-

 

De blev att jag och linda åkte in till mariestad :) Åkte runt lite i bilen och sen köpte vi jordgubbar, hallon och dricka. Åkte ner och satte oss i bilen (cabba ner) i hamnen och käka och hade de jätte mysigt! Solen stekte! Efter de så åkte vi hem igen, haha! Men de var kul att ta en sväng :) Nu ska jag lägga mig och kolla på tv400!  Trött är man..

Saknar Alexander :)




/ helen spjuth


sista dagen på månaden

Nu är vi snart inne i juni! Herregud... inte alls den värmen som de var förra året ju! :( Känns som om vi ligger bakåt i tiden som baraden! Usch fy och blä på de! Aja, hoppas att de blir varmt och att man kan börja sola/bada! De längtar jag till!

Idag har jag varit och praktiserat som vanligt! Och de gick som vanligt bra! Men man längtar ju som fan till sommarlovet nu!! Annars har jag inte gjort mycket mer idag.. fast de är klart jag kom ju nyss hem.. haha :) Men nu funderar jag och linda på om vi ska åka ut en sväng! Vet inte hur vi gör men, får se :) Bye bye

 

 

/ helen spjuth

 

 


KRYA!



Hoppas du blir bättre gumman! Saknar dig som faan! Älskar dig <3



Morsdag!



Idag vaknade inte jag och linda förns vid 12 tiden.. igen! Skönt att sova så länge för en gång skull! Gör aldrig de annars. Då gick vi i alla fall upp och sen åkte vi in till hova direkt och köpte en bukett med blommor på grönahuset, sen köpte vi fikabröd och en trisslott! När vi kom hem så gjorde vi iordning kaffe och dukade fram, sen grattulerade vi världens bästa mamma på morsdag! Hon fick även Per Mobergs grill bok :) Hon blev jätte glad! :D

Annars har jag inte gjort alls mycket idag! Varit ute på datorn.. och sen har jag kollat på Zorro på tven! Har även laddat ner Shutter Island! Verkar bra!!




/ helen spjuth



:)

 

 

 


STAN

Igår så åkte jag och linda in till mariestad vid halv nio tiden tror jag! Då åkte vi runt ett tag bara runt, usch så läskigt jag tyckte de var att köra nu när de var crusing och allt! Fy och blä! Men de var kul att kolla runt lite :) Sen så träffade vi wille niklas fredrik joakim och timmy. Då gick vi in på en pubb/resturang och dom beställde öl och jag, linda och niklas beställde cola, och fredrik kaffe ;) Så då satt vi där ett bra tag.. sen åkte jag och linda å hämtade patrik och alex, dom ville ha skjuss först trode jag.. men sen åkte vi bara runt lite. Sen ner till donken och dom käka.. sen släppte vi av dom nära stan. Därefter så åkte vi och parkera vid oxen. Sen gick vi upp ner mot kotorget! Träffade linn och dom där, sen gick vi vidare.. men de var inte så himla kul att bara gå runt i mariestad och kolla på fulla personer! Haha :) Så tillsut gick jag och linda å satte oss i bilen och vänta på att vi skulle skjussa hem två kompisar!

När vi kom hem var klockan halv 5 typ.. nått sånt! De var riktigt ljust ute i alla fall! Fyfan..  jag och linda var skit övertrötta så vi skrattade ungefär åt allt!! Sen somnade vi tillslut uppe på bygget ;) HAHA

 








/ helen spjuth


Katy Perry ft. Snoop Dogg- Califonia Girls

 

 


crusing

 

Kom precis hem från crusingen i stan, har varit där med linda :) Sen var vi också på expert och tog småfoton, som jag jag ha till körkortet och lindatill något annat, moppekortet tror jag!  Sen åkte vi ner till hamnen och tog en dricka och jag en glass! Mysigt! Efter de tänkte vi åka hem, men fastnade i kön vid stoppljusen, för de var en sån där parad tror jag! Jätte många fina/fula bilar. Men de var allt kul att se men tråkigt att behöva vänta. Sen drog vi hem tillslut i alla fall och nu sitter jag här. Vi funderar på om vi ska åka in till stan igen ikväll, vet inte men. De som är de tråkiga med denna dagen är att becka inte kommer att vara med! :( Har saknat henne sååååå mycket!  Men men..

