Valborg!

Då var det sista dagen i skolan idag för min del då! Eller ja för hela våran klass del! Så himla skönt verkligen.. nu är det bara praktik i 6 veckor, sen sommarlov! :D Idag är det ju valborg också! Verkar inte som om någon riktigt vet vad som händer! Men jag och linda ska i alla fall hem till wille! Sen får vi se vilka som är där.. niklas vet jag i alla fall :) Ska bli kul, längesen jag var med dom nu!

Tog kort och kollade hur de skulle se ut om jag hade ganska så kort hår.. det är alltså mitt uppklippta hår.. vad tycker ni.. ska jag ha kvar mitt långa hår? Eller klippa mig? :D (Jag ska inte klippa mig, men vill bara se vad andra tycker) hihi!

kort..

 


längre..


(fula bilder men.. )




/ helen spjuth


Hemma!

Nu är jag hemma! Har varit ett par kanon bra dagar med becka och så.. lagat taco osv! När jag kom hem idag så sa mamma att dom hade köpt avatar, som jag har velat sätt så länge! Så den ska jag kolla på nu!

Förövrigt vet jag inte vad som händer imorgon på valborg.. har lite olika alternativ :) Eller ja.. inte så många men! Får se hur det blir! Nu ska jag kolla på filmen.







/ helen spjuth


stan

Drar in till stan nu snart med bussen och sover över där till torsdag :)  Kommer antagligen bli VÄLDIGT dålig uppdatering.. men så får de bli tyvärr. Bye bye !






/ helen spjuth


Reklam!

Annonser från BloggPartner

Grottan



Idag har jag bara tagit det lugnt! Vaknade vid halv 11 tiden tror jag? Vet inte riktigt, men då gick i alla fall jag och linda upp och tog oss frukost. Sen kollade vi lite på Aladin.. Efter de satt jag lite vid datorn, sen kollade jag på this is it, linda också ett tag! Sen duschade jag och gjorde iordning mig. Sen övningskörde jag till stan, både mamma pappa och linda med i bilen :) Där åt vi på grottan! Mums det var så himla gott verkligen :D Efter det åkte vi till harssle och jag tog en glass, linda köpte godis och mamma köpte tidningen, haha :) Sen åkte vi hem! När vi kom hem så spelade jag och linda yatzy, sen spelade vi kort! Och nu sitter jag här som vanligt.. ska snart gå och lägga mig! Eller jag tror jag går och lägger mig nu! God natt :D



/ helenspjuth


MJ






Gammal Pepsi reklam, med Michael Jackson




Grill och spel kväll hemma hos erika!

Ska börja med att skriva att igår fyllde Marcus Jacubsson 19 år! Ett STORT grattis till honom! :D


Igår så övningskörde jag till stan, hämtade upp becka på vägen :) Sen drog vi till erika, där tjejerna redan hade satt på grillen. Då började vi grilla och fixa med gratäng osv. Fint väder var det med så visatt ute och lyssnade på musik och tog det lugnt.  Maten var verkligen skitgod!

Sen så gick vi in och körde en massor av spel! Med andra ord, twister och diamanten var några av spelen vi spelade. Vi satt ungefär från sex till 12 på natten.. haha :) Men det var verkligen skit kul! Fyfan vad vi skrattade! Vi var jag erika becka jenny amanda viccan och julia. 

Sen vid 12 tiden där så drog jag och becka till freddys fest. Vi skjuss ner utav agnes och vicco, så himla snällt, tack :) När vi kom dit skulle hörjemo, david och shabby gå ner till stan och grejja.. och de ville ju ej vi så vi tänkte stanna kvar, men tillslut så sket dom också i att gå ner dit. Så vi var hos freddy ett tag, sen så fick vi skjuss av hörjemos pappa hem! Så himla snäll, skjussa hem mig ända till mig! TACK så mycket! 

Här är lite bilder sen kvällen, många har tyvärr gått bort, vet ej hur men.. här är endel :) 

 





























En mycket trevlig kväll/natt! :D




/ helen spjuth


Hardcore Superstar

 

Viktor från jönköping som fick mig att börja lyssna på Hardcore Superstar! Tycker dom är skitbra nu faktiskt! Dom bästa låtarna som jag tycker är : someone special och we don't celebrate sundays!



jag är färdig.. !

Godmorgon.. eller ja godeftermiddag :)  Nu har jag precis gjort klart idrotten, glad att den är klar i allafall :) Nu är det bara historian kvar! Men de fixar jag! Imorgn blir det nog lite plugg på de!

Idag ska jag till stan då.. vid fem eller nått! Då bli de grill och spel kväll, kommer bli skitmysigt! Så jävla nice att de är fint väder :D ÄLSKART!

 

 

/ helen spjuth

 

 


Skövde

Idag har det varit en långtråkig skoldag tycker jag! Gick till 20 över tre.. som alla andra fredagar! Men idag hade vi även 1 och en halv timme matte! USCH, gud vad tråkigt det var! Men man lärde sig utav den tiden! Vi har nationellt prov i de på fredag. Får se hur de går.. men jag ska göra mer än mitt bästa!!

