Vid klipporna!

Igår så åkte jag till emil, jennifer och dom vid fem tiden tror jag det var! När jag kom dit satt vi ute och bara tog de lugnt och väntade på alla andra :) Drack lite smått! (kanske inte dom andra, men jag och jennifer i alla fall). Sen åkte emil och några mer och tvättade fyrhjulingen och flaket vi skulle sitta på! Så de blev rent.

Senare kom mickan, och då åkte vi alla ut till sjön, till klipporna, så himla fint! Solen stekte på som baraden så jag satt i t-shirt hela kvällen! Man känner verkligen att sommaren nästan eller är här. Skönt som fan! Efter ett tag så grillade några och så, jag dum som jag är glömde min köttbit i emils kyl. Så himla osmart, jaja! Senare på kvällen kom även ett live band! As nice, vet inte vad dom heter men! Pepas pappa är med i de i alla fall, dom var bra :) Spela lite för oss.. och den ena badade i sjön!! Uuuuuusch vad kallt, tror jag han med tyckte!

Efter ett tag när solen hade gått ner så åkte vi hem igen! Och den åkturen kommer jag aldrig glömma! Haha, skvette lera och allt möjligt! Aja, då åkte vi några stycken hem till emil igen, satt och lyssnade lite på musik och sådära! Jätte mysigt! Sen åkte jag hem!!

Det var verkligen en jätte mysig kväll!! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit! Sjukt kul :) Tog faktiskt bilder genom kvällen också! Här har ni dom:





































































 

 

/ helen spjuth

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0