 




Igår föresten så åkte jag och linda in till stan och hämtade andreas och martin vid ett tiden. Stannade vid hassle macken och dom köpte käk. Sen skjussade vi hem dom :) Trevliga killar de där!





/ helen spjuth


Destiny's Child- Lose my breath


very soon

Jobbet gick skitbra idag som vanligt :) Tycker om allihopa där.. och har kommit underfund med att jag kommer att sakna alla väldigt mycket. Men så är de väll! Har inte gjort mycket alls idag annars, suttit vi datorn.. haha! Men de är i alla fall redan torsdag nu! Kändes som om nyss veckan börja ju! :O Sjuuukt..  Redan fredag imorgon!   Och inte vilken fredag som helst kan ju ju lova!  Ikväll ska jag nog kolla på Ghostwhisper.. tror de är idag, inte säker men :) Hoppas! Godnatt, lite tidigt men, godnatt!  :D



Utkastare snart!





/ helen spjuth



L O V E

 

ÄLSKAR DIG

 

 


skövde med becka bus

Heeeeeej!
Idag har de varit en mysig dag! Jobbade först sen åkte jag hem och fixade lite, och efter de kom becka och hämtade mig! Roligt att se henne igen, saknar henne :) Då åkte vi till skövde, handlade strumpbyxor som behövdes och sen åt vi sallad på Presto, vårat favorit ställe i skövde! Sen åkte vi till mariestad och hämtade våra frackar och hattar som vi ska ha till utkastningen hos julia :) Julia var tyvärr inte hemma :( Hade velat träffat henne! Men men, sen åkte vi hem i alla fall. Becka skjussa mig hem, så snäll så!!

Nu har jag varit hemma ett tag då, fixat lite med vad jag ska ha för kläder imorgon och ställt fram arbetsskor som jag ska ha! För imorgon ska jag nämligen vara i ett cafe och hjälpa till att jobba :) Har ju ingenting med de jag jobbar att göra men, själva omtanken att vara med den personen då om ni fattar :) Så de blir nog kul! Men nu ska jag nog gå och lägga mig! Har våran myskatt Tarzan i knät just nu så han får nog också följa med till sängs :)

Godnatt!!






/ helen spjuth


25 maj

Godmorgon! Vaknade för drygt en timme och 16minuter sen. Såklart när man har sovmorgon så kan man inte sova längre! De är just typsikt mig! Jaja.. har legat och kollat lite på tv nu innan jag gick upp. Kollade på Jerry Springer.. haha fyfan vad de är stört! Men de måste vara uppgjort! När jag kollat klart på tven satte jag mig här.. och nu finns inte allt för mycket att göra direkt! Men men.. Idag jobbar jag i alla fall kväll, men de visste ni ju redan, hur nu de skulle vara intressant.. jaja :) Kommer nog vara trött ikväll när jag kommer hem så de blir nog inget mer inlägg i alla fall.

Ha en bra dag allihopa!! :D

 

 

/ helen spjuth

 

 


replay

Dagen har gått snabbt som vanligt.. men jag är skit trött som vanligt! Tar på krafterna även om man inte alls gör mycket! Imorgon jobbar jag i alla fall kväll, så jag får sovmorgon :) Fast tycker de är skönare att jobba på dagen! Men kul att kolla hur de är på kvällen.

Nyss var jag och mamma ute och gick och nu sitter jag här :) Ska nog gå och lägga mig snart och kolla på film eller nått tror jag!  Mysigt!






/ helen spjuth


the day

 

Imorsse så ringde mamma och pappa till mig och linda vid halv åtta och väckte oss på vårat rum, sa att dom skulle dra ner och käka frukost! Då gjorde jag och linda iordning oss lite snabbt och sen gick vi med ner.. Och ni ska bara veta vilken jävla god frukost de var! FYFAN alltså :) Sen kom morfar och åsa.. och efter ett tag madde och alfred! Sen när vi ätit och sen packat klart åkte vi hem! Jag körde hela vägen hem :) Kände att de var bäst så.. haha :D

 

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit de lugnt! Har faktiskt varit skit trött.. imorgon blir de jobb igen nu då! Ska bli kul ändå :) Trivs bra. Idag gjorde i alla fall jag och linda taco, skit gott!!! Men nu ska jag nog gå och lägga mig snart! God natt :D

 

 

/ helen spjuth

 

 


____






Morfar 70år!