Efter skolan så km pappa och hämtade upp mig. Sen tog jag över ratten! Och då körde vi till skövde, för till esplanaden och sen till comerce. På maxi köpte vi 10st 2liters drickor för 100spänn! Billigt!! Sen kollade jag på skor.. men hittade inga på esplanad, men hittade sen på din sko tror jag de var på comerce och converce skorna hittade jag på någon affär på torget.. kommer ej ihåg vad den hette! Gött med nya skor nu i alla fall! Köpte ju nya nyss men helt utslita redan :( suger!

Nu håller mamma och pappa för fullt på med maten! Pappa står och grillar (UTE) och mamma kör sallad och potatisen osv här inne! Detta kommer bli kanon tror jag, MUMS! Idag blir det som sagt en trevlig och lugn hemmakväll! De tycker jag är skönt ibland :) Men imorgon drar jag till stan!!




Här är skorna jag fick! :) De tråkiga med convercen är att linda har prick likadana! Hon köpte ju dom innan mig, men jag tyckte dom var så fina! Men men, hoppas att de är rätt okej för dig syrran :)




/ helen spjuth


michael jackson

Michael Jackson - Bad

Michael Jackson - The way you make me feel

Michael Jackson - Man in the mirror

Michael Jackson - Dirty diana

Michael Jackson - Another part of me 

Michael Jackson - Smooth Criminal

Michael Jackson - Leave me alone

Michael Jackson - Black or white

Michael Jackson - Remember the time

Michael Jackson - In the closet

Michael Jackson - Who is it 

Michael Jackson - Heal the world

Michael Jackson - Will you be there 

Michael Jackson - You are not alone

Michael Jackson - Earth song 

Michael Jackson - They don't really care about us

Michael Jackson - You rock my world

Michael Jackson - Speed demon

Michael Jackson - Liberian girl

Michael Jackson - Just good friends

Michael Jackson - I just can't stop loving you

Michael Jackson - Give into me 

Michael Jackson - Billie jean

Michael Jackson - Scream

Michael Jackson - Beat it 

Michael Jackson - Thriller 

Michael Jackson - Jam 

Michael Jackson - Blood on the dancefloor

Michael Jackson - This is it 

Michael Jackson - Don't stop 'til you get enough

Michael Jackson - Dangerous

Michael Jackson - I want you back

Michael Jackson - ABC

Michael Jackson - The love you save

Michael Jackson - I'll be there

Michael Jackson - Blame it on the boogie

Michael Jackson - Wanna be startin' something

Michael Jackson - We are the world

Michael Jackson - Human nature

Michael Jackson - 2 Bad

Michael Jackson - Ghost

Michael Jackson - The girl is mine

Michael Jackson - Off the wall

Michael Jackson - She's out of my life

Michael Jackson - Baby be mine

Michael Jackson - P.Y.T (Pretty young thing)

Michael Jackson - History








my dream..

My dream is to fly
Over the rainbow so high



Nu gör inte jag ett skit som VANLIGT! Jag vill fan hitta en hobby eller nått.. typ börja dansa! De har jag velat så himla länge.. men aldrig tagit tag i det! Fan vad jag vill det. Men de är ju bara de när man har en massor av läxor och prov så är det ju ganska jobbigt att ha nått annat man ska göra efter skolan (även om det är kul), måste ju TRÅKIGT nog ta skolan i första hand.. så att man kan bli något! Men börja dansa vill jag i alla fall göra någon gång! Men visste ni att jag har dansat rock n roll? HAHA, kan man tänka sig.. Men niklas faktiskt :) Vi var skit duktiga!! Tycker jag då.. Kanske ska fråga honom om han vill börja igen? Haha, nej men! Jag vill börja med någon dans där man dansar själv eller i grupp helst! En skön och rolig dansgrupp vore ju inga fel! Vilken gemenskap, tror jag! Men jag har typ alltid velat dansa street dance eller hip hop eller nått sånt.. Tycker det verkar SKIT KUL! Och om man verkligen kan de så ser det ju grymt snyggt ut! Fyfan.. :) Får väll se när jag tar tag i något sådant här? Och har dom nybörjargrupper? Eller börjar dom "nybörjargrupperna" vid yngre ålder? HAHA, jag har ingen aning! Jaja.. till frågan vad fan jag ska göra nu då.. funderar på att kolla på michael jacksons this is it.. älskar den sm bara den! :D Blir så glad av den också.. eftersom michael är bäst  :D

 







/ helen spjuth





SKÖNT!

Idag så åkte jag ch becka in till skolan, hon gjorde prov och sen drog vi ner till stan. Sen så tränade vi på korpen, eller ja vi gjorde ett mage/rumpa/ben pass! Och fyfan vad jobbigt det var! Men riktigt skönt, man verkligen känner i magen! :D :D De är nice!! Sen så kom mamma och pappa å hämtade mig och becka, jag skulle kolla på skor :) Men hittade inga! Blir galen... jag vill nog ha converse :) Tycker lindas är så snygga.. jag är nog lite härmapa :S Shit...  haha jaja :)






/ helen spjuth


en vanlig dag!!

