:)

Ville bara skriva att jag älskar dig becka över hela mitt hjärta! Och jag hoppas att jag aldrig någonsin förlorar dig! Du är guld värd de ska du veta! Och jag kommer att sakna dig massor nu när jag åker! Vi är ju vana att träffas iprincip varje dag, nu kommer de inte blir så! Undra hur detta kommer att gå?! Hoppas att de går bra i alla fall. Men de roliga är att jag saknar dig redan nu och vi har bara varit ifrån varann sen i onsdags! Jaja, jag överlever nog! hoppas jag :)

Jaja, hoppas du vet att du betyder massor för mig och att I love you very much! :) <3

 

 

/ helen spjuth

 

 


inte långt kvar..

Nu är de verkligen inte långt kvar tills jag åker! Imorgon på natten.. ungeför vid två tiden åker jag ch mamma härifrån, då drar vi till stan :) Till vadsbo, där vaktmästaren väntar på oss! Sen drar vi till landvetter! Flyget till Berlin (mellan landar där) och sen raka vägen till teneriffa :) Nice nice! LÄNGTAR, men kommer även längta hem tror jag :) Men de ska nog gå fin fint! :D

Idag ska jag bara vara hemma och mysa med familjen! Vi ska käka kräftor med ost och kex! MYS!



längtar till att få lite färg igen.. är ju blek som en jag vet inte vad !




/ helen spjuth



MJ- nytt album?

http://breakingnews.michaeljackson.com/SE/


Nytt album med michael jackson kommer ut någon gång i december? Undrar om de stämmer :)






<3


ÄLSKLINGS TRÖJJAN! :D



flygande jakob

Idag var vi alla tvungna att gå upp ungefär vid åtta tiden.. man hade ju typ inte somnat än men! De var bara att pallra sig upp igen ;) Haha! Marcus skulle nämligen jobba! Fick skjuts av david hem, snält! Tack! :D Hihi

När jag och linda kom hem gick vi och kollade på lilla sjöjungfrun 2, så himla härlig film! ÄLSKAR disney! :D Båda somnade nog till en liten stund men.. de var mysigt :) Sen så lagade jag flygande jakob! Som jag trode ingen i familjen hade ätit för att jag ej gjort de! Men de visade sig att mamma och pappa åt de väldigt ofta i deras yngre dar ;) Haha, men linda hade ej ätit de iaf :) De blev lyckat i alla fall :D

En bild tog jag faktiskt med på de:

MUMS!

För er som inte vet vad de är i:
kyckling
bacon
grädde
chillisås
bananer
jordnötter


Riktigt nice! :D



/ helen spjuth


party@hallborg

Igår så kom agnes och becka till mig och linda vid fyra tiden :) Då gjorde vi oss iordning allihopa och sådär. Sen så gick agnes och becka upp till bygget och börja "förfesta" lite medans jag och linda käkade mat! Bakadpotatis med räkröra i :) Skit gott var de!!  Efter de gick jag upp till bygget, han inte förfesta så jävla länge innan anton kom och hämta oss :) Då drog vi till hallborg där de var mycket trevligt folk! Skit kul var de! Fanns en källare med fet bar och grejjer, super!! Klockan bara drog i väg kan jag lova.. hade så jävla kul, vi spela spel, sjöng, dansa , skratta! Sen basta vi, as nice :D Tillslut så vart klockan hemdags! Men ingen av oss ville hem! Så alla sov över! Haha, eller ja sov och sov gjorde vi ju inte ;) Hur kul kväll som helst!!

Här har jag nån bild bara från hemma hos mig! Tog inga andra kort.. :






/ helen spjuth


bowling i skövde med brudarna- 2/10

I tisdags var som sagt jag linda becka och agnes i skövde och bowla! Skit kul var det :D Jag kom sist men.. börjar ju typ bli van (i bowling iaf!) , haha :) Efter bowlingen så drog vi bort till lacerdome, tänkte spela! Vid typ 8 eller nått.. men de fanns ingen tid. Dom kunde inte släppa in mer!  Så då drog vi hem igen :) Trevlig tisdagskväll iaf!

Lite bilder:








/ helen spjuth


skål pårej

Igår hände något väldigt irriterande mig! Jag sa ju att jag skulle till tandläkaren ...  vilket jag trodde ! Så jag åkte till gullspång.. satt i väntrummet i en hel timme! Och då blev jag förbannad! Så jag gick fram till receptionen och frågade varför inte jag hade kommit in och om jag hade tagit fel på tiden? Och jag kan lova er att jag var sur! haha! Så hon kollade orloigt på mig och sa "ja de förstår jag" sen kollade hon på datorn. Efter ett tag sa hon till mig att jag skulle vara där imorgon (idag då) klockan elva..  fyfan vad jag skämdes!! Haha :) pinsamt..  så jag har varit hos tandläkaren idag :) Gick jätte bra och så :) hahaha!


Idag hörde jag skål i alla fall :) hihi

hahahahaha, checka "musklerna" ;D

 

/  helen spjuth

 

 


tandläkaren..

Idag ska jag åka till tandläkaren i gullspång! Jag ska floura mina tänder.. orkar egentligen inte åka men de är ju ett måste! Förövrigt känner jag just nu att allt är skit tråkigt! Finns ju knappt något att göra känns det som! Snart åker ju jag! Hoppas de händer något kul! Ikväll kanske? :D Sugen som fan!!

De var allt för mig!

SAKNAR MIN BECKA OCKSÅ! :(




/ helen spjuth



RSS 2.0