Igår så åkte jag mamma pappa och linda till Loka Brun! Ett skit fint ställe, jätte mysigt! Anledningen till att vi åkte dit var för att gull morfar fyllde 70 år. Vi kom dit vid förmiddagen och åt lunch, jätte fin mat! Sen så fanns de spa och och bad osv. Skit fint! Varken jag eller linda bada eller gjrde någon behandling.. vet inte varför men! Blev bara inte så. Dom andra badade i alla fall.. tog drinkar osv. Jätte mysigt! Vi som var där var såklart morfar, sen Åsa, Alfred, Madelene och sen jag och min familj då! Allihopa fick ett eget rum som sagt! Eller ja "paren". Jag och linda delade ju såklart.

Efter alla hade badat och sådär så gick vi upp till rummet och glodde lite på tv och sen fixade vi iordning oss. Sen var de dags för paket öppning för morfar. Han blev jätte nöjd :) Sen åt vi sju rätters middag! De var KANON! Skit fint ställe och fin mat. SUPER!! Vi satt från 6 till halv 11 och åt.. haha, så lång tid tog de :)

Efter maten så gick vi till baren, jag tog en margarita eller vad den hette, väldigt god men väldigt stark! Sen satt vi och snacka lte allihopa, gratta morfar än en gång såklart! Och sen gick alla och la sig. Man var väldigt trött efter all mat och sånt. En mysig kväll i alla fall!!

Här har ni lite bilder:

























































/ helen spjuth


flower power!







Bara för att jag klarade körkortet skickade mormor och Kari jätte fina blommor till mig! Och en nalle i! Guuuud så glad jag blev :)




/ helen spjuth



Grillning hos simon och johan!

I fredags så åkte jag och linda bort till grannarna simon och johan och grillade med trevliga kompisar! Riktigt trevligt var det! Ni får se kvällen genom bilder :)






































/ helen spjuth


Nickelback - Burn it to the ground




Grattis till dig gumman!



Idag fixade även becka sitt körkort!! Grattis så himla mycket till dig gumman, du är BÄST! :D  <3



lite firande!

Som sagt så fixade jag ju mitt körkort idag ( :D ) så då bestämde jag mamma och linda oss för att vi skulle fira de med grillat! Så vi grillade kött och åt potatisgratäng! De var skit gott! Jag var grillmästaren! Hihi! Vi satt även ute vid poolen och åt. Efter maten åkte jag och linda och hämtade niklas och körde hnom till wille! Sen åkte jag och linda till ica, köpte jordgubbar och energidryck. Sen åkte vi och satte oss vid riddarspelsplatsen! Käkade och drack lite, sen drog vi hem! Och nu sitter jag här. Ska väll gå och lägga mig snart, kolla lite tv och sen sova :) De har varit en kanon dag i alla fall!!!

Lite bilder:

























/ helen spjuth





KÖRKORT!!

Jag har klarat körkortet nu!!! Jag är så himla, himla GLAD! Vet inte vart jag ska ta vägen alltså! Har kört runt ganska så mycket idag! Skit kul!! Nu snart ska vi fira och grilla kött och sen ska jag och linda åka in till sjötorp och käka glass!! HÄRLIGT!

 

Jag är såååååååååååååå GLAD!!!!

 

 

 

/ helen spjuth

 

 

 


18 maj



Nu har jahg precis varit ute och kört lite bil! Sen har jag pratat med alexander! Han är lite nervös nu han :) Förstår han ändå, varit borta så himla länge och sen komma hem! Jaja, körningen gick jätte bra i alla fall! Även jobbet idag har gått skit bra! Jag tycker de är ganska så kul! Förutom när man inte har något att göra. Men så är det.. har skrattat ganska så mycket idag kan jag ju lova! Skit kul! Roligt att man trvis ändå :) Nu är det ju redan tisdag, sen onsdag och sen bara torsdag och fredag kvar till helg! Kanske inte lät så lite men.. aja! Det ska nog gå fort dit, de tror jag :)  Längtar till helgen i alla fall!