Ja som sagt.. idag har det inte hänt allt för mycket.. typ bara skolan, buss hem, käka mat och sen varit ute på datorn. Men nu hade jag tänkt mig att gå och lägga mig i sängen å lyssna på musik ur min mobil :) det tycker jag är så mysigt!!






/ helen spjuth


sounds!

Vinyl Shakerz - One Night in Bangkok
Culture Beat- mr vain
Daniel Desnoyers- mr vain remix
Skidrow- 18 and life
Rihanna- rude boy
T.I ft justin timberlake- dead and gone
Keisha- your love is my drug
Hardcore superstar- we dont celebrate sundays
Hardcore superstar- someone special
Steve Aoki- I'm in the house
Edward Maya ft Alicia- Stereo Love
David Guetta, Yves Larock - Rise up
Mötley crüe- girls girls girls

 

 


Reklam!

Annonser från BloggPartner

<3



ÄLSKAR den här låten! Min favorit nu..


bjuda på sig själv

Ja som sagt.. man måste ju bjuda på sig själv ibland :P HAHA! En video från silja line när vi precis klev på typ :)

 

 

/ helen spjuth

 

 


Till mig..

Tänkte ladda upp en utav dom planscherna jag fick.. eller ja dom ser ju likadana ut men! Här är den i alla fall:






/ helen spjuth



presenter!!

Idag så hade vi någon sorts avslappning i skolan.. de var ganska så skönt :) Annars så hände inte så mycket annat.. förutom att jag och becka missade både bussen och tåget hem! HAHA, fyfan vad dåliga vi är! :O

Nu har jag väntat ett tag med att lägga upp min presenter som jag fick av julia jenny viccan erika amanda jenni och nicole! Pga att becka skulle få något liknande :) Men här har ni i alla fall presenterna jag fick, haha :




godis "kläder" (ni ser ju vad de är) och en piska! HAHA!!!! Tack så himla mycket tjejer :)



/ helen spjuth


Linda Spjuth

Idag fyller min underbara lillasyster 16år! Men det värsta av allt är att hon ligger och är sjuk i förskyldning med ungefär 39graders feber! Hon har varir sjuk sen i måndags typ. Jag tycker så synd om henne! Men jag ska försöka så att hon får den bästa födelsedagen i alla fall! För de är hon verkligen värd! Vilken tjej alltså! Henne killar.. henne leker man inte med! Hon är bäst, världens finaste och snällaste tjej! ÄLSKAR DIG GUMMAN! <3 Grattis grattis grattis grattis grattis till DIG! <3


















DU är den finaste tjejen jag vet, och som sagt.. älskar dig över hela mitt hjärta :)




/ helen spjuth


Firande till mig och melinda!

Jaa som sagt så var ju jag hemma hos louise igår. Kom dit vid 6 tiden.. och då var ju även malin där! När jag kom dit så fick jag inte gå in i köket utan jag fick sätta mig inne vid tven. Och det luktade gör gott!! Något bak luktade de! mums! Sen kom även melinda.. hon fick inte heller gå in i köket så vi fattade ju att dom hade tänkt att fira oss :) Fast jag trode vi skulle fira melinda och melinda trode vi skulle fira mig, haha :) Sen fick vi cola med hallon och sånt i, så fint så! Sen satte vi oss till bords! Då blev de kladdkaka! Åååh vad god den var :) Fick även lite presenter, örhängen och en t-shirt, as fina var dom! Sen kollade vi på en film, jätte bra film faktiskt! Efter de blev de kortspel och sen käkade vi korv! haha :) De var skit nice. Sen kom Bittan och hämtade mig och malin vid 11 tiden, malin övningskörde hem, hon var jätte duktig! Tack för skjussen :)

När jag kom hem så gick jag och la mig i sängen med datorn i knät.. men jag stängde av ganska så snabbt för jag var as trött! Här har ni lite bilder sen igår:












(melindas saker)


(mina saker)







/ helen spjuth




Reklam!

Annonser från BloggPartner

kom precis hem ifrån..

Kom precis hem ifrån en kväll med louise malin och melinda. Malin och louise firade mig och melinda! Men jag skriver mer och lägger ut bilder om de imorgon, för nu är klockan 00:00 typ och jag vill sova! Trött som fan..
Godnatt på er mina kära vänner <3



LINDA FYLLER ÅR IMORGON! 16 ÅR! MIN ÄLSKLING!



/ helen spjuth



Scandinavian Hunks!



En film sen deras uppvisning igår! Grymt bra var dom, fyfaaaaaan :D



 




En video sen första kvällen.. kan lova att skriken lät värre i verkligheten! haha :D



SILJA LINE GALAXY!

Det här inlägget kommer att bli långt, men jag vill gärna berätta om våran underbara upplevelse när jag becka och david åkte upp till stockholm för att åka silja line galaxy! Jag kan säga att detta var en jävla upplevelse och jag vill tillbaka och köra igen, grymt kul! Här kommer resan i bilder och text:

Resan började med att becka och david kom och hämtade upp mig, vi packade ner min väska och lite sådär sen drog vi! Jag och becka började att dricka lite smått.. vi diggade musik och hade de grymt kul!


