kan det inte så jävla bra men. Sen blir det till att kolla lite på teorin! Fan vad jag vill ha körkort alltså!! dör snart... haha nej men


FÖRESTEN! På lördag tror jag dom här sköningarna kommer till hova! Saknar dom något så otroligt :)





C ya

/ helen spjuth


happy happy happy

Idag har det varit riktigt, riktigt slappt! Åkte in till stan och fick vänta i drygt en timme på att få komma in på ungdomsmotagnigen och ta bort min p-stav! Först så var jag där och bara smetade på bedövningssalva. Sen gick jag till skolan och hade engelska inte alls länge.. sen drog jag dit igen ch tog ut staven! Och fyfan vad det gjorde ont. När hon först testa om jag kände något så kände jag ingenting alls. Hon nöp alltså mig med sina naglar jätte hårt, men jag kände ingenting. Men sen när hon skärde upp ett litet snitt där för att ta ut staven gjorde det riktigt ont. Sen fick hon hålla på och lirka ut den ett bra tag. Jag verkligen kände hur hon skärde i min vävnad eller vad man ska säga.. usch vad hemskt det var. Men nu är den i alla fall ur! Sen så gick jag runt på stan och kolla i affärer, sen blev det tåget hem till lilla hova! Mamma kom och hämtade mig från sin lunchrast och skjussa hem mig, snäl som hon är.  Så när jag kom hem tog jag mig en macka och sen har jag pluggat lite. Ska plugga mer nu.. psykologi och körkortsteori! Jippi vad kul.. nej Annars så händer det inte så mycket mer idag. Pappa kommer hem :) Ska bli härligt att ha honom hemma igen, haha! Annars så ska jag sitta vid datorn antar jag!

Föresten! Det händer en jädrans massa roliga saker nu framöver! Bodaborg, johannas 18års fest, viktorias 18års fest, födelsedag, min och beckas 18års fest, jag och becka drar upp till stockholm.. fan mer saker kommer nog också att hände :) fyfan vad nice!

LOVE

 

 

C ya

 

/helen spjuth

 

 


PS

PS. avis på malin och ebba som åker till cypern i maj!!!!!!!  :)

08:33

Sitter i skolan just nu med becka.. vi håller på och sätter ihop omvårdnaden(eller ja becka, hihi) och sen jobbar vi lite med socialt behandlingsarbetet, kriminalitet. Ganska så svåra frågor på det här arbetet om kriminalitet.. det är olika påståenden. Jag kan skriva upp några:

- Strängare straff leder till minskad brottslighet!
- De intagna sitter bara halva tiden!
- "Det kunde man ju redan se på dagis." Kan det ligga en sanning i detta påståendesom ofta nämns i samband med en del kriminella?
- Kriminella kommer från bristande hem!

Dessa påstående är några utav dom, ganska så svåra tycker jag då! Men ska försöka att få och hitta så bra svar som möjligt! Tycker det är kul men :) 
 

Idag kommer vi att sluta klockan fem i 2, ganska så gött faktiskt! Med tanke på att vivvianne är borta idag och vi har gjort lite på arbetet nu så får vi sluta tidigare, nice som fan faktiskt! När jag kommer hem blir det väll till att plugga psykologi, SVÅRT! Annars har jag inte så himla mycket att göra idag, men vore faktiskt skönt att gå ut och gå en lång promenad idag också, men pallar jag pulsa i all denna snö? Njaee.. får se! Får väll köra hårt på gympan idag ist, hahaha!

Fyfan vad jag längtar till sommaren eller! Och till min och beckas födelsedag som är om drygt en månad bara! Fyfan vad nice eller.. kan inte sluta tänka på det! 18år så jävla många fördelar! Hoppas på körkort ganska snabbt! :D Hihi! Sen har man ju en massa andra saker att se fram emot med nu när det börjar närma sig april och sommaren! Eller ja sommaren börjar väll kanske inte närma sig men.. hoppas det ens blir någon sommar! Men det tror jag..  herregud vad jag har skrivit en massa onödiga saker nu känner jag.. haha jaja, får väll läsa om ni vill :) Vem det nu är som läser min skit.. HAHA




C ya

/ helen spjuth


MY COOL

Skolan idag gick ganska så snabbt, fast var jävligt trött idag alltså! Vet inte om de berodde på i lördags när vi inte sov så himla länge! Haha, men så går det.. Idag har det annars inte hänt något speciellt, en annorlunda sak är att demensteamet har varit hos oss. Som numera kallar sig för stödteamet. Var ganska tråkigt att sitta och lyssna på men lite info fick man väll!

Hemma har jag väll inte gjort mycket mer än att käka, pluggat och suttit vid datorn. Det är typ vad varje dag går åt till! Grymt tråkigt, men men! Vill egentligen börja gymma igen, men så jävla mycket prov ju! TRÅK

Imorgn händer det inte heller väldans mycket mer än vad det gjort idag tyvärr.. haha! Men får väll se, dyker kanske upp nått..

Ville bara säga det att jag är så jävla glad, allmänt glad. Jag har hela livet framför mig, massor att se fram emot! Och jag har dom bästa vännerna man kan ha! Jag är super nöjd med mitt liv. Allt går frammåt och jag gillar det!






C ya

/helen spjuth

 


RSS 2.0