Nu ska jag nog kolla på någon film, vart lite sugen på de när alexander sa att han skulle kolla på en! Så de får det nog bli nu! Men men, skriver väll mer imorgon. Har inte så himla mycket att skriva om, förutom att jag jobbar osv!  Aja, bye bye!!




/ helen spjuth


Lindsay Lohan - Edge Of Seventeen




Fick låten ifrån melinda! Tycker den är grymt bra!! :)


dexter

 

Hittade denna på youtube när jag skulle söka på en lindsay lhan låt :S  Ville bara lägga upp den och visa i början av videon! Tycker de är så hemskt! När jag kollade på hela videon så såg jag att de var hans familj det där. Fattade jag det som i alla fall! Dexter är väll någon tv serie eller? Har aldrig kollat på de men.. Aja, tyckte de var sorligligt/läskigt!

 

 


Gårdagen/Dagen

Igår kväll så åt vi jätte god mat som mamma lagat! Lax, potatis, romsås och sallad/melon och jodgubbar! Plus keso också! Så himla gott var det verkligen! Mums, min mamma hon är en hejjare på matlagning vill jag ju lova! Efter maten så åkte jag och pappa å övningskörde! Åkte till mariestad och åkte runt där ett bra tag och sen hem igen. Gick jätte bra faktiskt! :) Sen var det även sista avsnitten av Jersey Shore igår!! Man blir lite ledsen över att de var de sista avsnittet, men men! Kanske kommer nytt!  Sen somande jag vid 12 eller nått tror jag.. kunde ej somna!

Idag så började jag äntligen min praktik igen som sagt! Har varit borta i drygt 2 hela veckor nu! Men om man ej mår bra kan man ju inte hjälpa de :( Ja ja! Jobbet gick i alla fall jätte bra idag! Slutade vid halv 3 och då tog jag bussen med linda hem. Sen åkte jag linda och johanna med "hova" bussen hem! Och nu sitter jag här, funderar på att åka ut och köra efter maten med! Mamma kanske hänger på! Alltså bara här på grusvägen! Blir nog bra! Nu är de snart mat med, kyckling blir det! :D

Gårdagens goda mat:




muuuuummmmmsss :)




/ helen spjuth


Rosina Zalbo

 

Idag fyller Rosina år! GRATTIS på din dag gumman! Jag hoppas att du får en jätte bra dag, och du ska veta att jag saknar dig massvis! Hoppas vi ses snart gullunge! Grattis i alla fall! <3

www.rosiinaa.blogg.se

 

/ helen spjuth

 

 


Nirvana- Lake of fire

 

Where do bad folks go when they die
They don't go to heaven where the angels fly
Go to a lake of fire and fry
See them again 'till the Fourth of July

I knew a lady who came from Duluth
Bitten by a dog with a rabid tooth
She went to her grave just a little too soon
flew away howling on the yellow moon

Where do bad folks go when they die
They don't go to heaven where the angels fly
Go to a lake of fire and fry
See them again 'till the Fourth of July

People cry and people moan
Look for a dry place to call their home
Try to find some place to rest their bones
Of an angels and the devils try to make 'em their own

Where do bad folks go when they die
They don't go to heaven where the angels fly
Go to a lake of fire and fry
See them again 'till the Fourth of July






Vid klipporna!

Igår så åkte jag till emil, jennifer och dom vid fem tiden tror jag det var! När jag kom dit satt vi ute och bara tog de lugnt och väntade på alla andra :) Drack lite smått! (kanske inte dom andra, men jag och jennifer i alla fall). Sen åkte emil och några mer och tvättade fyrhjulingen och flaket vi skulle sitta på! Så de blev rent.