Påväg till stockholm i bilen som sagt! david och becka!


Resan upp gick hur fort som helst! Vi stannade endast en gång för att pissa på en mack. Men en sak jag kan berätta där i slutet av resan till stockholm var att jag och becka var hur kissnödiga som helst! Jag var JÄVLIGT kissnödig.. har aldrig i hela mitt liv varit så kissnödig, jag trode seriöst jag skulle pinka på mig! Så när vi väl hade hittat en parkering så kutade jag och becka in till en resturang och in på toan! Jag kissade två gånger! Haha, fatta inte rikigt vad som händer.. men de var den skönaste jag varit med om (nästan) när jag satte mig äntligen på toan, hahaha! Jaja, här parkerade vi i alla fall, var inte så jätte många bilar på den parkeringen så de var ju bra :) Becka och david på bild :) 


Jag och becka vid parkeringen :) Efter vi parkerat och kissat å allt de där så gick vi och käkade på värtahamnens resturang eller vad den nu hette! Jag åt en biff med pommes, hur god beanessås som helst! Aldrig smakat på någon godare! De tror jag becka och david också tyckte! Det var en skitbra resturang, as god mat! Och trevlig personal, tog även en öl där, mys! När vi hade käkat klart gick vi tillbaka till bilen.. sen satt vi där och snackade och hade dörrarna öppna för de var så varmt.. och då flyger våran parkeringsbiljett ut!!!!! Jag och becka märker ingening men david kutar ut och skriker till! Vi fatta ju inte vad fan han skek åt.. men sen säger han att biljettjävlen flygit ur! Så de springer vi ut och letar också. Men ingen hittar den! Vi letar under bilar, under skräp och överallt på trottoaren.. vet inte hur länge vi leta! Tillslut så kommer de två killar uppifrån balkongen på ett hus och frågar vad fan vi letar efter, och skrattar! Haha, då skrattar ju vi med och säger en biljett! Tillslut så ska david gå och köpa en ny biljett, 160 spänn i sjön liksom! Så jag och becka ställer oss där ute ett tag tills en bil ifrån parkeringen mitt emot kör iväg. Då säger becka.. de är inte den där då? SÅ ser vi att de ligger en vit liten lapp där! Så hon springer dit och kollar på den och skriver: "DE ÄR DEN!" sen springer hon förbi mig och säger du skickar jag springer! Haha, (till david alltså) Så jag skickar iväg ett sms ganska så snabbt och becka kutar! HAHA! Jävlar vad snabb hon var! Och som tur är kommer becka precis i tid innan david ska betala i atomaten.. Där hade vi TUR! :D jävlar vad glada vi var sen, och skratta som faan!


När vi väl lugnat ner oss sen den lilla insidenten så kommer den här killen på bilder här.. Då säger david såhär: 
david- fyfan vilken sliskig turk..
becka- vafan är inte de fares fares
allihopa- hahahahahahaha, jaaaaaa de är de fan!! 

Sen går david ur bilen: 
david- hallå du! Är de du som är fares fares eller? 
fares fares- ja de är jag.. (frågande)
david- jag har två brudar här inne som är helt till sig och undrar om dom kan få din autograf..
fares fares- jo de kan dom väll..

Så då går vi ut.. och vi kan nästan inte sluta skratta alltså! Häsar på honom och hans söta vita hund! Hur söt som helst :) Han frågar också varifrån vi kommer och vad vi ska göra. Önskar oss sen en trevlig resa! Sen får vi autografen och sen går han och vi går och sätter oss. Och jag tror inte vi har garvat så mycket någon gång alltså! HAHAHAHAHAHAHAHA


Här har ni den! Helena heter jag ju inte men.. aja de är ju jag i alla fall! :D Haaahaha! Sen ringer jag och berättar detta där mamma pappa och linda.. drar upp historian 3ggr.. fatta att david och becka garva åt mig och även jag när jag sa om allt 3 ggr.. haha :) Efter detta så sattvi och vänta hur länge som helst.. vi var lite tidiga som sagt! Men sen går vi i alla fall och tar ut biljetterna! 


När vi tagit ut biljettena så sätter vi oss på en "pubb" och väntar på påstigning.. slank ner en cider också :) Runt klockan kvart i sju tror jag vi fick gå på! Så himla mycket folk alltså.. de värsta var att vi fick en gubbe framför oss i kön som typ sket stup i ett alltså! Och de var en förbannat äcklig doft alltså, HAHA! Usch! När vi väl kommit in i båten så går vi till våra hyttar! 



David och becka! Har precis kommit hit och lämnat alla saker.. Ganska så fin hytt tycker jag! Inte så stor, men vad ska man med en stor hytt till? Vi ska ju bara sova där :D Hihi, men de var fint allt! 