Senare kom mickan, och då åkte vi alla ut till sjön, till klipporna, så himla fint! Solen stekte på som baraden så jag satt i t-shirt hela kvällen! Man känner verkligen att sommaren nästan eller är här. Skönt som fan! Efter ett tag så grillade några och så, jag dum som jag är glömde min köttbit i emils kyl. Så himla osmart, jaja! Senare på kvällen kom även ett live band! As nice, vet inte vad dom heter men! Pepas pappa är med i de i alla fall, dom var bra :) Spela lite för oss.. och den ena badade i sjön!! Uuuuuusch vad kallt, tror jag han med tyckte!

Efter ett tag när solen hade gått ner så åkte vi hem igen! Och den åkturen kommer jag aldrig glömma! Haha, skvette lera och allt möjligt! Aja, då åkte vi några stycken hem till emil igen, satt och lyssnade lite på musik och sådära! Jätte mysigt! Sen åkte jag hem!!

Det var verkligen en jätte mysig kväll!! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit! Sjukt kul :) Tog faktiskt bilder genom kvällen också! Här har ni dom:





































































 

 

/ helen spjuth

 

 


blev något helt annat!

Heej!
Angående mitt inlägg igår att jag skulle mysa hemma och ta varma mackor och det dära utfördes inte! Istället drog jag linda och johanna till någon fest i gullspång. Men visade sig att det var en slags ute fest, de såg väll mysigt ut och så men nej.. vi drog vidare till jerrys fest, tror han hette jerry birat eller nått :) När vi kom dit vid 11 tiden så var det inte alls mycket folk. Var nog inte meningen att det skulle bli en så jätte stor fest där.. Men sen strömmade de in folk! Tillslut vart de ganska så många där! Eller ja det vart många! Kul faktiskt! Typ vid ett tiden åkte vi hem igen..  :)


Igår somnade inte vi förens vid 3 eller nått tror jag.. så idag vaknade vi vid 12 tiden ;) Ganska så skönt att vara extra utvilad.. även om man´har sovit lika många timmar som man brukar men senare :) Jaja, de var skönt i alla fall! Har käkat frukost och kollat på Life of Ryan som går på MTV, tycker de är bra! Och nu sitter jag här som vanligt!

 

Ikväll har jag brilijanta planer!! LÄNGTAR TILLS IKVÄLL! Kommer bli riktigt roligt :) Men nu ska jag "surfa" vidare lite (haha) och sen blir det väll duschen, mat och lite fix! Vi hörs!

 


(bild sen galaxy)





/ helen spjuth



mys fredag

Sista inlägget för idag jag LOVAR haha :) Tänkte bara skriva att nu ska jag käka varma mackor med linda och mamma, sen ska vi mysa framför tven.. sen blir det sängen! Och jag LÄNGTAR till imorgon nu, fan vad kul! :D


Närbild...  vet inte hur jag ser ut men ;s




/ helen spjuth


shopping

Idag har jag mamma och linda varit i örebro, på marieberg! Så himla mysigt att gå där tycker jag, förutom att det var väldigt mycket folk! Tycker jag då men.. haha :) Jag köpte bh:ar/bikinis för mer än 700 spänn.. känner mig pank! HAHA :) Men de behövdes.. mina är sönder! Plus att jag inte har någon bikini! Sen så köpte jag en t-shirt och puder som behövs!

Nu ska jag bara ta det lugnt! Ringde min praktik plats nyss, som jag ej varit på på drygt 2 hela veckor nu! Sjukt.. har ju varit så himla dålig :( Men jag berättade att jag kommer på måndag i alla fall, ska bli skönt att komma igång :) Aja, nu ska jag chilla och bara mysa!  Nu längtar jag tills alexander kommer hem! Inte länge kvar :)













/ helen spjuth


festen hos hallborg!





















Igår kom becka och david å hämtade mig och linda, sen drog vi till hallborg :) Väl där var det mycket trevligt folk att man fick många goda skratt! Tack för att vi fick komma marcus ;)

Sen skjussade david och becka hem oss igen senare på kvällen/natten. Tack för skjussen! Så himla snälla, behöver aldrig betala eller nått.. så himla snälla är dom! Även om jag vill betala ibland alltså! :)






/ helen spjuth





en mycket trevlig kväll!

Igår så åkte jag till becka klockan 6 typ.. alltid sen som jag är! När jag kom dit så snackade jag och becka en massor! Hade jätte mycket att prata om, munnarna gick på oss båda två som baraden! Har ju inte sätts på jätte länge nu ju! Satt lite vid datorn hann vi med också!

Sen vid åtta tiden kom david och anton! Då satte vi igång grillen och gjorde iordning pommes! Efter en liten stund satte vi oss till bords och åt! Guuuuud vad hungrig jag var! Och de var verkligen skitgott! MUMS! Sen satt vi i köket och bara snacka allihopa och sen vart det tven! Kolla på Dr 90210, så himla bra :) Senare kom shabby och hörjemo! Lite smått fulla dom galningarna! :) Men dom är roliga! Satt och snacka lite med dom kolla på tv.

Efter att anton shabby och hörjemo åkt hem gick jag och becka in och la oss i deras husbil! Låg och snackade ett bra tag, sen kom david! Och då gick becka och david och la sig i den andra sängen :) Jag fick ligga själv i bak och det var jävligt nice :)  Mycket trevlig kväll!!


Idag åkte jag hem från becka och david vid 12 tiden tror jag! Nått sånt :) Sen har jag städat i min gaderib och i mitt rum precis! Fin fint :) Nu ska jag och linda göra taco, vilket jag är mycket sugen på! Vi är nämligen själva hemma ett tag! Mamma och pappa är hos några kompisar! Så det är ganska så skönt.. blir väll kanske någon film sen? Inte vet jag :) Nu ska vi laga mat, hejdå !





Love you!





/ helen spjuth


lill lördag :)

Då var det onsdag igen nu då.. har varit hemma i en vecka nu typ ju.. inte bra inte bra! Men så är de när man inte mår bra fullt ut. Men nu är vi ju lediga torsdag och fredag. Så jag kommer ju definitivt gå på måndag! Då börjar praktiken på rikigt kan man ju säga! Hoppas de blir kul! Jaja..

Idag har jag och linda varit ute och gått, spelat kort och spelat yatzy :) Nu ska vi ta någt att käka!


(hahahahaha)




/ helen spjuth


Ännu en dag avklarad

Nu har ännu en dag gått.. inte gjort mycket alls, vilat upp mig! Och varit ute och gått.. Nu ska jag spela yatzy med linda! Bye bye



www.lindamemyselfandi.blogg.se




/ helen spjuth


läggdags!

Nu har äntligen denna dagen gått förbi också.. dagarna går segt när man ej mår bra! Fick för mig förut att jag skulle göra ett eget spel. Eller ja jag gjorde spelet "Diamanten", tycker de spelet är så himla roligt i vanliga fall men vi har ej de spelet. Så jag rita, klistra och klippte! De vart faktiskt gör bra! Precis som diamanten... TYP. Sen så spelade jag linda och pappa de! Pappa vann.. som vanligt typ med allt! Haha.. De var kul i alla fall :)

Nu ska jag gå och lägga mig.. kollar väll lite på tv innan jag somnar. Men nu är jag faktiskt jätte trött! Har inte sovit något idag på dagen. Så de ska bli gör skönt att sova nu!! Så godnatt till alla :)


SAKNAR MIN BECKA FISEN TROPP SOM FAAAAN! love you <3




/ helen spjuth


vet inte vad jag ska ha för överskrift så det blev denna

Igår så åkte linda och pappa in till hova och köpte godis och hyrde en film! Lite senare så kollade jag och linda på filmen, ingen annan ville kolla! Filmen var helt okej, a perfect getaway hette den! En thriller. Sen på kvällen kollade jag på jersey shore, tycker de är så jävla sjukt bra! Haha, skrattar varje gång :) På mtv är de, på söndagar klockan tio i 8 tror jag de börjar! Rekomenderar :) Min favorit är Jwow!

Idag så vaknade jag runt halv 9 tiden.. mår ej bra ännu men! Blir nog bra snart hoppas jag :) Idag har jag i alla fall pallrat mig ut med mamma och gått en runda.. har ju bara legat inne hur länge som helst nu ju! Jaja, nu blir det lugnt förövrigt!

filmen

 





Jersey shore, hon längst åt höger med lila är inte med längre!