Efter vi gjort iordning i hytten så gick vi upp på däck, vi skulle kolla när vi åkte iväg.. men de tog sånn tid så vi gick in ganska så snabbt, hihi :) Men det var jätte härligt där uppe kan jag lova :D Sen gick vi runt och kikade lite!


Efter ett tag så gick vi till hytten igen.. vi gjorde iordning oss och fixade med olika saker! För min del så blev de en vanlig svart klänning, men svart kofta och klackar! 


becka och david var på pusshumör :D 




Här var vi klara för en kanon bra kväll kan jag lova er!! (om ni undrar varför mitt hår är ganska så rött eller vad de nu är för färg så är de en inpackning som har färg i sig.. de går alltså ut på några tvättar bara) Hihi!! 



Sen så gick vi och satte oss på starlight club eller vad de nu hette! Skit fint ställer i alla fall!! Köpte drinkar och öl, hur gott som helst som sagt :) Vi skratta och lyssna på musik och band som spelade! Sen kollade vi på när en massa dansade! Riktigt underhållande kan man ju lugnt säga! :) 



Här dansedes de på som baraden kan jag lova! Dom var riktigt roliga att se på.. de var ingen uppvisning utan bara killar som bjöd på sig själva! De dansade även tjejer och äldre personer! Så himla kul att titta på! HAHA!

Väntar på Scandinavian Hunks!


Sen så dansade även becka och david! Var en lugn låt.. så himla söta!! 


Sen så börjades rök osa fram mer och mer.. och de sattes upp Scandinavian Hunks skyltar! Alla skrev kan jag ju lova! Man ser inte på denna bild men lite längre ner på skylten så står de "Sexy never left".. Tycker de är så grymt!!!!! :D Haha..


Jag kan ju inte säga mer än att vi var jävligt glada när dom började sätta upp skultarna! :D hahaha!


ÄNTIGEN SÅ BÖRJADE SHOWEN! Alla bara skrek och vi bara skrek.. de var ett jävla drag! I början av showen så visade dom kameraförbud.. men de sket vi i!! Man måste ju få dom på bild!!! 


grymt! 















Vi var glada som faaaaan! Skit bra!








grymma!!! 


diggar den här bilden! becka är så glad :D Jag med men ..  haha :)







vi var helt till oss!!! 





Kan inte säga annat än att dom var riktigt heta alltså! haha :) 


david var väll inte sådär jätte glad....


jodå han var jätte glad och vi alla hade de skitkul hela tiden!!!! :D




Dom var grymt duktiga allihopa! Band de bästa jag någonsin sätt!! I slutet så delade dom ut plansher(vet inte hur de stavas) Haha.. och JAG fick en :D Vart så himla glaaaaaaaaaaaaad! Dom delade bara ut 3-5 styckna!! Efter uppträdandena så gick vi upp till den högsta våningen för disco! Men de var typ bara yngre där så vi drog ner till våran hytt ett tag och snackade och lite sådär..  sen gick vi upp igen! Beställde drinkar och snacka i soffan.. och dansade som faan! Senare kom Hunksen! Så grymt duktiga på att dansa på dansglovet också! haha :)

Vi gick hem när discot slutade! Och de var vid 5! Haha,  sommnade som stockar allihopa när vi kom till hytten!


Fredags morgonen var inte sådär jätte mysig till en början. Hade ont i huvudet som fan! Men gick upp och duscha och gjorde i iordning oss! Sen gick vi och käkade buffe vid 2 tiden! Så himla gott alltså :D Sen drog vi till starlight igen! Tog oss en jordgubbsdrink :) Återställare.. de tog bort huvudvärken lite efter ett tag :) haha nej men..  Nu blir inte mamma glad när hon läser detta ;) haha :)  ja ja..  Men när vi satt där på starlight så körde dom lite tävlingar vid scenen och sånt.. när de är slut så hör vi hur dom säger att scandinavian hunks kommer vid 5 igen!! Och vi bli skit glada kan jag ju säga!! 



Direkt när vi hörde att dom skulle uppträda så gick vi ner och satte oss längst fram!! 


laddade även upp med öl och chips.. haha! vad manligt de lät.. men jag åt faktiskt inget chips.. :O 


Skål!! :D 


Nu var vi skit glada igen!!!! haha


Scandinavian Hunks kom vid 5 tiden! Åååååååååååååh :D haha 
















I slutet så delade dom ut sånna där plansher igen! Och vet ni vad eller!!! JAG fick en igen! En till! :D Åååååh jag blev så glad! Men vad ska jag med två stycken till.. så becka fick den ena :D När detta var slut så gick vi till hytten och gjorde iordning allting! Sen gick vi upp på däck med väskorna.