Jwow, min favorit! Hon är grym :)





/ helen spjuth



tråkigt var ordet

Den här helgen har varit den tråkigaste på väldigt länge! Eller ja den har varit mysig med familjen och så.. men man vill ju alltid hitta på något! Och jag har inte träffat mina vänner på gör länge! Saknar alla! Men så är det när man ligger hemma och är sjuk.. nu har i alla fall febern börjat gått ner, men jag känner mig fortfarande nere och trött. Huvudvärk har jag tyvärr också...

Men nu ska jag inte gnälla något mer! Man får rycka upp sig! Trots allt..  idag ska jag bara ta det lilla lugna med, kolla på tv och sitta här alltså! Jag funderar på om jag ska börja gå ut och gå mm i början på måndag. (Om jag är frisk). Känner att jag behöver motion nu, fyfan! Snart sommar också ju!!! Fast jag tycker att de redan borde vara ganska varmt..  vi är ju fan inne i maj! Den nionde maj! Herregud.. hoppas de blir varmare snart!

NEE vet ni vad! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen.. IGEN.... Ha det så bra! :D

 

 

/ helen spjuth

 

 


massvis med bilder!!

 

 

Laddat upp lite minnen genom bilder :) Tycker det är kul att lägga upp bilder.. jag vet att jag lagt upp så gott som alla tror jag! Men det är kul ändå. Hade heller inget att göra.. min feber verkar inte vilja gå ner :( Men men! Klicka på bilderna om ni vill se ett större format, tror det ska gå :)

 

Idag ska jag förövrigt bara ta det lugnt.. kanske kommer upp något mer inlägg senare, bara fär att jag har så himla tråkigt och orkar inte göra nått!

 

 

 

/ helen spjuth

 

 


FREDAG

Tjena!  Nu har jag inte skrivit på flera dagar känns det som.. anledningen till de är att jag varit sjuker! Eller ja jag är de än.. mått illa mm. Inte alls kul! Så får se hur de går med praktik platsen, kanske kommer jag få jobba inpå sommarlovet också? Hoppas inte de men! Jaja.. nu vill jag bara bli bättre :)

Har inte så mycket att skriva om som ni förstår, eftersom jag inte gjort något.. och nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen. Men jag kände att jag var TVUNGEN att gå ut och kolla på internet, jag blir ju knäpp annars? Ingen kontakt med världen.. haha, nej men, känns nästan så!



Lauren från The hills, suger att hon inte är med där längre men!!




/ helen spjuth



första dagen!

Idag var sm sagt första dagen på apu:n. Jag har alltså börjat praktiserat i gullspång , på socialpsykiatrin! Och dagen har gått väldigt fort faktiskt, kul också ändå :) Jätte trevlig personal och alla andra personer som var där! Så där kommer jag trivas, de vet jag redan nu!  Åkte med halv 3 bussen hem med linda.. sen kom mormor och hämtade oss  hova! Med vår mustang.. och nu funderar jag på att fråga pappa om vi kan ut och övningsköra med den! haha :D Så jävla nice!!




Föresten! Jag har solat idag också :) hahaha... lite grann!




/ helen spjuth


Ford Mustang GT

Idag har jag hunnit med ganska mycket, eller ja gjort ganska mycket mot vad jag vanligtvis brukar göra!! Efter jag ätit klart min frukost imorsses så gick jag ut och satte mig i solen.. inte så varmt men de var skönt ändå! Sen så kom mormor vid två tiden kanske det var? Kommer inte ihåg!! Trevligt att ha henne här, gulle mormor :)

Efter ett tag så gick jag ut och hjälpte pappa med att måla brädor. Vi ska ju bygga tak över en viss del av altanen, så det blir nog bra tror jag!