Här satt vi redo och väntade för avgång :( Som vi absolut inte ville.. några nätter till hade inte suttit fel :D 


När vi satt där så tittade även regnbågen fram, så himla fint! Då njöt vi!!! :D Efter ett tag så fick vi gå av båten, då gick vi till bilen direkt :D Sen åkte vi! Senare på vägen så åt vi på mc donalds, och där hände en så jävla rolig sak!! De var en bög där i kassan, as rlig och trevlig! Vi tror att han var bög i alla fall.. de lät så när han snacka.. Han visste nog inte rikitigt hur han skulle ha de tror vi.. och sen gick han runt och snackade med sina jobbkamrater när han tog vår beställning.. HAHA. Men nu kommer de roliga.. när han skulle plocka i våra saker i påsen så glömde han beckas lökringar.. och både jag och becka tänkte.. varför ska han inte ta i dom också? Och tillsut så skriker han till!! Hahahahaha, värsta bögtjutet typ.. (tycker vi då) och sen säger han efter: men guuuud, jag glömde ju lökringarna! HAHAHAHAHA, och då garvade jag och beca nästan ihjäl oss där i kassan!! Och då säger han: "Och här står ni och tänker.. ska vi säga nått eller inte.." haha!! Jaa de var skit kul! Sen så lyssnade vi på musik hela vägen hem och chillade! Detta har varit en resa man sent kommer glömma! 

Båten var skit bra och vi hade de as kul! Allting var helt perfekt, man tänkte inte på nått man bara gled! Så jävla nice.. Scandinavian Hunks var super bra, discot var super bra, drinkarna och maten var as bra!!  Ni sm inte sätt Scandinavian Hunks... SE DOM!!! Här kan ni gå in på deras hemsida: http://www.scandinavianhunks.com/




/ helen spjuth


drar snart :)

Vid halv 11 tiden kommer becka och david! Då åker vi! :D Wihooooo

 

Ni andra får ha de så bra här :D

 

 

/ helen spjuth

 

 


Reklam!

Annonser från BloggPartner

lite packning !

Nu har jag precis packat klart, (tror jag)!! Blir ju inte så himla mycket packning.. eftersm jag bara ska vara borta i en dag! Eller ja jag becka  och david :) Vi åker i alla fall imorgon, klockan halv 11 åker dom ifrån lyrestad och kommer å hämtar mig! Sen drar vi till stockholm, och sen till hamnen! Kommer bli super!! Vid hamnen ska vi också käka någon middag innan vi går på båten :) Vilket sker vid 6 tiden tror jag.. sen åker vi vid halv 8 :)







/ helen spjuth


påväg till ett körkort..

Idag skjussade mamma in mig till stan för jag skulle skriva upp och köra upp! Jag var skit nervös kan jag ju säga! Värsta jag varit med om nästan.. klarade i alla fall teorin, fick 56 poäng :) Men klarade en uppkörningen, ganska synd :/ Var lite små saker som han kugga mig på.. för de första att jag inte riktigt visste hur man kontroll kollade bilen i början, sen hade jag i kopplingen lite för länge eller nått när jag skulle koppla då.. Och sen så missade jag en skyltbeskrivning. De var typ de.. men jag får bara ge mig påt igen! :D Vill i alla fall ha körkortet till sommaren! Hoppas jag får de..

När jag kom hem så snackade jag lite med syrran, vi gick ut och gick och sen solade vi en lite stund! Så fint väder ju :D Men nu sitter jag här.. som vanligt :P haha!!



imorron bär det av till storstan och sen vidare! :D




/ helen spjuth


Saknar både de ena och de andra härifrån!!








Idag gick skolan snabbt! Bara tråkigt att becka ej var där.. men vi ses ju på torsdag! :D

Jag saknar Gran Canaria.. både de ena och de andra!! :D


/ helen spjuth


sunshine
















Idag har det inte alls hänt för mycket! Skolan som vanligt då.. sen åkte jag med becka och david till lyrestad och där hämtade mamma upp mig! David och becka har skjussat hem mig så mycket.. aldrig begärt besinpengar! Så himla snällt tycker jag! Dom ska få igen när jag får körkort.. när jag nu får de.. haha :P

Hemma har jag pluggat lite kriminalitet och lite teori! Nu ska jag bara ta de lugnt.. sen öva lite till!!




/ helen spjuth


Reklam!

Annonser från BloggPartner

poolen

Igår kväll var det super kul verkligen! Första gången jag är ute (här i sverige då), vi dansa som fan och hade skit kul! Måste göras om :) Men i veckan åker ju jag david och becka till finnland med silja line, då ska vi köra!! Förövrigt så är jag ganska så seg idag.. har typ bara slöat! Men denna veckan som kommer nu kommer gå fort hoppas jag!

Fyfan vad fint väder de har varit idag eller!! Fyfan :) Var ute och tog lite bilder på poolen nyss.. de var ju värsta isen på poolen nyss, men de har smält bort :) Ligger ganska mycket vatten på pressenningen bara!







Fint vårväder vi har fått! All snö har ju snart smält bort! :D Läääängtar till sommaren! Känner på mig att den blir bra!




/ helen spjuth


Zimba

Just nu ligger Zimba i mitt knä och myser! Jag ska snart fixa mig! Sen kommer david och becka!! :)

 

 

/ helen spjuth

 

 


lite bilder sen igår!