Och nu kommer de hel sjuka!! När jag står och målar, kommer allihopa ut.. alltså pappa linda mamma och mormor. Och då säger pappa och dom att jag och linda ska ställa oss vid mormors mustang cabbe.. så att dom kan ta kort. Jag bara nej men varför då.. och jag såg ju ut som fan, i jobbar byxor och en skruttig tröjja, HAHA! Men jag och linda gjorde de i alla fall.. och rätt vad de är så säger mormor:

Mormor- Ni får den av mig och eran mamma och pappa.
Jag- Hahahahaha, aah visst
Mormor- Nej men det är sant, pappa har ställt på den och fixat så man kan åka med den, den är från  eran mamma och pappa med.
Jag- hahahaha
Mormor- Nej men det är sant!
Linda- Vaaaa? :D :D
Jag- Ni skämtar med mig?
Mormor, pappa och mamma-  Nej, det är eran bil. Din och lindas..

Så var det typ.. och jag ska vara riktigt ärlig nu: Jag började att gråta! Haha, kunde inte häjda mig.. VAFAN en mustang!? Som FÖRSTA  bil! :D Haha... kan ju inte säga mer än att jag och linda är så jäääävla glada just nu! Nu är jag ännu mer peppad på körkortet! :D haha

Här har ni den:










Senare nålade jag lite till.. och sen tvättade jag både mustangen och min moppe!! Vart ganska kall om händerna tillslut.. men ville få't rent! :D Sen så åt vi taco allihopa. Och efter de åkte jag och pappa ut å körde!! Den går som en gud :D




/ helen spjuth



nyvaken..

Nu har jag precis vaknat 10:33! Linda och mamma har åkt.. och pappa är ute och målar. Så nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på en frukost! Fast jag är inte sugen på något! Men jag får väll fixa fram något ändå :) Idag ska jag bara ta det lugnt! Imorgon börjar ju praktiken! Ska bli spännande... Socialpsykiatriska enheten i gullspång! Får se hur de blir, hoppas de blir kul i alla fall! Och att jag får bra tider.. orkar inte hålla på och jobba varje helg nu fram till sommarlovet :/ Så de får vi hoppas på att jag EJ behöver göra!  Jaja, skriver kanske mer senare idag.. om jag har nått att skriva om! Bye  bye


Bild efter Gran Canaria resan!





/ helen spjuth


Fixat klart!

Nu har jag och linda precis gjort iordning oss! Ganska tidigt iordning gjord känner jag mig, annars brukar de bli runt 7- 8 tiden.. haha :) Men det var ju bra då..  Om en stund blir det käääääk!!

Pappa var fotograf (på bilderna med mig och linda på)














/ helen spjuth





give in to me



Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin' me higher




:)



Nu kommer ju snart Alexander hem! Lite mindre än en månad kvar..  :)

 



/ helen spjuth

 

 


Marie Plosjö

Jag bara ÄLSKAR den här tavlan som Marie Plosjö har gjort! Jag har fastnat som fan för den, as fin gjord tycker jag! Skulle vilja köpa den, så fin tycker jag den är!! Här har ni maries blogg: http://mondoblog.se/marieplosjo/start/60/






Hon är så vacker tycker jag!




/ helen spjuth


music









Lördag igen :)

Jahapp då var de redan lördag morgon! Igår var det skit kul faktiskt!! Fast ganska så lugnt ändå. Var med några av mina bästa vänner, så de var ju bra :) Jag och linda åkte till wille niklas och joakim typ direkt efter skolan.. och då började vi grilla och dricka lite smått! Eller ja jag i alla fall.. haha! Sen så åt vi mat och lite sådär, satt och snacka! Jätte trevligt! Sen kom de några mer, tillslut började det att regna!! Så då gick vi in och körde kort och lite sådär. Sen så tänkte vi åka till hova, men sket i de och åkte hem till mig och linda istället! Men sen drog dom, kanske åkte in till hova då jag vet inte.. men jag och linda var trött så vi sov sen! De vart en ganska så LUGN valborg! Men det kan ju vara skönt de med ibland faktiskt :)

Idag kanske wille och niklas ska komma hit! Vet inte riktigt säkert än men.. vi får väll se hur det blir!  Jaja, jag vaknade för ett tag sen. Gick upp och åt frukost och sådär, sen kollade jag och linda på tv! Och nu sitter jag här.. haha :)

Lite bilder sen igår:










 

 

Mer bilder:













/ helen spjuth


RSS 2.0