/ helen spjuth


statt

Då var min födelsedag över :( Känns inte sådär jätte bra.. men nu är man 18 i alla fall :) Ikväll drar jag till mariestad! Käka på bistro och sen blir de förfest hemma hos david med en massa sköna människor :) Efter de så blir de statt! Kaaanoooooooooon

Kanske laddar upp något innan jag åker sen.. annars blir de kanske lite bilder imorgon :)


(gårdagens)




/ helen spjuth



Silja Line Galaxy

Som sagt så ska jag, becka och david åka upp till stockholm och kliva på silja line! Kommer bli sjukt kul, de kommer att bli ett minne för livet! Vi har alltid så roligt tillsammans! Scandinavia Hunks kommer dit! Frääänt
















/ helen spjuth


18 år!

Nu är jag äntligen 18!

Dagen har varit jättebra! Hoppas på en trevlig kväll också! :) Imorsse så vaknade jag av att mamma och pappa kom in och sjöng för mig! Då fick jag frukost på sängen och 2 stycken paket. Ett av paketen var de ett läppglans i, och i de andra var de en siljaline resa! :D Blev överlycklig såklart! Jag ska åka med becka och david, vi kommer ha så jävla kul! David har alltså fixat med detta så att de ska hända, han har ringt och träffat, alltså haft kontakt med mina föräldrar om detta! Så jävla snäll! Efter frukosten gjorde jag iordning mig, övningskörde till hova och tog bussen till lyrestad!

Jag gick av i lyrestad och becka å david hämtade upp mig, sen hämtade vi upp shabby också! I bilen fick jag då två paket av becka och david :) En skit god parfym och en jätte fin klockan! Jag blev super glad!! Har knappt kunnat hålla ögonen borta från klockan.. haha (a) Tack så himla mycket för de hörrni! <3 Sen så skulle jag köpa cigg till shabby (första gången).. Och jag behövde inte visa legg.. ser jag så gammal ut? ;) haha!  I skolan fick man många grattulationer, då blir man glad! :D

När jag kom hem så vart de mer paket och lite gott tilltugg och champange! Den hette Alexander nått ;) haha :) Jätte god i alla fall! Jag fick pengar, en slags inpackning, hårspray och två t-shirtar :) Så nu är jag skit glad! Ikväll ska vi då grilla, eller ja nu! Pappa håller på för fullt på grillen där ute! Tur att de blev fint väder tillslut med :) Hihi!

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, kanske blir en bygget kväll? Vem vet ;)




















/ helen spjuth


vero moda

Kom på att jag och becka var inne en snabbis på veromoda innan tåget gick idag! Dom har nämligen halva priset på hela affären (dom ska flyttas), men såklart så hann jag med att köpa 3 olika plagg! Tre "tunikor", en till sommaren, en vardaglig och en lite större modell..









/ helen spjuth




18 rosor!

Som sagt så kom mormor idag! :D Vi har ätit god mat, fläskfile och bakpotatis, mums! Mormor som lagade maten.. hon är så duktig! Sen så fick jag 18 rosa rosor för att jag fyller 18 imorgon! Så fina så! Mormor är en ängel! Love

Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och lyssna på Michael Jackson! Mmmmhh.. :)




Mamma får hålla i blommorna medans jag tar kort. Och Zimba är med och nosar!




/ helen spjuth





YES!

 
better than best


Nu har jag precis städat uppe på bygget! Mormor har ju nämligen kommit nu så hon ska bo där uppe :D Så nu är de fint där! Tänkte plugga lite nu.. som vanligt känns de som! usch, me nu är de typ bara 3 veckor kvar i skolan sen har vi 6 veckors praktik, efter de är de sommarlov!  Skiver kanske mer sen, bye!



/ helen spjuth


längtar!!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen.. tycker jag själv då ;) Har inte haft så himla mycket för mig dom senaste dagarna direkt men. Bara skola och plugg! Fast igår var jag iväg och övningskörde på körskolan och efter de drog jag, becka och juia till bistro och käka :) Så jäkla gott!! Sen körde david och becka hem mig..

Och dag har jag pluggat lite social omsorg.. men man kan ju endel redan ändå :) Handlar om demens och sådär! Och nu sitter jag här och tar de lugnt som vanligt! Men funderar p+å att plugga lite teori!

Fyller ju om två dagar nu! Eller ja man kan säga om en dag typ.. (a) Då blir det mys här hemma med familjen och mormor kommer! Sen på lördag bli det statt! Innan bli de bistro och ta en sanfransisco, bara för att se om dom kan göra lika goda som alexander! Men det tror jag definitivt INTE! Kommer tänka på alex då när jag dricker den :) Sen blir de förfest hos davids syrra! Nice




( HAHA )




/ helen spjuth


johan falk

Nu är jag trött och har det skit tråkigt! Ikväll blir det i alla fall Johan Falk filmen, kommer inte ihåg vad denna heter men.. tycker alla johan falk filmer har varit as bra hittills! Imorgon börjar skolan också.. ååh






/ helen spjuth


sista lediga dagen

Då var det redan måndag då! Usch känns hemskt men ändå skit bra! Det är tråkigt och så att skolan börjar men på fredag fyller ju jag år! Ååååh jag längtar så! Jag tror mormor ska komma ner hit då också, de blir mys.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Som vanligt.. men kanske blir lite teori? Men de börjar bli så jävla långtråkigt! Men jag vill verkligen försöka att klara det med en gång! Önska mig lycka till :) När de nu blir..

Men nu ska jag nog lägga mig lite till i sängen och bara ta de lugnt! Jag är så jävla trött..

ååh tänk när man hade lite färg i ansiktet!! Nu är man blek och tråkigt igen..

 

 

/ helen spjuth

 

 


melinda och mickaelas 18års fest!

Jag, pappa och linda åkte och hämtade becka vid 7 tiden igår och sen drog vi till gullspång! Skulle egentligen ta en dricka och cider på pizzan (för skojj skull).. Men när vi kom dit var det ju stängt! Och varför tänkte vi inte på det? Så vi fick helt enkelt gå till festen som hölls i arfen av melinda och mickaela. Mickan fick en bodylotion och Melinda fick en mascara av mig och Linda. Inte så himla mycket men.. nått var det ju alltid :) Kvällen/ natten var i alla fall super roligt! Vi hade det skit kul..  bara på slutet det sög. Men så är det ju tyvärr alltid! Förstår inte varför men.. jaja! Vid halv ett tiden kom pappa och hämtade mig becka och linda! Då åkte vi hem och la oss! :)

Idag så vaknade vi vid halv 12 typ.. ganska seg var man väll, men det gick! Käka lite frukost och snacka.. sen åkte becka hem! Och nu sitter jag här och degar! Funderar på att öva lite på teorin! Behövs!!!

 










/ helen spjuth


tummen upp

Vinyl Shakerz - One Night in Bangkok


Sitter och diggar till musik just nu.. har precis duschat! Gjorde en ansiksmask också, så jag känner mig riktigt fräsch! Nu ska jag föna håret och sen blir det till att sminka och klä på sig! Jag känner på mig att det kommer att bli riktigt kul ikväll! :)

Grattis i efterskott melinda och mickaela!


vitt ansikte?



/ helen spjuth


partypinglor

Kom nyss hem från att ha varit inne i lilla hova och lämnat tillbaka filmerna som vi hyrde igår, (dom var bra). Sen så handlade jag och pappa lite saker. Jag övningskörde också! Och nu sitter jag här vid datorn, har försökt fixat iordning bloggen lite.. men jag kan ju inte sånt där :( Jaja! Idag blir det påskmat med familjen, så himla gott! Och sen blir det lite party ikväll, det är ju trots allt påsk :)

som sagt.. glad påsk på er alla!

 

 

/ helen spjuth

 

 


påskägg & yatzy

Jaa hur gamla är jag och linda egentligen.. haha nej men, jag tycker det är lika mysigt att få påskägg än! Det är ju så gott med godis :) I alla fall, jag pappa och linda drog till töreboda förut. Övningskörde lite, gick skit bra! Sen så handlade vi, efter de så drog vi till hova ch hyrde två filmer på statoil! En komedi och en thriller. Fanns en rysare med Megan Fox i också, den ville jag se!! Men men.. efter de så åkte vi hem. Och när vi kom hem satte vi oss och spela lite yatzy :)

Nu är mamma full gång med maten! Blir nått gott kött och potatisgratäng, jag är riktigt sugen och hungrig nu! Sparris och grejjer till! Mums






/ helen spjuth


Rebecka Tropps 18års dag!

Idag fyller min lilla fis 18 år! Ett stort grattis till världens vackraste tjej! Hoppas att du får en kanon bra dag med massor av roliga överraskningar och att du har det kul! För det becka, de är du värd gumman :) Love you!

Hurra hurra huurraa!


din lilla partypingla

 

 


10:17

Just nu är klockan typ tjugo över tio, jag och pappa ska nog snart åka till antingen töreboda eller mariestad. För jag ska övningköra :) Har inte bestämt oss vart vi ska åka men.. Får väll se! Igår så skjussade mamma mig och linda till desse vid åtta tiden, vi var där ett tag, riktigt trevligt faktiskt, lugnt för min del :) Fick träffa isabelle som jag inte träffat sen typ nyår! :O Riktigt kul att se henne! Mamma kom och hämtade oss runt 12, önskar att man hade körkort i sånna situationer. Jaja, när vi kom hem så gick både jag och linda å la oss direkt.

 

/ helen spjuth

 

 


halkkörning

Idag har jag och becka varit iväg till kinnekulle och halkkört! Det gick verkligen skit bra och vi hade det skit roligt! Har typ 4 filmer ifrån när vi sitter i bilen och garvar lite smått :) Men det var verkligen något som var riktigt kul.. i början var jag nervös men det gick över snabbt! :D När vi kom hem till stan så kom david och hämta oss. Dom skjussade hem mig!

När jag kom hem  var det storstädat här hemma, skit fint och mysigt! Sen började jag och pappa laga mat, kycklig och klyftpotatis! Men mamma fortsatte när hon kom hem.. haha!! Så nu blir det snart mat och sen får jag se vad som händer och sker!

 






/ helen spjuth




RSS 2.0